Příspěvek Diskuzního fóra

Klokan z Černošic napsal:

Dobré jitro JohneZ, díky za naťukání, já se už nemusím dále vysilovat. Pravdivé, jasné; komentáře typu Křapka - slabina, k čemu to je? To přeci vidíme. Kdo ne jeho místo, už nevím, kdo to napsal, ...

...jinak taky text Jarka Nohavici :).

Mimochodem jeste vsuvka ke sraltanskejm fandum na nasem stadionu, psal jsem tu ze za mnou sedej uz jen reporteri a vetsinou jsou na jejich mistech kovany sraltani a je to hodne o nervy kdyz za vama na hlavni tribune rve deset typku gol...nicmene dnes spokojenost, zadne hlasite ohlasy, pritom to byly lozeny buzny... takze dik Bohemce jestli rozdala nejake noticky.

Co uz bylo ale dost hrozny, tak primo na namesticku se po skonceni (ja tam prochazel po dekovacce) sesla partička dost urostlejch sraltanskech hovad v cernejch trickach a vesele tam pred stankama vykrikovaly jejich hnusny pokriky. I tomu nejmensimu jsem koukal nekam do pasu a vylozene cekali na nejakou pobidku takze by slo o sebevrazdu, ale jestli to tu ctou nejaky hosi z tvrdyho jadra Bohemky, tak prosim jestli by se nedalo tohle priste pohlidat. Takhle je tam celej dav pantatu vcetne me musel potupne trpet primo v centru naseho deni a nikdo nenasel odvahu nic rict. To tak hezky doplnilo mou frustraci z toho zapasu.

BOFOR