Příspěvek Diskuzního fóra

dáda74 napsal:

Bez zovialnosti: 1) byl jsi vyzván hned na začátku aby jsi sdělil co mas na srdci. Řekl jsi ze pockas, ale kromě par dotazu žádné grilování vedeni. Chápu od klávesnice se útočí daleko lépe než z ...

a) do politiky bych se určitě nehodil, protože neumím ohýbat páteř. Z toho, za co mě kritizuješ, tu teď děláš sám :)
b) nic z toho, co jsem napsal není kritika. Je to moje konstatování. Možná se kritice vzdáleně přibližuje 10.) a 1.) Rozhodně ne 2.), 4.) nebo dokonce 3.)! To je naprostá manipulativní chucpe. V 3.) p. Radu chválím, že na to přišel a Juliše dává do kupy. To že máš předsudky, a chápeš si to po svém, není moje vina.
c) je mi úplně jedno, jestli je to z očí do očí, nebo přes klávesnici. Rozdíl v tom nemám. Já si realitu uvědomuju velmi dobře ;)

4.) Co konkrétně na tom není pravda??? Napadlo tě, že jsem se záměrně vyhýbal postům nebo jménům? Hůlka = 1 hráč. Že nepřijde se vědělo koncem června (to byl začátek MS) a přestupové okno bylo do září. Rozebraný přestupový trh znamená podle tebe přesně jako co?? :)) tohle jako žoviálnost teda beru :)

3.) Omlouvám se ti, že jsem nezmínil Drchala. Proč ho motáš a to ostatní do 3.), který je čistě o Julišovi, fakt nechápu.

2.) Něco konstatuju. Nevěděl jsem, že k tomu musím dávat 69 vysvětlení. 

6.) Jestli nerozumíš slovu objektivně, tak se koukni do slovníku. Já napsal, že se p. Jakubowicz vyjádřil jinak. Stroze jak Ludva. Dík, že jsi to u mne rozvedl. Jestli máš informace z vícero zdrojů, budu rád, když je uvedeš. A jestli ne, nevadí, stejně to není podstata problému. 

1.) Díky těm zmíněným telefonátům jsem přišel o pár minut později. Nečekal jsem, že se začne tak načas, neobhajuji to a nevymlouvám se. Jak píšu a jak jsem psal, mně osobně to bylo šumský. Ano, Ludva mi to říkal, když jsem byl ještě ve dveřích a Ludvovi jsem řekl, že počkám až začne. Předpokládal jsem, že "Pergola" zahájena ještě nebyla. Možná ti ten konec vypadl. Já na srdci nic neměl, já už vše sdělil tady, a já bych tam nejradši vůbec nešel. Pro mne to byly, bez těch pěti minut, promarněné 2,5 hodiny. A že nikdo nevyvracel to co jsem říkal nechápu, ale za druhé odpovídat nemůžu. 

Závěrem, bylo tam přes 50 fanoušků, jejichž dotazy jsi slyšel. Nebylo to Hrdina vs. "vedoucí" (snad ten termín nikoho neurazí). Píše ti to tu i Ludva. Pokud jsi to tak chtěl, mohl jsi to navrhnout ;)