Detail uživatele diskuzního fóra - Fans
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 150 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 8 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
RWsWUsGm | 54 | |
k0aobFdQ | 44 | |
rjWwyNju | 22 | |
R7NB2mKy | 5 | dykovka |
uyEx4a0+ | 4 | |
8RoI6Quf | 3 | |
S6LeZfAv | 3 | |
xqkCHvRi | 2 | |
bnOI2OLZ | 2 | |
PH4PVQ1v | 2 | |
lPozA0+U | 2 | |
Q7/jzkI1 | 1 | |
WbC7OOfI | 1 | |
2Fq9xxjA | 1 | |
SDNCTYf5 | 1 | ludvavestec, Rey |
f8/hg7iT | 1 | hm71 |
S+H1wn5q | 1 | |
NV3CRkkm | 1 | |
qLPhzkqE | 1 | |
AOikEDED | 1 | |
sfLg7Zi6 | 1 | hm71 |
27I0SwJ3 | 1 | |
7cpcbN9f | 1 | |
poaZdZVR | 1 | |
mgPMHD2+ | 1 | |
fem2Zjcj | 1 | |
M1MHbps6 | 1 | |
AuQ4903X | 1 | |
pKLVIxAW | 1 | |
CadmQSuv | 1 |
Zaplať pánu bohu za 3body,ale to je dle mého názoru všechno. A to,co jsme předváděli od 65minuty,to bylo minimálně na pobliti! A čemu nerozumím už vůbec, a je to téměř každý zápas, že můžeme bez atakovani soupeřem centrovat ,ve vápně 5 hráčů,a my si radši ještě 2x nahrajeme,aby všichni byli staticti a centrujici v presu tvl....Finále, z 50 centru jich je 49 na hovno...Vysledkem je 12 gólů za 15 kol. Že jsme takto ziskali 20bodu je normální zázrak! Tak snad už to brzy protrhnem,tuhle jalovost.
vituscz napsal:
Puška je ok, na klubovym facebooku je video kde děkuje za podporu. To je pro mě osobně nejdůležitější zpráva, protože ten střet vypadal zprvu hrozivě..
Děkuju za zprávu, vypadalo to šíleně! Zmrdi z cirkusu jsou prostě jinde,na ně platí hrát důrazně na hranici možností.(v ČR),těžko je budeme přehrávat,ale dneska jsme jim to prostě umožňili,ten druhej gól...?Neustále se mi zdá ,že na to nemáme fyzicky (zranění, indispozice atd,),s tím samozřejmě souvisí hlava atd....Kdo rozumí, ví ! Pojďme tu fandit,ať je nás slyšet. Na jaře to zlomime.Bohemians nejlepší všude,volové !!!!
Tak jsem asi dneska vyhrál bingo:).V době zřejmě hruzostrasnyho výkonu našich borců jsem dělal s kamarády na horách dřevo na zimu,takže jsem tu parádu naštěstí neviděl. Bolí mi celej člověk, ale hlava je čistá!!! :)
JohnZ napsal:
Samozřejmě asi úplně nereálný,ale fotbal má v Pardubicích pod palcem Pitter(taky ambiciózní majitel),tak mě napadlo že by si rád smlsnul i na fotbale.Mimochodem radši bych nezmiňoval v naší kabině platy jeho hokejových hvězd.Asi se shodneme,že ... se ve všech směrech zvyšuje kvalita naší fotbalový ligy(o hokejový ani nemluvě) a pokud chceme mít v našem fotbale důstojnou pozici,je neudržitelný,že to tady pantáta potáhne v dalších letech pořád sám.
Kamaráde, přestaň už s tou propagandou,začínáš mně připomínat ČT a podobný média. Už mě tyhle kecy fakt serou!Nemám rád vychcany a ještě k tomu hloupý lidi.Kdyby Darek nechtěl Bohemku absolutně ovládat, tak by tenhle problém neměl.... Už je to trapný ,tohle tady číst. Jestli to myslíš s Bohemkou opravdu vážně ,tak se vyser na tyhle idiotsky,alibisticky a především dezinformacni hlody vole! Díky, Michal 771
Tvl,tady je zas trenérů,se z Vás fakt poseru! Prostě jsme dneska hráli hovno,byli nepřesni,to je celý. Když bude forma a zdraví budeme v šestce,když ne,budeme se motat ve středu tabulky. Já nechápu,co vlastně chcete?,pokud Darek neuvolni kačky na 2hotovy plejery,ideálně střed zálohy (ikdyz ten Hrubajz hraje hovno,tak mu ještě věřím, že to bude dobrý),a někoho na rychlý kraj.Dneska tam ten Kostik hodně chyběl. Ví tady někdo co s ním je?
Typicky český "člověk",vychcanej a ještě k tomu hloupej!!!
kíša napsal:
Před par dny jsem poslouchal Footcast (podcast Podaného se Sobiškem), kde byl hostem právě Douděra a bavili se tam o jeho přehnané simulaci, díly které dostal protihráč červenou. On to tam obhajoval, že cítil, ze ... by mohl soupeř jít do deseti. A že to udělal pro svůj tým, že jinak není žádný šmejd. Jako on jinak v tom rozhovoru zní jako v pohodě kluk, jenže jsou to právě ty stresové situace, kdy je člověk pod tlakem nebo je hodně v sázce, kdy se ukáže, co je člověk skutečně zač. A Douděra pod tlakem ukázal, že je to zm**, co je pro vítězství ochotný udělat cokoliv, bez ohledu na pravidla a morální hodnoty, které třeba v běžném životě zástává.
Zmrd to je na 100%, stres není omluva,pro nikoho.! A už vůbec ne pro toho,kdo se ani potom neomluví !! Nechápu Vaše lidský hodnoty....
rio napo napsal:
Krejčí je sr.č drzej, ale mě víc sejří ti simulanti zákeřný. Co je ale blbý a to se musí uznat, že mám chybí to nastavení hlavy a silovost v soubojích. Tyhle mančafty nás fyzicky roztrhají ... na kusy.
Tvl,co to zase meleš? Tobě připadá, že hrajeme málo bojovne? Vidíš na ten fotbal vůbec?
rio napo napsal:
Já jsem přece DJ neadoroval. Jen spekulovat o něčem dávno minulém je totéž, jako pohybovat se v paralelním světě. Toť vše.
Kamaráde, pokud ti tak mohu rikat...,je mi přes 50let , s Bohemians se mně pojí život, docela dlouho a vzhledem k tomu mám i nějaký vazby,jak to v klubu funguje.. Nebudu negativní, protože to,ničemu nepomůže. Ale jsem naštvaný, když to tady občas čtu....Majitel,podnikatel atd,který chce posunout byznys,by měl ho CHTÍT POSUNOUT,což se neděje. Jen jeden příklad ,je tu od roku 2005...Kontrolní otázka, proč ligový dorost za 18let nehraje nejvyšší celostátní soutěž?? Odpovězte si všichni, když tomu teda tedy rozumíte. Já odpověď znám..
rio napo napsal:
Úvaha o tom "kde bychom byli bez DJ" , je úsměvná. Je to totéž, jako úvaha "kde bych byl po výhře 100mil ve sportce. "
Tak já bych toho Darka moc neprecenoval,co do klubu dal,to si zase vzal. Asi lepší a levnější PR v Česku by těžko získal!!! Covid ho možná trošku zazdil,ale to téměř každýho. To že máme docela slušný mancaft je shoda spousty věcí,především ale našeho trenéra. Když budou všichni zdraví a trochu ve formě, můžeme honit prvni šestku,. Jinak to bude houpačka. Chybí prostě útočník, protože Maty to sám a dlouhodobě prostě v kvalitě neukope.