Příspěvek Diskuzního fóra

MarekC20 napsal:

kdo sledoval vcera Teplice nemohl si nevsimnout jejich noveho utocnika. Abdallah Gning, v CR ma za sebou pul roku ve Vlasimi. Ziskali ho za par korun, vcera nejlepsi na place. U nas to nejde proc…?

Chyba je ve sportovním úseku.

Podívej na dvojici Keita, Ugwu. Vždy platilo že zahraniční hráč musí českého minimálně výkonnostně převyšovat. Tito dva ani náhodou. A jak dlouho u nás vydrželi a ve finále dáme Keitovi na odchodnou novou smlouvu, kterou mu musíme zaplatit.

Tito hráči musí dostat smlouvu max na  rok s následnou opcí a když se ukážou že jsou pro klub vhodní a potřební tak opcí uplatnit.  Keita a Ugwu zabírali místo jiným přestože výkonnostně nemeli snad ani na CFL. Ale to je musí někdo před tou zkouškou intenzivně sledovat a ne čekat že je někdo doporučí, či přivede bez ohledu jestli na to mají a ten to udělá jen a jen proto, že za to dostane slušnou provizi.

Chtějí li hrát v Evropě a do Slavie,Sparty a Plzně jako v současné době TOP kluby v ČR z kterých to do Evropy je kousek to nemají z Bohemky daleko, dvě stanice tramvaji. Když by se jim tato krátká smlouva na zvyknuti na evropský fotbal nelibila ať jdou na Balkán nebo Ruska. Musí ukázat co umí a pak mohou dostat co chtějí.

A je vidět že se tito hráči dají najít i v ČR a to nemají ani smlouvu jakou by měli v Bohemce. Otazkou kolik takových zápasů a celků nižších ČR soutěží náš sportovní ředitel navštíví.