Příspěvek Diskuzního fóra

Martin Kurka napsal:

Ještě poznámka k Sektoru, se Sektorem jsem v každodenním kontaktu a nikdy neřekli, že by se na ně kašlalo, nevím, kde tuto informaci berete? Všechny jejich dotazy a žádosti vyřizuji. To samé od DFB. Spíš ...

Co se Sektoru týče, netrvrdím, že nekomunikujete, a už vůbec ne, že konkréntně Vy. Trochu jste to mimochodem vytrhl z kontextu. Je to trochu komplikovanější a vycházím z informací, které nemohu veřejně propírat. Navíc zmínka o sektoru nebyla podstatou mého příspěvku. 

Např. když si pozvu na brigádu na nepříjemnou práci kamarády, nakoupím pivo, limo, manželka navaří guláš, a prostě jim poskytnu servis, protože jsem vděčný, že mi přišli pomoct a že mi ušetřili dost peněz, které bych musel jinak zaplatit firmě. Neotevřu jim stánek, kde si mohou občerstvení koupit. Na brigády do Ďolíčku chodí čím dál míň lidí, dříve měli pocit že to dělají pro sebe, a teď mají pocit, že to dělají pro Darka aby ušetřil. (je to jen můj názor a pokud jsem úplně mimo, předem se  všem omlouvám...)

Mimochodem, možnost komentovat články na Webu sektoru rozhodně nebyla zrušena. A souhlasím, že toto fórum není místo, kde zní křišťálová pravda a kdo se jí neřídí dostane na holou. Jenže je to místo kde ty názory zazní, i když se nám třeba nelíbí. Navíc řada nicků tady není anonymních ani náhodou. Někteří se podepíšeme DFB číslem (a tím víte vše), někteří se znají a i Vy určitě spoustu nicků znáte jménem. Takže ta anonymita není zas až taková. Pro mě je toto fórum místo kde očekávám nějaké nadstandarní "drby" nebo naznačení či popření atd..., plus odpovědi na položené dotazy.  To taky nefunguje např. 11.10.2019 16:27 Byl položen dotaz jak dopadl náš protest proti rozhodčímu Ginzelovi. Bez odpovědi. A pak je to místo kde si fans vyměňují názory na fotbal a dění kolem klubu. Nevím jak reprezantivní vzorek to je, ale něco to napovídá. Pokud máte dojem že si tu pár debilů vylévá svoji frustraci, můžete zrušit fórum a fans si najdou jiné místo pro komunikaci (myslím že facebook to asi nemůže úplně nahradit), pokud ovšem slova o rodině a sepjetí fans a klubu nejsou fráze, fórum by mělo přežít.

Za sebe jsem proti rušení fóra, i když jsem do teď byl spíše mlčící většina, a moc jsem nepřispíval. Zkultivovat ho nebude lehký úkol, řada příspěvků je tu dost přes čáru, Lidi si nedělaj starosti kam co píšou apod. Aby to mělo jakous takous kulturu, fórum musí mít moderátora. Možná potřebuje i technologickou inovaci. Ale hlavně by měly reakce od klubu pravidelné (podle mně ideálně 1x týdně + při nějaké mimořádné věci něco navíc)

Chápu že na to asi nemáte čas, máte pro klub důležitější práci. A z toho asi plyne chuť toto otravné fórum zrušit. A jsme u jádra mého předchozícho příspěvku. Na výtku, že nekomunikujete, odpovíte, že klub vše co měl komunikoval standardní cestou.... 

ALE!!! průser v Chlumci nekomunikoval klub vůbec (za sebe video s Barťasem pojeďte do Budějovic potřebujeme Vás - NEDOSTATEČNÉ) Vůbec to nevyznělo jako promiňte hráči si uvědomují že to posrali pojeďte s námi do Budějovic budem potit krev abychom to napravili. A v Budějkách jsem byl, a to taky dlouho nevypadalo, že by to měla být náprava výkonu z Chlumce. Mě z toho vyplývá v souvislosti s nepovedenou děkovačkou / neděkovačkou v ČB problém v kabině který jste nechtěli / nemohli komunikovat. A pak tedy beze slova byl odejit Hašek. 

A teď ještě trochu osobně. 3.10. jste zveřejnil příspěvek, že svoláte představenstvo DFB a budete informovat ostatní akcionáře o oficiální pozici DFB. K tomu se zjevili dotazy zda můžete informovat i členy DFB. Každý proces, který začne by měl být i ukončen. Tento proces tedy stále běží? Sešlo se představenstvo DFB, nebo byl Hašek odvolán dříve než se sešlo? Nemají členové DFB právo vědět co si představenstvo myslí? Prostě chybí konec. A to se Vám již podařilo vícekrát, a dá se to nazvat např. "výkřik do tmy".

Věřte že cílem mých dlouhých příspěvků není prudit. Je to právě naopak. Úroveň tohoto fóra je dána nejen úrovní přispěvatelů, ale také úrovní komunikace z druhé strany.

Aby to nebylo anonymní M. Šalanský DFB 275