Kompletní víkendový program

Rezerva jede na jih Čech, dorostenci v sobotu doma proti Slovácku.

Kompletní víkendový program

A-tým
Zraky fanoušků Bohemky se již upírají k nedělnímu utkání Bohemky, kdy se od 17 hodin na Strahově střetne A-tým s Mladou Boleslaví. Zápasem se středočeským týmem uzavřou klokani druhou třetinu ligového ročníku a případný plný bodový zisk přiblíží Bohemku ke klidné záchraně.

B-tým
Minulý víkend načal druhou polovinu soutěže rezervní tým. Vstup do jara ovšem nebyl z nejpovedenějších, rezerva podlehla na domácím hřišti Slavoji Řevnice 0:2. V 17. kole čeká na svěřence trenéra Hradeckého těžká zkouška na jihu Čech, kde se v sobotu od 10.30 střetnou  se sousedem v tabulce z Tábora.

Dorosty
Situaci v tabulce si zkomplikoval elitní dorostenecký tým, který podlehl v minulém kole Brnu 0:1. Právě mladíci z jihomoravské metropole odskočili mladým klokanům v tabulce na 14. příčku již o pět bodů a dorostenci Bohemky zůstávají na sestupové příčce. V sobotu dopoledne mají mladí klokani šanci složit reparát proti Slovácku na šeberovské "umělce". Utkání s dalším týmem z jihu Moravy začíná ve 12.45, C dorost má výkop stanoven přesně na 15. hodinu. Více v článku 1. dorostenecká liga pokračuje v sobotu 17. kolem.
B a D dorosty se tento víkend představí také v areálu Šeberov. V neděli hostí od 10.15, respektive 12.30 v malém pražském derby dorostence Sparty. Více v článku Na Šeberov zavítá pražská Sparta.

Žáci
V žákovské lize se týmy A a C žáků vydají v neděli dopoledne na sever Čech, kde je čeká utkání s Jabloncem. Více v článku A-žáci ve druhém jarním kole do Jablonce.