Detail uživatele diskuzního fóra - samett

Datum prvního příspěvku
26.08.2016
Celkový počet příspěvků
150
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 143
Ptejte se vedení Bohemky 3
Tlachy a kecy 1
Bug Reporting 3
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
e0RIDTRD 39
6TIN773d 16
ecvQws4a 11
OvCUzM32 9
ox27ola9 6
L5xqDSgH 4
epFm8fAo 4
829x1w6k 4
W5Cpns35 3
rdE6ve/R 3
Q3S5NizW 3
3qoOd1ek 3
oKEdPdE+ 3
hqS0igzy 2
fs4KCMHG 2
scDbKxgh 2
UQoaIGw8 2
cG2e7uQj 2
SlfY/IcK 2
FyVy1jyz 2
UnuoL58J 1 JanProchazka
LcFqesuJ 1
TlUH3iSr 1
L8T5lJWh 1
O3nUkIcw 1
+ZSH6Mc0 1
bbfD3ZJC 1
5hSVWeVq 1
BQfrwfvH 1
3GXrlF9L 1
I4M7Xi5Y 1
hF1v43P7 1
Vkm7F2A1 1
l/Lq3m64 1
cpdO5J5k 1
csMf8P+o 1
8lJggOWM 1
vCDtR616 1
MkOvC2OG 1
dmIkPush 1
kSfjtzYI 1
LmMs6kw5 1
WTdlo7/u 1
CRFcRan2 1
nD/SrrJL 1
k3DmcEk7 1 sasek
LsK9NVfD 1
X+PwrSoq 1 berjir, dykovka

JohnZ napsal:

Krásný den i když ještě bolehlav.Už tolik nesnesu.Když jsem byl v roce 1987 na našem posledním vystoupení v pohárech proti Beverenu,ani ve snu by mě tehdy nenapadlo,že budu čekat 35 let na další a už ...

Souhlas. Neměl by se vynechat nikdo. Prekop, Kovařík, Kostík, Hůlka, Beran( klidně by mohl zůstat) Dosty, Křapka. Novákovi přeji růst, je to tam a musí to prolomit vůlí. Vondra mě totálně překvapil. Kadlec je talent, za rok bude jeden z nejlepších obránců. Necid se snad potká s formou a mladíci Vrána, Zeman a Osmančík by mohli také vyletěl nahoru :) . Určitě jsem na někoho ( nerad ) zapomněl. Nevidím to zle. 

Pro mě je to takový malý titul. Když porovnám rozpočty klubů, tak jsme jedničky! Go klokan go! Děkuji všem, jsem hrdý na celý tým, včetně realizáku. Trenére, i Vám skládám obrovskou poklonu. BOFOR!!!

Kukám že hodně kolegů od zelenobílých bohů má stejnou myšlenku. Proč nechytá Soukup? 

rio napo napsal:

Právě teď ! Idiot Mikolanda v tv tvrdí, že Boleslav s námi byl jasně remízový zápas. Oni ani jedna střela na kasu a remíza? To může říct jen debil. Možná to nebylo na 4:0, ale ...

Asi koukal na jiný zápas. Na 4:0 možná ne, ale ten konec byl naprosto jednoznačně pro nás.

mimikry napsal:

Tak jsem to teď sjel v klidu,ty góly toho Matouška,to byla teda paráda.ten druhej,to solo neskutečný.dobry to bylo,snad ty Pardubice zvládneme.

Budeme bez Matouška. Bohužel má 4 žluté

Hrubajz napsal:

Kromě Jedličky chci ještě pochválit Hůlku s Petrákem.  

Pochválil bych celý team, takticky a fyzicky to zvládli. Ten brankář konečně je, už tam nestojí popelnice :) . Nechci urážet, jen konstatuji. Úžasné. Trenér .. taky veličina BOFOR!!!

mimikry napsal:

Jestli chceme a máme na to vyhrát,tak musíme porazit každýho.

Myslím, že máme nejsilnější tým za posledních cca 10 let. Můj názor .. BOFOR

dolíček napsal:

Na Letnou jsem šel s obavami, ale máme krásný bod. Děkuji všem za bojovnost se kterou to urvali ve druhé půli. Tak ať si to nepokazime v úterý. Ps: mistni nespokojenci jdete do prdele...

Souhlasím naprosto s celým obsahem, tady mrmlaj lidi, co nehráli fotbal asi. Teď by nedoběhli ani na tramvaj.  BOFOR !!!