Příspěvek Diskuzního fóra

BlechaBerserk napsal:

Pořád zde čtu kritiku ať na toho nebo onoho a úplně to nechápu body z Vítkovic kde hraje Baník a z Olomouce jsou podle mne dobre ne že ne stačí kouknout na tabulku kde Baník ...

To množství zraněných hráčů už fakt není normální, hlavně to u nás není poprvé. Za posledních 5 nebo 6 let jsme měli jednu jedinou sezonu, kdy jsme měli velmi malé množství zraněných - a to byla sezona loňská. A hned jsme se dostali do top 6.

Zranění v této sezoně jsou hodně různorodá a asi nelze říci, že by byla převážně přetížením, nicméně nelze přehlédnout, že v loňské sezoně jsme v přípravě věnovali první dva týdny objemovému tréninku v nižší intenzitě. Letos jsme se v přípravě vrátili k předchozímu režimu (tedy bez objemovky v prvních týdnech) a zase tu máme hotový lazaret.

Jak říkám, vyloženě příčina to nebude, ale nějakou souvislost v tom vidět lze. Zároveň nám loňská sezona krásně ukazuje, jakých výsledků jsme schopni dosáhnout, když máme zdravý tým. Rozhodně nebude snadné tento problém vyřešit, ale ze sportovního hlediska by to měla být priorita, protože nás velmi omezuje.