Příspěvek Diskuzního fóra

BlechaBerserk napsal:

Díky za 3 body jinak čtu tady kritiku na Luďka atd.Za mne je to jednoznačně asi nejlepší trenér kterého můžeme mít zkuste si představit kdyby odešel kdo by nás asi tak mohl trénovat?jsem rád a ...

Zcela souhlasím, Klusáčka neměnit!!! Může se mi to jen zdát, ale včera už nestál jako velmi hodný trenér za lajnou, ale na kluky řval pokyny, třeba je to i reakce na to jak byl zde kritizován za jakousi měkkost:-))). Výkon a hlavně výsledek včera velmi dobrý, navíc po čase jsem byl bez povinnosti sednout za volant a tak bylo i pivko!!

Jsou zde některé komentáře na hráče i v situaci, kdy se vyhrálo, což je asi dobře. Ale Bederka - obranná činnost asi ok, ale ta rozehrávka, to je opravdu děs. Necid - dlouho jsem jej neviděl hrát tak chytře a zároveň bojovně, jako včera. Krch - ten si asi vyrovnal své kiksy v Ostravě tím odkopem z čáry, jinak taky solidní výkon (BTW, v Ostravě by se stejně nebodovalo). Trochu se zapomíná na Chramostu, dost se zde psalo, jaká je to blbost brát starého hráče s formou blížící se nule a ejhle, nějak mu to tam padá. Tak ať to vydrží!!!

Teď dvakráte ven a pak hurá zpět do Ďolíčku, tuším, že na Karvinou.