Příspěvek Diskuzního fóra

hm71 napsal:

Vážený pane Koukale, oslovuji Vás takto, neboť si myslím, že pro dnešní Bohemku odvadíte kus slušné práce, také proto, že jsem již starší generaci a vím co se sluší.  Reaguji však na vaši, promiňte mi to ...

Dobrý den, neptal jsem se na nic lustračního, ani jsem nereagoval na žádný konkrétní dotaz. Žádnou neprofesionalitu v mém dotazu nevidím, byl slušný a přímý a bez konkrétního kontextu na předchozí diskuzi. Jen pro mě, abych si udělal lepší obrázek o diskutérovi.

S výsledky Bohemky v loňské sezoně jsem nespokojený. Nebojím se to napsat. Častokrát jsem byl i nasraný. Protože výsledky přímo ovlivňují mé pracovní prostředí a atmosféru v něm. Předchozí dvě sezony považuji za uspokojivé.

Hodnocení přestupů z pohledu fanouška je pro mě těžké. Znám totiž všemožné okolnosti. Osobně si myslím, že tým neoslabil. Očekávám Bohemku v prostřední skupině. Horší výsledek pro mě jako pro fanouška bude zklamáním.

Co se týká DFB, jsem řadový člen s trvalým příkazem. Proto není adekvátní, abych za DFB odpovídal, co pro klub jako akcionář udělat.

Aktivní kritika je v pořádku. Naprosto. Je možné, že po pátém, desátém kole bude situace špatná. Ale nemám pocit, že bych tu kdy ze své pozice obhajoval neúspěch či špatná rozhodnutí.

Ze své funkce musím být loajální, to dá rozum. Ale pokud sledujete třeba Zeptej se Bohemky, nebojím se položit vedení nepříjemný dotaz. A často se doptávám i sám na věci, které pochytím na sítích a mezi fanoušky.