Příspěvek Diskuzního fóra

VojtaM napsal:

Můžu jen pár drobných poznámek? 1) Příspěvky od Pernsteina ukázaly, že existují nástroje, jak fórum moderovat. Jsou v kódu fóra implementované a funkční. Dokonce jsou připravené další, které ho můžou ještě zpřehlednit. Jen v poslední době ...

Problém Pavla je v tom, že neprezentuje názor, ale prezentuje opakovaně "velmi zavádějící" informace. A vzhledem k tomu, že byl ve vedení DFB, o to je to smutnější. Ostatními je to bráno jako pravda. Přeci bývalý člen vedení nebude psát nesmysly.

Moderovat fórum je fajn, ale je to práce pomalu na 24 hodin. Vyvrátíš jeden nesmysl a za týden se ten nesmysl vrátí a už to zpětně nikdo nečte, že to bylo již vyvráceno. Potom ho vyřadíš z diskuze, protože ta osoba je lhář, ale ostatní tě ihned obviní, že jsi vyřadil svatého bojovníka, který hlásá pravdu a nic jiného. A už vznikne hysterie, že se něco kryje a že jsou ve vedení Bohemky zločinci, s kterými se paktuješ a jsi stejný jako oni. A pořád dokola. Totéž je s útokem na hráče, fanoušek Bohemky má úplně jiné postavení a váhu (je akcionář klubu) než fanoušek jiného týmu a je brán hráči vážněji. Tohle fórum má vliv a když se stane nástrojem pár hysterek, tak to udělá obrovskou škodu.

Ale by to nevyznělo, nejsem zatím pro přesun fóra, ale na druhou stranu, nevím jak zařídit, aby se tohle fóru nezneužívalo. Fakt nevím :-(. A proto ty dva nevidím jako zločince, ale jako ty, kteří navrhli radikální variantu, jak to řešit. A tím, že se o tom diskutuje, je jen dobře, protože se to musí řešit.

PS: Útoky mezi fanoušky neřeším, to je jen jejich vizitka.