Detail uživatele diskuzního fóra - Fans
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 119 |
Družstvo fanoušků Bohemians | 1 |
Tlachy a kecy | 2 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
RWsWUsGm | 54 | |
rjWwyNju | 22 | |
k0aobFdQ | 18 | |
R7NB2mKy | 5 | dykovka |
uyEx4a0+ | 4 | |
8RoI6Quf | 3 | |
xqkCHvRi | 2 | |
bnOI2OLZ | 2 | |
PH4PVQ1v | 2 | |
Q7/jzkI1 | 1 | |
WbC7OOfI | 1 | |
2Fq9xxjA | 1 | |
SDNCTYf5 | 1 | ludvavestec, Rey |
f8/hg7iT | 1 | |
S+H1wn5q | 1 | |
NV3CRkkm | 1 | |
qLPhzkqE | 1 | |
AOikEDED | 1 | |
sfLg7Zi6 | 1 | hm71 |
27I0SwJ3 | 1 | |
7cpcbN9f | 1 | |
poaZdZVR | 1 |
Jen jsem se chtěl zeptat zdejších horlivě připravených odborníků (trenérů, bafunaru)..,odkud čerpají informace o výkonnosti hráčů,odbornosti trenérů (respektive p.Veseleho)?Jen za sebe musím přiznat,že náš podzim byl nejlepší za posledních mnoho let,alespoň z fotbalového hlediska.,a p.Vesely je prostě Frajer ve všech směrech!! Mně, jako obrovskýmu kritikovi poměrů v Bohemians jde pouze o klub,kterému fandím 48let. Sere mě,když tady řešíte hráče, o kterých nic nevíte...Možná by bylo dobrý začít přemýšlet,především o odchovancich,dorostencich...Tvl,máte pocit,že ty Vaši Novákové, Valove,Osmancikove,atd. mají na profi fotbal?Pokud jste je měli možnost někdy opravdu relevantne srovnat a vidět, tak pak se omlouvám...
Po strašně dlouhý době jsem hrdej na Náš klub. Opravdu hodně lidí fandilo??????
Jen mám potřebu se zeptat?, proč chodíš do kotle za bránu, když nerves.?
Fousic napsal:
Bohužel ,Fans je velkej nadšenec.Se Slávií to bude ostudný klepec.Vzpomeň si na mě.
Uvidíme, nemyslím si to.:-), to se pleteš, já jsem velkej kritik toho, jak se dělá fotbal na Bohemce, hlavně vedení. Nicméně si myslím, že se nám po dlouhý době všichni hráči uzdravili, kluci si věří a proto dávají docela dost gólů. Bohužel tam chybí kvalita ve finální fázi, dost zápasů jsme mohli rozhodnout, ale pak nic. Je to úplně normální, tým máme na střed tabulky, ale můžeme překvapit, ale zrovna tak i zklamat. Nenávidím Číňany, takže vyhrajem:-)
Dobrej fotbal borci!, Děkuji za hezký odpoledne, všechno vyjít nemůže, ani ve sportu, ani v životě. Číňany doma rozsekame na hadry:-)!Trenére, máte můj obdiv za práci, kterou odvádíte, a za to, že říkáte to, co je realita!
rio napo napsal:
S kritikou zadních řad vč gólmana se nebudu zabývat - vše už tu zaznělo. Já mám že včerejšího zápasu ale jiný problém. Náš systém (hl. v první půli) "prásk dopředu, ať se ukážou" je šílenost. ... Absolutně jsme neměli střed pole, nekombinovali jsme a tím pádem si ani nemohli vytvořit žádný tlak. Nekoukatelný děs běs. Až Beran to trochu rozhýbal a snažil se. Ale jeden je málo. Pepa je z formy. Sice vše stačí oběhat, ale rozehrávka mu nejde. Nejsou schopni obejít alespoň jednoho hráče a něco vymyslet. Neumí hrát do plných, bodují venku, kdy soupeř doma hraje dopředu a vzadu se otvírají okénka. Pak to "prásk do toho" funguje.
Nic proti nikomu, když jsem minulý kolo něco psal, napsal jsi, abych to nepil ani ředený... :-)A nyní si objevil zeměkouli :-). Ty ses ale hlava.:-) Ať žije Bohemka!!!
Fanoušek1905 napsal:
Hovna jsem našel jen v tvém textu. Jinak čtu jen názory fanoušků.
Aha, odpovím jen tobě.. Píšu sem bohuzel již pod třetím nickem..., ale to je pro tebe zřejmě složitý pojmout...Až vystrizlivis, tak snad..:-)
Dykovka oleeeeeeee
Tvl, to víš že není dobrý udělat bod ze 4 domácích zápasů...
Jseš trenér, tak to znáš :-)
Tak jinak Vy zdejší trenéři. Vždycky jsem byl kritickej, nikdy vůči hráčům a trenerovi, ale k vedení klubu, atd!!! Absolutně nechápu o co Vám jde,máme tým na střed tabulky. Někdy to vyjde, někdy ne. To je realita, jsem rád, že se snažíme hrát fotbal, proti komukoliv.Pro Vás absolutní odborníky. Jak můžete plácat hovna o tom kdo hraje, měl hrát, atd.., když jste nebyli na trénincích? Nevíte nic, jenom placate hovna podle toho, jak se zrovna daří.?
Hodně štěstí a hlavně zdraví Mori, vítej doma! :-)