Příspěvek Diskuzního fóra

dáda74 napsal:

Ze je naše liga na okraji zájmu? Dovolím si nesouhlasit. Vzpomeňme jak se sprajcovala moravská komora svazu. Berbr řval, vyhrožoval, zastrašoval  a nic. Pak poslali toho ukrajinského mafiána co bacuje tuším dynamo kyjev, a dotáhl ...

Tohle ale není o tom, zda někdo věří/nevěří konspiračním teoriím. To jsem tam ostatně napsal jen proto, aby to nebylo tak dlouhé :-))

To co jste popsal je ale bohužel jen plácnutí kapra v jihočeském rybníku (jen přirovnání, nemá to žádnou fotbalovou spojit s daným regionem) z pohledu celosvětového problému ohledně zákulisí fotbalu. Svět opravdu nezajímá naše svatá trojice, ale jen do okamžiku, než překročí hranice do Bavorska. A to se nejspíš stalo. Proto se děje, to co se děje.

Jak jsem zmínil, v době porcování Blattera jsem se o to zajímal víc než jen z pohledu běžného uživatele internetu/čtenáře novin. Jestli jsem se dostal tak k milimetru informací z kilometrové trati, mohl jsem si výskat radostí. Byly to soubory pravidel co/jak/kdy/kde dělat, postupovat atd.. A stejně to vlastně byly informace 20 let staré, neboť se týkaly období 80-90.let minulého století. Takže v dnešní době, kdy se ve fotbale točí tak 10x (bůh ví, jestli jenom o tolik) větší peníze než tehdy, si to ani v tomto kontextu neumím představit.

Neberte ale nikdo moje dnešní příspěvky, jako negativní reakce na ty vaše. Je to jen můj pohled na věc, o které nikoho nepřesvědčuju.

Schválně, můžeme najít nějakého "poctivého" právníka se specializací na fotbalovou legislativu/mezinárodní právo atd. a zažalujeme celou tuhle mezinárodní bandu pro praní špinavých peněz (celý svět proti tomu bojuje - ne?). Budeme ho finančně podporovat. Pokud se nám náhodou skutečně podaří píchnout do vosího hnízdečka, garantuju Vám, že do 5 let skončíme všichni na dlažbě bez jakýchkoliv fin. prostředků a možností ještě někdy, někde, něco prezentovat :-))) A nemusíme se bát. Nepůjde to cestou létajících aut do vzduchu, čelních nárazů do zdí apod.. Ne ne, vše bude podle práva.