Detail uživatele diskuzního fóra - Yahuu

Datum prvního příspěvku
29.01.2005
Celkový počet příspěvků
285
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 242
Ptejte se vedení Bohemky 39
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
QNFk1SkR 8
8NOKwvpT 3
SP8Vx3ZJ 2
x9qAUFvd 2
lSJcJwsM 2
1cx+xAjV 2 MA1905
ucSXn6Mu 2
GLYeNbaU 2
ddBHMfMm 2
JxTcX2RD 2
F94MJkY7 1
4qo/ASSG 1
52Vtw6ac 1
U0J8Hewp 1
9979pC+V 1
wRkVqNHl 1
Y5xPLOjn 1
auF3TNJg 1
x6wI2Ya7 1
WiwGjdag 1
q/w2rOFj 1
Gsk0gtzG 1
bMEhHOJJ 1
EqWtxaRt 1
TcFibsn4 1
6PEGnvkm 1
MlgECOUb 1
5sqV5vut 1
cu+axNtx 1
0bQ56EDL 1
aZE9zsrt 1
jrGKNu0R 1
vi21Rqsz 1
0fIRWTRj 1
Guy8lzl4 1
VC8QXDLv 1
TSPZcivV 1
I3ILB4GI 1
OSWbWDza 1
p5PTZcRO 1
y/REuWPZ 1
L8Ix3bzZ 1
d7ct48Ti 1
J+NFQkPX 1
6AsjAX4f 1
yCmecaeb 1
MmZCu5Ex 1

rio napo napsal:

Byly tam dva momenty. V první půli jasný a zhůvěřilý loket Hůlkovi a ve druhé faul za žlutou. Protože už jednu měl byla to druhá a tedy redka. Nakonec se do konce zápasu nevědělo, kdo ...

Asi by si tu červenou v první půli obhájil, za mne to byla jasná žlutá. V té druhé půli ho do toho přistrčil náš hráč a tu žlutou dával kapitánovi nejspíš za nějaké pěkné slovo.

Chybí Jánoš, osa hřiště Hůlka Jánoš Prekop je dobrá, k tomu Kadlec, Ristovski, a pak se děj vůle boží… bohužel Valeš na jedničku nemá, Jedlička by minimálně půlku gólů měl, ale nemáme nic víc… bohužel Kozák na ligu nemá, ač jsem si myslel, že může být rozdilový hráč, tak jsou na tom podobně jak Huf, taky je to hráč pro druhou ligu, ale třeba se něco změní, v tuhle chvíli je fakt velký problém ve středu zálohy, prostě chybí Jánoš, o Hrubém se nemá smysl bavit, už měl být v béčku, beran je opravdu hráč pro hanspaulku a jestli tu nechce hrát, tak ať nehraje, stačí spočítat jejich plusové body….. nejsem trenér, jestli se máme doremízovat k záchraně, tak nás chraň klokan…. Ať radši místo hrubého hraje v základu Pepa….

Bohemka je zpět….. jen jsme si zvykli na něco, co tu dlouho nebylo… jsme zpovykaní, posledních dvacet let jsme si něco protrpěli, budeme trpět dál, nevidím problém ani v trenérovi, ani v hráčích, ani v majiteli…. Teď jsem byl na Liverpoolu, když dal Spartě šestku. I tak jsem chtěl všem sparťanům říct, co bych za to dal, aby bohemka dostala na Anfieldu šestku. Prostě jsme tam kde jsme, tým je podle mne, čím dál víc konkurence schopný…. 

hrdin napsal:

Adam Kadlec je v nominaci repre U20 na utkání v Portugalsku a ve Znojmě s Anglií. Gratuluji Adame <3

Myslím, že tohle je hráč, na kterém by mohla Bohemka vydělat… pro Spartu byl neperspektivní… jen mu dát šanci hrát, má to v sobě

Jen k tomu včerejšku, rozhodčí hrubě ovlivnil celé utkání, před první gólem faul zezadu na kovaříka. Normálně ho kopnout do pravého lýtka. O matouškovi mluvit vůbec nebudu. Protože si stačí otevřít fotbalová pravidla a článek 12.6 jasně popisuje vrážení do soupeře. Nejhorší na tom je, že ani ty hovada v televizním studiu si to nejsou schopný přečíst a vypouští do éteru bláboly, který jsou pak považovaný za bernou minci. 

Ten komentátor české televize byl úplně mimo, plete si Bohemku s Pardubicemi, stále opakoval, že jsme 13, a že máme nedohraný zápas s Karvinou. A že máme náskok 5 bodů na poslední budějice…..

webera napsal:

target="_blank"> To nevymyslíš :)

Twe, snad to není hladový pan malý muž…..

Ten komentátor ani neskrýval, že fandí Liberci… od tý doby, co jsem mu ucpal hubu, jsme měli hned víc šancí….

Bratři, představte si, že Sparta dostane 3:0 v prvním zápase předkola ( a to neberu, že by jich bylo 700 v Bodo), a pak jich přijde 12+tis na letnou a po prohře 2:4 je vytleskají… představte si to! Jsem klokan a co je víc