Příspěvek Diskuzního fóra

doublefish napsal:

Vojto, ale není to právě ono? Slavia potřebuje udat Pokorného na hostování. Tím, že zveřejní, že jedná o hostování s Bohemkou možná chce informovat další kluby, že je k mání (viz později Trpišovský: "ASI půjde do ...

Zas to bylo trošku jinak. Slavia (její šéf) nezveřejnila, že jedná o hostování s Bohemkou, ale že jde na hostování do Bohemky. Bohemka to ne že nekomentovala, ale komentovala, že tomu tak není, načež Slavia mluví za naše vedení. (co si to dovoluje?). Chvíli ticho a po dvou týdnech se to podepíše. No nevypadáme v tu chvíli jako strašný looseři? 

Druhý odstavec bych dokázal pochopit, jenže pak se ta slavná setkání pod pergolou degradují na úroveň obyčejného tiskového briefingu. Fanoušci tam nejdou proto, aby se stali součástí takových hrátek, ale právě proto, aby jimi nebyli! Tiskový vyhlášení si můžou přečíst od Tvrdíka. I přítomní novináři z řad Bohemáku (ano, tentokrát jsem byl jediný, ale je takových víc) jsou srozumění s tím, že z pergoly se nic nevytahuje. Kdybych něco potřeboval, naberu si to pak. 

No tuším, že nějací ubudou (což mě mrzí, naši aktuální stoperskou dvojici mám fakt rád), ale když pustíme stopera, kterého máme pod smlouvou, na úkor stopera, který k nám jde na půlroční hostovačku bez opce, vytváříme si na léto ten samý problém, ve kterém je tebou zmíněná Sigma. 

Kdybych mohl mít doporučení pro vedení, mělo by udělat vše možné pro to, aby byla Bohemka znovu sepjatá s fanoušky, jinak to může skončit opravdu špatně.