Příspěvek Diskuzního fóra

berjir napsal:

Dle iSportu je vysvetleni: ,,sice zahral rukou, ale mel ji u tela a nijak nezvetsovala plochu jeho tela". Zajimavy... A na Kostla pry penalta ,,z dostupnych zaberu nelze posoudit, ale spis nebyla", na Borila jasny ...

Ač nerad tak musím zcela výjimečně souhlasit s komisí rozhodčích v otázce faulu na Bořila a (ne)ruky Kováře:

- Tonda tam Bořila nejen držel, ale vyloženě ho přes sebe přehodil jak v judu. Trochu mi to připomnělo faul Ramose na Salaha v minulé sezoně LM. Podle mě jasná penalta (ale jsem sakra rád, že ji rozhodčí nepísknul).

- Kolářovu ruku míč štrejchnul a téměř nezměnil směr, kdyby tam tu ruku neměl, tak to dopadlo v podstatě stejně. Jen protože šel Kolář do výskoku jak buzík, tak to vypadalo dost diskutabilně, ale z opakovaného záznamu za mě taky žádná ruka. Přiznám, že se v aktuálním výkladu ruky moc nevyznám, páč to mění každou chvíli, ale selským rozumem by červená za tohle byla fakt moc.

Co se týče faulu/nefaulu na Köstla, tak souhlasím s tím, že to z dostupných záznamů nejde s čistým svědomím zcela jednoznačně rozhodnout. Ale když si vezmu, co proti nám pískli na Spartě a pak ta penalta v minulém domácím zápasu se sešívkama, tak v rámci spravedlnosti to písknout mohl (ale to by jsme už chtěli asi moc). Na druhou stranu si myslím, že nepísknutí Tondova faulu na Bořila byla tak trochu kompenzace za nepísknutý "faul" na Köstla.

Tak a teď mě sežerte, že jsem si dovolil souhlasit s komisí rozhodčích :D