Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

No, on by nebyl ani problém v rámci rekultivace v oblasti Dolíčku napřímit i tok Botiče a místo současné střechy na hlavní tribuně vybudovat VIPky a lože a střechu až nad to...  On by nebyl ani ...

Já doufám, že to tu zas tolik lidí nečte, ale pan Kolina dlouhodobě vykazuje symptom tzv. Dunning- Krugerova efektu psaním velkého množství pomatených informací v tom duchu, že jsou to zřejmá fakta. Např. napřímení toku Botiče je věc změny územního plánu(!) a v tom případě by se nového Ďolíčku opravdu dožili nejdříve naši pravnuci.

Vyzývám tě, zkus se v tom nějak začít už orientovat, drž se ověřených faktů a přestaň neustále šířit hoaxy. Pokud budeš večer na schůzi družstva, jsem ochoten ti nějaký úvod do problematiky udělat sám, protože tvá grafomanie tady na foru je opravdu spíše kontraproduktivní.

A ještě poznámka na závěr: Blouznění o výstavbě úplně nového stadionu (v ceně násobků rekonstrukce "původního") ve chvíli, kdy má město problém realizovat klíčové infrastrukturní stavby, na kterých je dlouhodobá celopolitická shoda, je opravdu úplně mimo realitu.