Příspěvek Diskuzního fóra

Klokan z Černošic napsal:

Poslechl jsem si celý rozhovor a a) jak píše PETMIC, má DJ můj velký obdiv b) nevím, zda je naivní a nebo ....??? A) vysvětlení nepotřebuje, k tomu ad B) Píše to dole Rock and Roll, že už nikdo ...

Nedá mi to jako úředníkovi, abych nereagoval. Zákony a vyhlášky nedělají úředníci, ale politici. Úředník je "jenom" musí dodržovat. Ono takové neplnění úřední povinnosti třeba jen z nedbalosti není jen tak.

No a že ty zákony někomu nevyhovují a jinému ano, je věc jiná. Tady u stadionu kdyby byla politická vůle, tak je vše jinak. Jiné stadiony byly myslím v Praze i černá stavba :-) - teda jen asi chvíli, než se to "vysvětlilo"... I tehdejší prezident byl nadšen...  

Kdyby dneska někdo chtěl od Prahy koupit stadion, tak asi by to byl těžký úkol, protože hlavní město se zatím chová tak, aby obyvatelům co nejvíc znepříjemnila živobytí (kromě asi ledních medvědů, ale budiž jim přáno). Nesmyslné cyklostezky, podpora uzavření komunikací, atd. atd., zastřešení parku u hlaváku (poté, co se zbourá část odbavovací haly)... Takže nějakých pár snad i desítek tisíc příznivců je vedení tak trochu jedno.

Ale nechci být negativistický, takže: Vzhůru do boje za dlouhodobý nájem, za částečné úpravy ve smyslu projevu pana DJ, za navýšení kvality kádru aj. No není toho málo, držím nám palce.