Detail uživatele diskuzního fóra - samett
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 143 |
Ptejte se vedení Bohemky | 3 |
Tlachy a kecy | 1 |
Bug Reporting | 3 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
e0RIDTRD | 39 | |
6TIN773d | 16 | |
ecvQws4a | 11 | |
OvCUzM32 | 9 | |
ox27ola9 | 6 | |
L5xqDSgH | 4 | |
epFm8fAo | 4 | |
829x1w6k | 4 | |
W5Cpns35 | 3 | |
rdE6ve/R | 3 | |
Q3S5NizW | 3 | |
3qoOd1ek | 3 | |
oKEdPdE+ | 3 | |
hqS0igzy | 2 | |
fs4KCMHG | 2 | |
scDbKxgh | 2 | |
UQoaIGw8 | 2 | |
cG2e7uQj | 2 | |
SlfY/IcK | 2 | |
FyVy1jyz | 2 | |
UnuoL58J | 1 | JanProchazka |
LcFqesuJ | 1 | |
TlUH3iSr | 1 | |
L8T5lJWh | 1 | |
O3nUkIcw | 1 | |
+ZSH6Mc0 | 1 | |
bbfD3ZJC | 1 | |
5hSVWeVq | 1 | |
BQfrwfvH | 1 | |
3GXrlF9L | 1 | |
I4M7Xi5Y | 1 | |
hF1v43P7 | 1 | |
Vkm7F2A1 | 1 | |
l/Lq3m64 | 1 | |
cpdO5J5k | 1 | |
csMf8P+o | 1 | |
8lJggOWM | 1 | |
vCDtR616 | 1 | |
MkOvC2OG | 1 | |
dmIkPush | 1 | |
kSfjtzYI | 1 | |
LmMs6kw5 | 1 | |
WTdlo7/u | 1 | |
CRFcRan2 | 1 | |
nD/SrrJL | 1 | |
k3DmcEk7 | 1 | sasek |
LsK9NVfD | 1 | |
X+PwrSoq | 1 | berjir, dykovka |
JohnZ napsal:
Krásný den i když ještě bolehlav.Už tolik nesnesu.Když jsem byl v roce 1987 na našem posledním vystoupení v pohárech proti Beverenu,ani ve snu by mě tehdy nenapadlo,že budu čekat 35 let na další a už ... vůbec ne to,čím si Bohemka v budoucnu projde.Díky všem,kteří nás vrátili kam patříme.Vážím si toho,že oproti jiným jsme to dokázali ve skromných poměrech.Chci vyzdvihnout hlavně práci Jardy Veselého.Tenhle skromný borec vytvořil fungující partu,která šlapala jako jeden tým.Dokázal probudit a vrátit do vrcholný formy už odepisovaný hráče(Drchal,Jánoš,Matoušek).Tomu všemu pak na hřišti šéfoval Pepa.Nedokážu pochopit kde bere ve svém věku fyzický fond.Je to zázrak.Teď musí makat sportovní úsek.Udržet tým a ještě ho doplnit.Budeme reprezentovat celý český fotbal a každý bod do koeficientu se počítá.Těšme se na los.Díky,díky všem!Už jsem v to nedoufal.
Souhlas. Neměl by se vynechat nikdo. Prekop, Kovařík, Kostík, Hůlka, Beran( klidně by mohl zůstat) Dosty, Křapka. Novákovi přeji růst, je to tam a musí to prolomit vůlí. Vondra mě totálně překvapil. Kadlec je talent, za rok bude jeden z nejlepších obránců. Necid se snad potká s formou a mladíci Vrána, Zeman a Osmančík by mohli také vyletěl nahoru :) . Určitě jsem na někoho ( nerad ) zapomněl. Nevidím to zle.
Pro mě je to takový malý titul. Když porovnám rozpočty klubů, tak jsme jedničky! Go klokan go! Děkuji všem, jsem hrdý na celý tým, včetně realizáku. Trenére, i Vám skládám obrovskou poklonu. BOFOR!!!
Kukám že hodně kolegů od zelenobílých bohů má stejnou myšlenku. Proč nechytá Soukup?
rio napo napsal:
Právě teď ! Idiot Mikolanda v tv tvrdí, že Boleslav s námi byl jasně remízový zápas. Oni ani jedna střela na kasu a remíza? To může říct jen debil. Možná to nebylo na 4:0, ale ... byli jsme jasně lepší.
Asi koukal na jiný zápas. Na 4:0 možná ne, ale ten konec byl naprosto jednoznačně pro nás.
CarlUweSteeb napsal:
Budto mele Kvet zvorilostni fraze anebo se dlouhodobe v Bohemce spatne a hlavne mekce trenuje.Tak tvrdou pripravu pry nikdy nezazil - co ted v Plzni.
dolíček napsal:
Na Letnou jsem šel s obavami, ale máme krásný bod. Děkuji všem za bojovnost se kterou to urvali ve druhé půli. Tak ať si to nepokazime v úterý. Ps: mistni nespokojenci jdete do prdele...
Souhlasím naprosto s celým obsahem, tady mrmlaj lidi, co nehráli fotbal asi. Teď by nedoběhli ani na tramvaj. BOFOR !!!