Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
987
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 940
Tlachy a kecy 47
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 939
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1

Klokan z Černošic napsal:

Tvoje starosti bych chtěl mít. Pak jet někam do Gruzie (na severu jsme už byli), vypadnout a zase mít starosti. Vím, že jsem skoro osamocen, ale čert nám byl to Norsko dlužen :-))

Rozhodně nejsem přitakávač, ale jsem téhož mínění. Když jsem na jaře napsal, že mě poháry netankují, tak jsem dostal bídu. Pro mě bylo daleko důležitější, že jsme nahoře mezi předními mančafty ligy. Bohužel se ukázalo, že kluky ten pohár dost rozhodil a teprve teď se z "tý hrušky" vzpamatovávají. Přeju jim ten pocit "hrajeme e. poháry" a soupeř byl nejtěžší možný (problém by s ním měli i jiní), ale zatím jsme ještě do téhle pozice nedorostli. Při vší úctě - jedna věc je euforie a druhá strana téže mince realita. Buďme rádi za postupné krůčky vzhůru a nechtějme létat sotva jsme se naučili povyskočit vzhůru. Teď hlavně Zlín a Jablonec! A taky pravidelně vyrovnanější souboje s Rumuny a Seshity. 

Barrymore napsal:

Jako tradičně nám dávali góly bývalý klokani Pulkrab a Hilál … co předvedeme proti Zlínu ? Myslím, že se na nás jako tradičně chytí poslední tým. Tradice je tradice, a tradice se rušit nemají. Po ...

Po Ostravě jsem napsal, že potřebujeme 7b a 3 už máme. Zlín uděláme a musíme v Jablonci. Pak S a S = kulový, Karvinou musíme.

dolíček napsal:

Je trochu rozdil, kdyz muzes poslat do utoku z lavicky Muzika nebo na druhe strane Java....  co se tyce golmana, dnes chytil dva goly, ale na ten centr jit mel. Bolka byla dnes k porazeni...

dobře napsáno.

Dovolím si říct, že jsem stejného názoru jako někteří přede mnou stran Jedličky. On sice na rozdíl od Valeše nepromáchne ve vzdušném souboji, ale prostě protože tam vůbec nejde. Ten druhý centr byl z dálky a letěl snad hodinu. Tak proč po něm nešel, když tam byl jediný soupeřův hráč? Špatné. Ale stejně hrozný v samém závěru Kovařík. Dneska mu centry lítaly úplně do ....., ale takhle netrefit bránu, když všude kolem prázdno a gólman bůhví kde? Trestuhodné! Místo umístěné střely to vsi silou mr..e vedle. 

Dát si úspěšně 4 a víc přihrávek za sebou je pro nás nadlidský úkol. Vůbec se mi hra nelíbí

Z pověrčivosti/pripo.....sti většinou na naše zápasy nesázím. V MB to bude těžké. Co s nimi ten Kulda udělal, nad tím zůstává rozum stát. Ale tohle kolo se vlastně nedá sázet na nikoho ! :)

Fans napsal:

Tvl,co to zase meleš? Tobě připadá, že hrajeme málo bojovne? Vidíš na ten fotbal vůbec?

Možná melu, ale fyzicky nás některé mančafty pravidelně v osobních soubojích předčí. Posledně i Ostrava. A obávám se, že až s jejich agresivitou na nás nastoupí Eska, tak to bude ještě markantnější. Pro méně chápavé: FYZICKY V OSOBNÍCH SOUBOJÍCH.

Krejčí je sr.č drzej, ale mě víc sejří ti simulanti zákeřný. Co je ale blbý a to se musí uznat, že mám chybí to nastavení hlavy a silovost v soubojích. Tyhle mančafty nás fyzicky roztrhají na kusy. 

kíša napsal:

Před par dny jsem poslouchal Footcast (podcast Podaného se Sobiškem), kde byl hostem právě Douděra a bavili se tam o jeho přehnané simulaci, díly které dostal protihráč červenou. On to tam obhajoval, že cítil, ze ...

Tenhle ha.zl se stal mým favoritem na ksindla ligy po přibramskem Treglerovi. Ale je to fuška z plejády podobných vybírat. 

Po včerejší parádě se mi dnes nádherně vstávalo. Dcera před začátkem vzpomenula na svůj první zápas, na kterém se mnou byla, tuším před třemi čtyřmi roky, kdy jsme v závěru prohrávali 0:2, aby v nastavení Barťas dával na konečných 3:2.  Zážitek jak prase. Vzpomněl jsem si na otočku z 0:2 v poločase na konečných 3:2 v Olomouci někdy před covidem. A k tomu včerejší radost. To nám ta cesta domů jinak utíká:)))).

Hoši moooc děkujem!!!