Příspěvek Diskuzního fóra

Ziimakk napsal:

Já jsem proti. Je potřeba, aby co nejvíc fanoušků Bohemky si přečetlo, jaký pan Tomáš Veleba s příznačným nickem kyselina je charakter !! Pan "Kyselina" se stal členem DFB v roce 2010 pár měsíců před ...

Omlouvám se, ale na toto musím reagovat.

Jsem členem DFB, od jakého roku nevím, jestli jste si našel od roku 2010, tak asi jo, ale nejsem členem kvůli kandidatuře do vedení. Na předsedu kandidoval radikální adept s jehož názory jsem nemohl akceptovat. Postavil jsem se proti němu. Naštěstí nebyl zvolen a ani já, což je dobře a zvolen byl Ludva.

Jsem organizátor a sponzor akce EDEN NE, která byla jako jedna z mála viditelná akce proti stěhování do Edenu. NIKDY JSEM TU NENADÁVAL JINÉMU FANOUŠKOVI ZA TO, ŽE NECHCE SE STĚHOVAT DO EDENU. Já jsem obhajoval pouze svůj postoj, že se nemůžeme vyprdnout na Bohemku a je potřeba ji podržet za jakékoliv situace (třeba i na Marsu), protože jsem se bál dalšího konkursu. Už jsem to tu psal milionkrát. Jediné na co jsem reagoval bylo na osobní invektivy a lži, přesně, které jste předvedl k mé osobě. Že to dopadlo tak, že Bohemka je v Ďolíčku je skvělé a moc dobře. A jsem stále přesvědčen, že na tom měli zásluhu jak fanoušci, kteří bojkotovali Eden, tak i ti fanoušci, kteří Bohemku podrželi v Edenu. Jen jedna poznámka. Co je roztomilé, že ti stejní fanoušci Bohemky, kteří tvrdili, že Ďolíček je nejlepší stadion na světě a budou na něj chodit klidně na divizi, tak nyní říkají, že Ďolíček je zřícenina a chtějí nový moderní stadion.

Co se týče trenéra Haška, ze začátku jsem ho obhajoval, ale ze dvou důvodů - nejsem příznivce toho, že když se prohrává, tak se musí hned měnit trenér jako na Spartě a za druhé, nejsem příznivce toho aby DFB hovořilo do sportovního úseku (a to vůbec nesouviselo s p. Haškem). Nemáme všechny potřebné informace a znalosti, abychom do toho kecali. Od toho jsou tam jiní. To pro mne není úkol DFB a za tím si stojím.

A co se týče hádání, nesnáším lež, která potom zplodí zlo. Já tu nikdy nelhal, pouze jsem říkal své názory. A že pan, Hrdin, kdykoliv něco napíšu na to reaguje, je jeho problém, protože přesně ví o čem mluvím.

Pane Zimákku, že mám jiné názory než jiní neznamená, že jsem nepřítel Bohemky, to je demokracie.

Jinak kyselina mi říkali na základce, protože jsem děsně žral i když jsem byl vychrtlý, zlaté časy.