Detail uživatele diskuzního fóra - haniel

Datum prvního příspěvku
09.11.2007
Celkový počet příspěvků
158
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 150
Ptejte se vedení Bohemky 4
Tlachy a kecy 4
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
g8b5VvHH 5
cGKSggCH 5
B2Z222/D 5
uU8CKJbc 4
3Z4C7p2/ 4 Malstr
nKwv4GoN 4
x6Wa7o5/ 3
NCNdizH7 3
QQsO4+uC 2
rtWc/OWE 2
+mCo4XuJ 2
omRd7HPN 2
ThxHmT18 2
hKAXlhTR 2
rZTuE5YM 2
t+0oFRKU 2
U8Ow1bNh 2
jf8YoAEd 2
2Tcbsw1H 2
+W9StkuG 2
G8XKfGeM 1
/2D6i6R5 1
BXfwPtpF 1
pqFkTFr1 1
i9QJOZaL 1
EtNkkbKV 1
5IAnpVK9 1
+xw9jUdP 1 oto.kraus
DUhL+XWA 1
LQ7pwMh9 1
4kzfGiln 1
pUKqWbun 1
lnht4Ux/ 1
FO7Q9FsW 1
tr4QB001 1
jwWjIfQ2 1
WYYSiW2X 1
3JE1qd4x 1
7EleCBfG 1
nEVwm3jr 1
I0GckxlU 1
HfzABcan 1
hmXUYunU 1
Esf3jNp2 1
DanZra1Z 1
XQOCfpmO 1
VbrUSkcx 1
QirO+QCl 1
+v4Tkq9H 1
zf/szgTM 1
Viv5rQvs 1
bXjrb59f 1
TsR5h/kT 1
aWHjnEo9 1
A21aC3Or 1
SJBchCn/ 1
3kO5ozeg 1
PDejvS9P 1
270y0ohq 1
tVhlCWJ2 1
qZ8wQXWx 1
ICmO1J6K 1
cU+0HvO8 1
BJIWJ0ZD 1
UNf7obG3 1
S4r9E9qt 1
ZDDihrN5 1
XPIrk5EC 1
a9fVEJwS 1
8PVSDuiM 1
0VeF4+is 1
uZ9zrJs5 1

Na rozdíl od nás porazili Plzeň, udělali bod se Spartou i Slavií. Vyhráli v Budějovicích, porazili Boleslav. Tak to asi nebude úplně slabý tým. Navíc vyhráli i u nás. Podle mě bod dobrej. Mohlo být i hůř, netrefit Kozák bránu. Ale samozřejmě mohl se opakovat i Jablonec. 

Pokud se to potvrdí, tak s tím nemám problém. Vyměnit neproduktivního hráče co nedává ani penalty za hráče, který sem už dlouho chce a své kvality zde už potvrdil mi nepřijde až tak mimo. Tím spíš, když to vytáčí některé místní "odborníky" ;-) Ale na rozdíl od jiných, kteří vědí jak vše dopadne dopředu si s hodnocením této výměny počkám. 

Chorea jsou většinou hezký na pohled, ale v principu fungují k nějakému sdělení, nebo poměřování fanouškovských skupin. Hráčům pomáhá podle mě hlavně hlasitá kulisa. Z pyra pochopím světlice nebo stroboskopy který hlavně při večerních utkáních dokáží vizuálně vylepšit choreo. Ale co mi přijde jako totální blbost jsou dýmovnice. Člověk se dusi, nic nevidí a může to přerušit zápas. Doufám, že to jednou skončí, jako přestaly světlice a dělobuchy. Zajímavý je, že fanoušci na hokeji nebo i my v O2 aréně se bez toho dokážou obejít. A atmosféra netrpí. Tak snad jednou. 

rio napo napsal:

Ještě snad taková drobnost. Myslíte si tady někdo, že ti kteří svým chováním zavinili klubu finanční postih se aspoň trošku cítí blbě nebo se dokonce za sebe stydí. 

Necítí a nestydí. Dokonce si myslím, že místo aby uznali svou chybu a chytli se za nos začnou ještě okolo sebe kopat. 

hrdin napsal:

Takže ty tu píšeš slohy o tom, kdo na to nemá, hráčům o které stojíme tu myješ zádel, ale já, který o něčem takovém nenapsal ani písmeno,  jsem podle tebe negativní a honím si tu ...

Musím uznat, že máš občas v něčem pravdu. Například že jsem byl po večírku. Ale už od osmi funguju ;-) Jinak co je negativního na tom, že se neprosadili? Klub na tom neprodělal, oni si finančně polepšili a pokud se někdy vrátí a budou podávat výkony jako dřív, tak to bude pro nás všechny veskrze pozitivní :-D

hrdin napsal:

Přečti si to ještě jednou, jsi ot ;)

Dneska jedu do fanshopu. Schválně se podívám. Je možné, že jsem ho přehlédl ;-) 

hrdin napsal:

Že tebe nezajímá hráč, kterej tu byl 15 let, je podle mne dost smutný kino. A už vůbec to neznamená, že bys tu rozhodoval o tom,  jestli se tu o bývalých hráčích může psát. A ...

Na chodbách by měli viset plakáty hráčů, kteří tady něco dokázali a zasloužili si to svými výkony. Jelikož na chodbách není tolik místa, máme fotky na ochozu tribuny. Konkrétně Budínský by mezi těmi legendami působil poněkud komicky. 

slavek78 napsal:

Přečti si to po sobě a už tady nešiř tolik negativity.

On se v principu nesnaží šířit negativitu. Jen se snaží zvýšit svou důležitost a tím potěšit své ego. My ostatní si pragmaticky řekneme, že prostě na to ty hráči neměli. Což nám většinou výkony v jiných týmech potvrdí. Stejně jako naši výjimeční hráči se mají většinou problém prosadit v lepších týmech. Viz naposledy Hronek a Květ. Radši budu řešit poháry a že už jsme díky trenérovi a vedení jinde než před pár lety, než například odchovance a bývalého hráče, který udělá 1+2 v týmu nováčka proti týmu, který se loni zachránil na poslední chvíli v baráži. Až to předvede proti Slavii nebo Spartě (nebo proti nám) tak pak uznám, že v něm něco je. Jen tenkrát nedával fotbalu tolik co měl, nebo potřeboval vyzrát. 

Dají se ještě nějak sehnat lístky do Pardubic? Přes internetový odkaz se už nedá připojit. 

babus1966 napsal:

Já fakt nevím, zda chtějí někteří stálí kritici otrávit práci trenérům i hráčům, nebo proč vlastně mají potřebu pořád do všeho rejpat. Majitelé i realizák se snaží vytvořit maximum možného a za mně si myslím, ...

To je diagnóza, prostě neustála nespokojenost. Ty lidi jsou vlastně nemocní. Buďme rádi, že jich není tolik. Kdyby jsme byli druzí, tak budou nadávat hráčům i trenérovi, proč jsme nevyhráli. Já bych je neřešil, vždyť jich je 10-20? To je nic. Akorát, že tady to při třiceti přispívajících vypadá jako všeobecná nespokojenost. Pojďme si to my ostatní užívat. Teď vyřadíme Bodø a budeme řešit další los.