Příspěvek Diskuzního fóra

atletiko napsal:

Dobrý den, předem děkuji za odpověď, ale čekal jsem jí trochu více "rodinnější", míněno podrobnější. Taktně jste přešel otázku nasazování F. Haška, který byl, dle vyjádření pana trenéra, nasazován do základní sestavy několik zápasů a nebyl ...

Dobrý den,

k F. Haškovi, do sestavy sportovnímu úseku nezasahujeme, pokud to realizační tým a sportovní ředitel zhodnotí tak, že Filip je schopný v sestavě být, tak vědí asi proč. Počítáme i s variantou odchodu M. Haška, proto náhradu řešíme, ale nic není jasné a na jaře to může dopadnout jakkoliv, a to klidně i setrváním M. Haška v Bohemians. Co se týká zmíněného nasazování/nenasazování hráčů s dobíhající smlouvou, tak jak jsem řekl, něco takového netolerujeme. Do skladby sestavy není třeba zasahovat. Jsou tu nastavená jasná pravidla, které když se respektují tak nezasahujeme. Trenér ví, proč hráče nenasadí, nebo nasadí, konzultuje to s vedením a věřte, že smlouva v Bohemians v tomto ohledu brána v potaz nikdy nebude co tu budeme my. To ať dále dělají v jiných týmech.

Strategický partner, který by chtěl do Bohemians přijít, má vždy u nás otevřené dveře a nebráníme se jakémukoliv jednání. Bohužel se nikdo takový kolem klubu neobjevuje již delší dobu. To samé o možnosti prodeje klubu. Chtěl bych aby ti, co říkají něco jiného na druhém fóru nám jednou konečně někoho takového přivedli, nebo alespoň prozradili jeho jméno.

Rozpočet se navyšuje každým rokem, jen za poslední dva roky stouply například náklady spojené s chodem A týmu o zhruba 20%.