Příspěvek Diskuzního fóra

V posledních dnech jsme zaznamenali pár dotazů na roušky s motivem Bohemians. Od dvou výrobců jsme dostali i nabídku na výrobu. Po uvážení všech pro a proti jsme se rozhodli k jejich výrobě zatím nepřistoupit. Jednak nechceme na současné situaci vydělávat a druhak máme krajně omezené možnosti distribuce tohoto zboží mezi naše fanoušky a zákazníky. Kamenný fanshop je zavřený a vyřizujeme pouze e-shopové objednávky, jejichž objem klesnul na minimum.

Zvažovali jsme i prodej roušek za nákupní cenu a náklady na dopravu. I v takovém případě by se cena vyšplhala přes 250 Kč. Navíc bychom první z objednaných doručovali přibližně až za 16 dnů. Snažíme se v dohledné době naskladnit opět alespoň multifunkční šátky.

Pokud toužíte po roušce ozdobené klokanem, nabízíme vám zdarma nažehlovací logo, které lehce na doma ušitou roušku aplikujete. Šijete-li roušky pro své okolí, můžete si říct o větší množství nažehlovaček. Věříme, že této situace nikdo nebude zneužívat. Všechny žádosti směřujte na e-mail fanshop@bohemians1905.cz, kde s vámi kolegyně z fanshopu dohodne předání nažehlovaček. Nažehlovačky předáváme pouze osobně, nelze je zaslat poštou. Můžete si o ně také napsat ve vaší objednávce na e-shopu, zdarma je do balíčku přihodíme.