Příspěvek Diskuzního fóra

Bororo napsal:

Dnes má narozeniny Zdeněk Prokeš, odehrál  za Bohemku 294 zápasů, to je nejvíce prvoligových zápasů v historii našeho klubu, v repre hrál 19krát.  S Bohemkou získal titul mistra ligy.  Tak hodně zdraví.

Prosim te, nevyrusuj tady s nejakym Prokesem.  Na socialnich sitich Bohemky se oslavujou narozeniny Yusufa, coz prevzali i ti anglicky levicaci.  To mi pripomina, jak vedeni Bohemky nedrzelo minutu ticha za Frantu Mottla (tehdy bohuzel v Edenu), protoze uz meli naplanovanou rozlucku s obrancem Radou.  A on si do toho ten Mottl klidne umrel, tak to opravdu neslo.

Jinak si pamatuju prvni zapas Prokese za Bohemku, nastoupil v lete, myslim ze to byl zapas Intertota.  Nas tam byla parta kluku, co jsme chodili na Bohemku a vsichni jsme se shodli v jednom - ze Prokes vypadal dobre, ale my jsme vsichni mohli nechat oci na Emilovi Rehakovi, ktery tehdy nastoupil za Bohemku taky poprve.  To bylo zihadlo!  A jak se veci zmenily... O Rehakovi uz skoro nikdo nic nevi a pro vedeni Bohemky jsou dulezitejsi narozeniny Yusufa nez Prokese.