Detail uživatele diskuzního fóra - Pernstein

Datum prvního příspěvku
08.07.2002
Celkový počet příspěvků
1994
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1899
Ptejte se vedení Bohemky 64
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 10
Jiná komunita 1
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Hv5A674w 2
P6Iycyl3 1 Svatoslav.Bata
BM65x3Gg 1
9HEh2x0G 1
szm7ZrlG 1
b7l8ZjC6 1
D/YJCefs 1
IJOBJ3mz 1
RzbAON+f 1
d8azqW8z 1

Rád bych se podělil o strašně rozporuplné pocity z dnešního zápasu. Hráli jsme poháry po době, která pro mnohé z nás znamenala, že jsme na tento dvojzápas čekali celý život. Dostali jsme dvakrát bídu, ale co? Klub jako celek to ustál se ctí. Los nám nabídnul čtyři hratelné soupeře, a jednoho aspiranta na to, celou soutěž vyhrát - nedělám si prdel, Bodø je pro mě jasný účastník minimálně čtvrtfinále, spíše semifinále konferenční ligy. To neříkám teď, už po losu by pro mě byl jakýkoliv výsledek z Norska lepší než 3:0 mimořádný úspěch. Bohužel se nepodařilo z Norska přivézt hratelný výsledek, ale i tak jsme dokázali dostat na odvetu nádhernou návštěvu a vytvořit úžasnou atmosféru. Že na to sportovně nemáme a slušné výsledky by byly zázrakem, to věděl snad každý, kdo vidí dál, než za hranice naší srandaligy. Přesto dokázali naši fanoušci zapsat nesmazatelnou kapitolu do historie konferenční ligy, tolik bláznů za polární kruh nikdy nepřijelo a už nikdy nepřijede. Klub odvedl skvělou práci s domácím zápasem, který neměl chybu a ukázali jsme, že po organizační stránce do Evropy rozhodně patříme. K tomu spousta strašně nevděčné neviditelné práce "do zdi", kdy po prvním zápase víš, že žádný postup nebude, ale stejně musíš na něj všechno připravit. Budu doufat, že se nám všem podaří tyhle zkušenosti využít, využít i nějakou tu zlatku, co do klubového rozpočtu tenhle zápas přinesl, a napříště nám los přihraje hratelnějšího soupeře, než byl tento (objektivně s kýmkoliv jiným z nabídky koše jsme se mohli utkat jako rovný s rovným, jen Bodø bylo jinde). Věřím, že tahle epizoda také ukáže pražským radním, že jsme klub, který si zaslouží reprezentovat Prahu na důstojném stadionu, a to by měl být ten hlavní benefit, který teď klub z téhle historické události musí vytěžit.

doublefish napsal:

... nebo Ryanair z/do Wroclawi 26.-28.7. v kombinaci s Nowrwegian za 6.535 Kč... nebo z Prahy 26.-28.7. za 8.758 Kč...nebo z Ostravy 26.-28.7.za 8.226 Kč (ale 11-15 hod. dlouhá cesta)...nebo z Bratislavy za 7.738 Kč ...

Přesně tak, cesty jak se dostat letecky do Bodø nevedou jen z Prahy a jsou finančně normálně dostupné. Do Bodø létá z Osla průměrně 6 letadel denně, takže kapacity budou vždy. Stačí se odněkud dostat do Osla. A i kdyby jsme lety do Bodø opravdu úplně vyprodali, tak pořád se stačí dostat letecky do Osla a jet dál vlakem (i když 17 hodin). Nebo se dostat letecky do Trondheimu (např. z Gdaňsku) a vlakem odtamtud (9 hodin). I z Trondheimu létají mimo to 3 spoje denně. Taky se dá letět třeba přes Tromsø, např. z Düsseldorfu momentálně 3700 zpáteční letenka středa tam a sobota zpět s Eurowings, mezi Tromsø a Bodø létá 4-5 spojů denně, cena pod litr jedná cesta. Kdo hledá, najde, nářek není na místě, jsme přece zvyklí bojovat s nepřízní osudu. Jen se prostě nelze omezit na odlet z Prahy. A autem se tam dá za cenu výletu do 10 tisic dojet vždycky, je to chce tři šílence do posádky a minimálně čtyři dny na cestě.

Fanoušek1905 napsal:

Dle mapy tam vlak nemá koleje. Vlakem stejně jedině do Trondheimu a potom autobusem asi 50km. Nejlepší by byl letecký speciál do toho Trondheimu a pak tím autobusem. 

Vlak tam koleje má:)) V Bodø norská železnice končí. A z Trondheimu je to 700 km, proč by se proboha dělal speciál do Trondheimu když může být do Bodø. Asi divná mapa :D

Líbí se mi cestovatelská varianta vlakem z Osla. Příjezd do Bodø v 9 ráno před zápasem a odjezd zpět druhý den v poledne. S přestupem v Trondheimu cesta z Osla 17 hodin. 

V rámci jitření fantazie jsem sestavil mapu všech stadionů, kam se můžeme teoreticky ve 2. předkole podívat... Samozřejmě není zohledněn stav, kdy někdo stejně jako my nebude hrát doma, jedná se o stadiony kde kluby možných soupeřů hrají své domácí zápasy v lize. Enjoy :)

https://mapy.cz/s/punohudeko

PS: Já chci Maribor:) Krásnej stadion, dobrý fans, hratelnej postup, dostupnost že nás vyrazí tisíce.