Příspěvek Diskuzního fóra

košile napsal:

Super napsany od prvniho do posledního slova..hazet vse na ne zrovna top trenera kdyz nemame na jiného a jeste on nema moc na výběr pri posilovani a ohanet se tím jake maj podminky oproti drivejsku ...

Já si osobně myslím, že v naší situaci, kdy si teda nemůžeme dovolit fundovanýho a prvotřídního trenéra, není od věci se obrátit na ty vlastní řady- Petrouš, Hruška, Slezy. Všichni tři jsou Bohemáci, nehrozilo by žádný dehonestování našeho klubu, žádný hloupý a klubu ponižující prohlášení. Určitě by to nebylo horší pod vedením jednoho z nich, za to dám ruku do ohně. Nejvíc bych si přál Petra Radu, případně Ivana Haška, Lavičku, ale vím, že to není v našich možnostech, Rada a Lavička jsou navíc smluvně vázáni. Rada si myslím, že by Bohemku srovnal, vím, že ho spousta lidí nemá rádo, ale za mě by to byl pro nás nejlepší možnej trenér v současný situaci a jako člověk mi taky nevadí a o jeho trenérských kvalitách nepochybuju.

Je jasný, že Darek jako ředitel neprokazuje žádnou vlastnost, kterou by měl správnej ředitel mít- soudnost, respekt, autoritu, průbojnost, vlastní názor nebo umění poznat, kdy bouchnout do stolu. Jelikož je však změna na ředitelskym křesle z říše sci-fi, když je v klubu jeho otec, tak tohle asi nelze vyřešit, dokud se nezmění majitelská struktura. Co by se však mělo urychleně vyřešit je změna na trenérskym postu. Již to tady bylo několikrát řečeno, v čem sparťanskej patriot propadl, sám jsem to tu již několikrát psal- dehonestující vyjádření do médií o našem klubu, tiskovky na úrovni ubrečenýho kojence, co ztratilo chrastítko, nesmyslný rozestavení zápas co zápas, neumění reagovat na hru, která je na náhodu, bez koncepce a vzrůstající tendence, nesmyslný střídání... On mi i strašně vadí jako člověk. Sebestředný budižkničemu jehož vrcholem trenérský kariéry je šestý místo s Vlašimí (nebo kolikátý), vítězství nad Plzní 5:2 a vyrozumění celý republiky, že on je king a srovnává se pomalu s Fergusonem. Nikdy jsem neměl averzi na žádnýho člena klubu, ať už na trenéra nebo hráče (pominu-li Bergera nebo Brabce), ale tenhle trenér toho postupem času docílíl dost vehementně (nemyslím si, že to tak vnímám pouze já) a určitě pro něj neshledávám jedinej důvod k jeho zastání. Jenom kvůli němu pociťuju frustraci ze současný Bohemky a přeju si, aby co nejdříve vypadl a ukázal se v Ďolíčku nanejvýš jako trenér hostů (i když teda nevím, jaký klub by musel objektivně dle jeho trenérských kvalit trénovat, abysme proti němu hráli, divizi snad hrát nikdy nebudem). Hašek ven!

Velmi přeju mužstvu 3 body z Budějovic, budu tam a taky nám přeju, aby v případě ztráty bodů nesvedl pseudotrenér Hašek tuto skutečnost třeba na globální oteplování.