Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 678 |
Tlachy a kecy | 15 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kB0FhYSu | 667 | |
UGavDhGU | 8 | |
5SE8MHrw | 3 | |
7b7oewPn | 3 | |
pgGQ4EnB | 2 | |
0DQ83kbc | 2 | |
iJZNo4TD | 2 | |
tBQilbro | 1 | |
iulED6KQ | 1 | |
gPbx7KIa | 1 | |
Sy9jePRu | 1 | |
Sbr/Zuz3 | 1 | |
1J1iTy2G | 1 |
tomiisek napsal:
Pokud nabereme ztratu ted, tak v sestce uz ji tezko nabereme. A 4.misto ve FL zaroven znamena Evropu. Evropu potrebujeme naprosto jakoukoli kvuli tlaku na magistrat, kazdopadne souperi v predkolech jsou naprosto realne vyraditelni, jakozto novacek bychom ... tusim meli pro losovani prevzit prumerny cesky koeficient, navic se myslim slusne navysi odmeny. Dalsi penize jsou za to 4.misto, za TV prava a za zhodnoceni hracu, soucasne zvyseni atraktivity pro prichody hracu ci pro prodlouzeni smluv, lepsi prodej permantek ci vice penez od sponzoru a partneru. Navic v nizsich predkolech plati, ze se losuji souperi geograficky blizko, tudiz nejaky Azerbajdzan fakt nehrozi.
Jo a ještě ta část o hráčích, tv právech a podobně je přesně to, co jsem psal o 4. místě v FL. První dvě předkola (tedy přesněji 4. a 3.) zatím každý česky mančaft uváděl jako ztrátová.
tomiisek napsal:
Pokud nabereme ztratu ted, tak v sestce uz ji tezko nabereme. A 4.misto ve FL zaroven znamena Evropu. Evropu potrebujeme naprosto jakoukoli kvuli tlaku na magistrat, kazdopadne souperi v predkolech jsou naprosto realne vyraditelni, jakozto novacek bychom ... tusim meli pro losovani prevzit prumerny cesky koeficient, navic se myslim slusne navysi odmeny. Dalsi penize jsou za to 4.misto, za TV prava a za zhodnoceni hracu, soucasne zvyseni atraktivity pro prichody hracu ci pro prodlouzeni smluv, lepsi prodej permantek ci vice penez od sponzoru a partneru. Navic v nizsich predkolech plati, ze se losuji souperi geograficky blizko, tudiz nejaky Azerbajdzan fakt nehrozi.
S tím geografickým losováním si na tebe rád vzpomenu.
tomiisek napsal:
Bohemka ale potřebuje do Evropy, prakticky všechny ostatní týmy kromě nás si v ní v posledních 30 letech zahráli, tak proč pořád řešíš 6.místo, na něm už jsme byli relativně nedávno, předtím dokonce i čtvrtí. ... Nic než 4.místo nemá smysl. Nejsou důležité výsledky Hradce, ale ty naše se Slováckem a Olomoucí. Do Evropy potřebujeme kvůli stadiónu, nějaká 6.místa nám ho nepostaví.
Je bezvadný, že se upináš k vysokým cílům. Šestka znamená nadstavbu a tam si to můžeme rozdat na férovku o čtvrtý flek. Někdo tady napsal, že i čtvrté předkolo jsou poháry. O tom sice není sporu, ale při vší úctě to znamená nějaký Ázerbájdžán a podobné destinace. To je jednoznačně totální finanční průser a navíc velká nejistota dalšího postupu. Sportovně zajímavé je až první a druhé předkolo, finančně šulnul. Ano chci co nejvíš, ale co do důležitosti je pro mě daleko víc 4.misto v FL než 4. předkolo v Tramtárii.
rio napo napsal:
Ahoj všichni, trochu jsem si pohrál s tím co nás čeká. Máme na 7. HK náskok 7 bodů a následující programy obou mančaftů jsou takové: My ... HK Doma Venku Doma Venku Slovácko Teplice Olomouc Brno Ml. Boleslav ČB Slavia Pardubice Zlín Liberec Jablonec Slavia Tak co myslíte, ...... Já věřím.
nějak se to divně zkur...o. Psal jsem na telefonu a vyšlo tohle. Takže jinak:
My doma Slovácko, MB, Jablonec, venku Olomouc, Slavia, Zlín.
Oni mají doma jen ČB a Liberec, venku Teplice, Brno, Pardubice a Slavia.
Ve hře 18b. Věřím v min 8-9 pro nás. Museli by tedy udělat 15-16b a to není reálné.
Ahoj všichni, trochu jsem si pohrál s tím co nás čeká. Máme na 7. HK náskok 7 bodů a následující programy obou mančaftů jsou takové:
My HK
Doma Venku Doma Venku
Slovácko Teplice Olomouc Brno Ml. Boleslav ČB Slavia Pardubice Zlín Liberec Jablonec Slavia
Tak co myslíte, ...... Já věřím.
Dnes na sedmou na Bulovku. Trochu vopruz z Písku, velmi časně vstávání. Normálně bych v 5 zuřil, ale dneska pohodička. Život umí být báječný. :))
agentj23 napsal:
Jo - na rozdíl od minulých let jsem tentokrát tipoval remizu 2 : 2, - prostě jsem byl nevěřící... ale tady nejde o výhru v lotérii, ale o body a pocit, že konečně! jsme tu ... Plzeň zdolali. Mám na to dvě vzpomínky, jednou jsme s bráchou jeli na zápas do Plzně na motorce, praskl řetěz, no ustáli jsme to někde u Praskoles a zápas nestihli. Prohra. Dále: jedu takhle 21. 3. - první jarní den - směr západ k příbuzným. Po cestě pomocník VB, dal signál a místní příslušník mě zkásnul. Přijedem a vida, místní mají zájezd do Plzně na fotbal. No to se ví že jsem jel, ale tuším jsme dostali trojku. No a ještě jednou v dávnověku, jsme jeli na fotbal - busem od Ďolíku, trochu jsme se občerstvili, ani nevím, jak to dopadlo, ale to snad hrál ještě Franta Plass na starém stadionu pouze s dvěma stožáry osvětlení. Kdo to pamatuje, ten si vzpomene... akorát, že tam měli výtečné pivo na stadionu, inu Plzeň je Plzeň, i když to byla desítka. Tak to jsem se pod dojmem a vlivem vítězství nějak rozepsal, tak sorry, pokud to někoho nebaví.
Já na tom staďáku byl taky někdy v 80tých, ale čistě náhodou a ani nevím s kým hráli. Jen si pamatuju, že to bylo strašně daleko k trávníku. Takovej spartakiádní stadion s dráhou.
Tatkam napsal:
Tak jsem se držel při zdi a vsadil na remízu. Peňáze rád oželím. Super výsledek. Máme tři nečekané body, ale ten pocit, že plísni budou kurva chybět, mě bude hřát až do rána. Nyní trochu magie. ... Šel jsem se odpoledne projít s manželku po Proseku. U hřibtova na malém starším paneláčku bylo nasprejováno " Brabec je zloděj ". Dům má tři vchody. Chtěl jsem se podívat, kde bydlí Brabec. Dva vchody nic. Šel jsem k poslednímu vchodu, řek jsem si, jesttli tam bydlí Brabec, tak v plzni vyhrajem. Na zvoncích vpravo " Brabcovi", křičím na manželku, to je jasný, dneska v plzni vyhrajem. Prý nejsem normální. Neměl jsem odvahu to vsadit. No nevadí. Radost až do rána. Hoši děkujem. Člen DFB Tatkam.
S tím vsazením jsem byl stejnej posera a taky jsem dal plichtu. Ale takhle budu prohrávat strašně rád. Po poločase jsem nevěřil, ale o to byl sladší konec. Kluci to urvali a moc jim děkuju.
Betonář Bílek se na nás připravil a vzadu to hrajou na 100% jistotu. Kombinačně na přehrání jejich obrany nemáme.
Nedorozumění Köstl/Káca.