Příspěvek Diskuzního fóra

Radim73 napsal:

Co tady pořád píšete,že trenér Hašek mluví špatně o Bohemce,nikde jsem to neslyšel.Jinak souhlasím,je to špatné nedá se na to koukat jenom OBROVSKÁ bojovnost,ale žádná fotbalová kvalita. Hrajeme bez útočníka Koubek je slaboučký,hrál jenom 2 ...

Tobě přijdou v pořádku vyjádření trenéra o hráčích, který si sám vybral do kádru, že jsou nekopové a tvrzení, že kdyby byli ňáký fotbalisti, tak nejsou u nás? 

Kde jsi viděl tu bojovnost? S Olomoucí nebyla bojovnost ani náhodou. Kromě Barťase, Dostyho a Gattusa bojovnost nulová. Olomouc všude důraznejší, rychlejší, bojovnější. Hezky to vyobrazil souboj F. Haška s hráčem Olomouce. On mu dal tělo a Filip odpadnul jak hadrovej panák 2 metry. V soubojích naprosto zaostáváme, kde jsou ty časy, kdy se každej bál jet do Ďolíčku, že dostane přes párky. Třeba taktickej faul za žlutou na půlce hřiště? Vyjma Levina, kterej to udělal na Spartě naprosto nepochopitelně, když už žlutou měl, tohle nevidíme. O záchranu se hraje bojovně, všude se snažit bejt rychlejší, důraznejší, udělat ňákej skluz, prostě něco, čím vyburcuješ mužstvo. Tohle u nás skoro neexistuje. 

Ohledně Koubka- je to mladej, vyjukanej hráč, rozhodně bych mu nic nezazlíval. Hrál blbě, ale to je taky chyba trenera. Takovýho hráče, kterej je nezkušenej, rozhodně nemůže v existenčnim zápase postavit do základu. Měl hrát od začátku Nečas, ať je to s jeho formou jak chce nebo ten Puškáč, jestli teda byl připraven stopro. Jestli ne ok, ale když ten Puškáč nastoupil, hrál hezky do těla, bojoval s rozhodně byl oživením. 

Tak jestli ten tvůj příspěvek není sarkasmus, tak tě nechápu, jestli jsem ho nepoznal, tak se omlouvám. :))