Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
693
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 678
Tlachy a kecy 15
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 667
UGavDhGU 8
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1

tomiisek napsal:

Pokud nabereme ztratu ted, tak v sestce uz ji tezko nabereme. A 4.misto ve FL zaroven znamena Evropu. Evropu potrebujeme naprosto jakoukoli kvuli tlaku na magistrat, kazdopadne souperi v predkolech jsou naprosto realne vyraditelni, jakozto novacek bychom ...

Jo a ještě ta část o hráčích, tv právech a podobně je přesně to, co jsem psal o 4. místě v FL. První dvě předkola (tedy přesněji 4.  a 3.) zatím každý česky mančaft uváděl jako ztrátová. 

tomiisek napsal:

Pokud nabereme ztratu ted, tak v sestce uz ji tezko nabereme. A 4.misto ve FL zaroven znamena Evropu. Evropu potrebujeme naprosto jakoukoli kvuli tlaku na magistrat, kazdopadne souperi v predkolech jsou naprosto realne vyraditelni, jakozto novacek bychom ...

S tím geografickým losováním si na tebe rád vzpomenu.

tomiisek napsal:

Bohemka ale potřebuje do Evropy, prakticky všechny ostatní týmy kromě nás si v ní v posledních 30 letech zahráli, tak proč pořád řešíš 6.místo, na něm už jsme byli relativně nedávno, předtím dokonce i čtvrtí. ...

Je bezvadný, že se upináš k vysokým cílům. Šestka znamená nadstavbu a tam si to můžeme rozdat na férovku o čtvrtý flek. Někdo tady napsal, že  i čtvrté předkolo jsou poháry. O tom sice není sporu, ale při vší úctě to znamená nějaký Ázerbájdžán a podobné destinace. To je jednoznačně totální finanční průser a navíc velká nejistota dalšího postupu. Sportovně zajímavé je až první a druhé předkolo, finančně šulnul. Ano chci co nejvíš, ale co do důležitosti je pro mě daleko víc 4.misto v FL než 4. předkolo v Tramtárii. 

rio napo napsal:

Ahoj všichni, trochu jsem si pohrál s tím co nás čeká. Máme na 7. HK náskok 7 bodů a následující programy obou mančaftů jsou takové: My                        ...

nějak se to divně zkur...o. Psal jsem na telefonu a vyšlo tohle. Takže jinak:

My doma Slovácko, MB, Jablonec, venku Olomouc, Slavia, Zlín.

Oni mají doma jen ČB a Liberec, venku Teplice, Brno, Pardubice a Slavia.

Ve hře 18b. Věřím v min 8-9 pro nás. Museli by tedy udělat 15-16b a to není reálné.  

Ahoj všichni, trochu jsem si pohrál s tím co nás čeká. Máme na 7. HK náskok 7 bodů a následující programy obou mančaftů jsou takové:

My                                  HK

Doma     Venku              Doma        Venku

Slovácko                                         Teplice                      Olomouc                          Brno         Ml. Boleslav                   ČB                                             Slavia                            Pardubice                   Zlín               Liberec                    Jablonec                                          Slavia

Tak co myslíte, ...... Já věřím.  

Dnes na sedmou na Bulovku. Trochu vopruz z Písku, velmi časně vstávání. Normálně bych v 5 zuřil, ale dneska pohodička. Život umí být báječný. :))

agentj23 napsal:

Jo - na rozdíl od minulých let jsem tentokrát tipoval remizu 2 : 2, - prostě jsem byl nevěřící... ale tady nejde o výhru v lotérii, ale o body a pocit, že konečně! jsme tu ...

Já na tom staďáku byl taky někdy v 80tých, ale čistě náhodou a ani nevím s kým hráli. Jen si pamatuju, že to bylo strašně daleko k trávníku. Takovej spartakiádní stadion s dráhou.

Tatkam napsal:

Tak jsem se držel při zdi a vsadil na remízu. Peňáze rád oželím. Super výsledek. Máme tři nečekané body, ale ten pocit, že plísni budou kurva chybět, mě bude hřát až do rána. Nyní trochu magie. ...

S tím vsazením jsem byl stejnej posera a taky jsem dal plichtu. Ale takhle budu prohrávat strašně rád. Po poločase jsem nevěřil, ale o to byl sladší konec. Kluci to urvali a moc jim děkuju. 

Betonář Bílek se na nás připravil a vzadu to hrajou na 100% jistotu. Kombinačně na přehrání jejich obrany nemáme.