Příspěvek Diskuzního fóra

kacrrr napsal:

Bohemka sice dosáhla v loňském ročníku na pohár v Evropě, ale nikdo nemůže zapomenout že taky dostala od obou S pořádně napráskáno. Nejinak tomu bylo z kraje této sezóny, kdy od Bodo rovněž dostala lekci ...

Pražská S můžeme porazit jednou za čas a to se musí sejít úplně všechny okolnosti v náš prospěch. A Bodó je kvalitou ještě někde jinde.

Jo, myslím si, že za 60 let tomu už trochu rozumím a hlavně jsem toho už dost zažil. Jak v životě, tak s Bohemkou. Neodpověděl jsem Vám proto, abych si něco dokazoval, ale abych poukázal na to, že jsme na správné cestě, a v našich poměrně omezených možnostech /stadion, výkonnost mládeže, počet zaměstnanců klubu, finance atd./ se snažíme "dělat" fotbal co nejlépe. A to že máme výborného trenéra a přitom normálního chlapa je velký bonus, zrovna tak jako třeba stále aktivní Pepova kariéra, i když mu to letos nejde tak jako v loni, což ostatně platí pro celý tým.

Minulá sezóna se prostě extrémně vydařila, díky za ni, moc jsme si to užili. Ale je tu další, a já budu s Bohemkou žít přítomností, s výhrami i prohrami, tak jak to celý život dělám.