Příspěvek Diskuzního fóra

Neumíme absolutně hrát do plnejch. Máme jeden jedinej styl hry na brejky, kterej nám občas vyjde proti papírově lepšímu týmu, ale abychom doma tvořili a  drželi balón, to je pro nás nadlidskej úkol. 

Hůlka? Jako pardon, zde na fóru se naváží často do jinejch obránců (i když taky po právu, protože obranná hra je otřesná), ale tenhle kluk, ač v Bohemce toho odkopal hodně, je tragickej zápas co zápas. Po zápase jsme se ptali na tribuně trenéra, proč ten Hůlka hraje, když je tragickej zápas co zápas. Jarda Veselý přiznal, že tomu tak je. Proč ale nedostane více šancí Kadlec? Ano, udělá chybu a bude je dělat, je to mladej kluk, kterej se musí vykopat, ale určitě je lepší, než celý naše obranný trio. Dneska udělal jednu chybu, co šel na hřiště, ale s balonem si rozuměl, určitě po nástupu nezklamal. Dobrej by byl i v rozehrávce, určitě lepší, než Hůlkovy nákopy. Pokud Hůlka jednou v rozhovoru řekl, že má ofenzivní vlohy, tak se tomu musím smát. Všechna čest, odkopal tady toho hodně, ale nemůže hrát za zásluhy 90 minut zápas co zápas, když je totálně marnej.

Dneska to byl opravdu ostudnej výkon bez prvoligových parametrů a za tohle si nezaslouží ani my ani Zlín jakýkoliv bod do tabulky.