Příspěvek Diskuzního fóra

Klokani, dnes ráno jsme se opět sešli na naší tradiční brigádě DFB a musíme vám říct, že je to skvělé, že vás dorazilo tolik! Vaše oddanost a láska k našemu milovanému stadionu je neuvěřitelná. Společnými silami jsme se pustili do zkrášlování Ďolíčku a věřte, že odvádíte skvělou práci.

Dnes jsme se soustředili na natírání zdí, odstraňování plevele a opravu betonů na hlavní tribuně. Výsledky jsou vidět na první pohled! Ďolíček se proměňuje v ještě krásnější a útulnější místo, které bude i nadále domovem pro naše oblíbené fotbalové zápasy.

Hlavní dík patří vám, skvělým dobrovolníkům a fanouškům, kteří jste dnes přišli a dali ruku k dílu. Bez vaší pomoci bychom toho nemohli dosáhnout!

Nesmíme zapomenout zmínit majitele klubu, pana Jakubowicze, který nám poskytl barvy, nástroje a veškeré potřebné vybavení. Jeho podpora je pro nás nepostradatelná a bez jeho příspěvku by tato brigáda nebyla tak úspěšná.

Jste nejlepší fanoušci na světě! Společně dokazujeme, že pravá láska k fotbalu znamená nejen podporovat svůj tým na hřišti, ale také se starat o jeho domov - náš milovaný Ďolíček.

Děkujeme vám všem za vaši obrovskou vášeň. Jsme hrdí na to, že patříte do naší skvělé komunity. Ať naše dnešní snaha přinese ještě větší radost a úspěchy našemu týmu na tomto nádherném stadionu. BOFOR!