Příspěvek Diskuzního fóra

Svatoslav.Bata napsal:

Dobré ráno, tak tedy ještě dodatek. 1) Mezi oprávněnou kritikou a hysterií je zásadní rozdíl. To, co se odehrává zde na fóru, bych nazval umírněnou kritikou. Ale nedělej, že nemáš ty fejsbůky, kde se vyjadřují i ...

Na to, jak seš velkej, se dokážeš prosmýknout hodně malejma mezerama v argumentaci. 

1) "Úroveň" komunikace pode mnou dobře shrnul uživatel Jirka77. Za sebe bych dodal slovo "přezíravost" a pro Baču vzkaz: Drž hubu a plať. A Sváťo, k jednomu tvému FB vyjádření. Novináři se musí zodpovídat minimálně svým editorům, nemohou si napsat, co chtějí. I z Bohemky proudí informace ven. Třeba v jistých sparťanských novinách je expertem na úniky z Bohemky redaktor, který Bohemku nesnáší a mimochodem je autorem proslulého hanopisu po odloženém zápase s Plzní. 

2) A kterej? Takže potvrzuješ, že jsme si při přestupu do týmu, kterej nás odírá zpětnejma odkupama na zlomky tržní ceny a podobnejma ochcávkama, nedali naprosto standardní klauzuli o minimálně 10% podílu na dalším prodeji? V situaci, kdy jsme se tu chvástali Tettehovou budoucností a potenciálem? A je to stejně zfušované i u Júsufa, který je navíc starší a solidarity paymenty a výchovné tam jsou menší, ne-li žádné? 

4) Jasně, chování pana Tvrdíka nekomentujeme, pan Tvrdík a jeho příbuzenstvo si za nás mluví, když se mu chce a my stáhneme vocas. Jsme Klokani, nebo pandy? Krásná ukázka servility. 

5) "Proto bych byl rád, kdyby aspoň jeden nový hráč s námi odletěl." Martin Hašek po zápase se Žižkovem pro pofidérní server ruik. Jen příklad. Prosím, kterej to je? A kteří ještě přiletí? Opravdu je normální mluvit o náhradách za odchozí ofenzivní hráče a pak v jejich pozici ukazovat stopery? Nic proti Hůlkovi, na kterého se velmi těším. 

8) Všimni si, že (možná s výjimkou Zlína) snad každý klub, který se z Česka prosadil, prošel určitým obdobím investic do kádru a do udržení toho kádru. I ta Olomouc, která je finančně dost dole, ty svoje superdorostenecký ročníky nějak aspoň chvíli udržela. 
Mimochodem - Bohemka teprve podruhé za posledních 5 let splnila zákonnou povinnost a zveřejnila účetní závěrku (za sezonu 2017/2018). A z ní je krásně vidět, odkud přišlo za poslední roky jednorázově nejvíc peněz. Cesta do pekel.