Detail uživatele diskuzního fóra - Fans

Datum prvního příspěvku
08.10.2019
Celkový počet příspěvků
167
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 158
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 8
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
RWsWUsGm 54
k0aobFdQ 50
rjWwyNju 22
R7NB2mKy 5 dykovka
uyEx4a0+ 4
8RoI6Quf 3
S6LeZfAv 3
xqkCHvRi 2
bnOI2OLZ 2
PH4PVQ1v 2
lPozA0+U 2
Q7/jzkI1 1
WbC7OOfI 1
2Fq9xxjA 1
SDNCTYf5 1 ludvavestec, Rey
f8/hg7iT 1 hm71
S+H1wn5q 1
NV3CRkkm 1
qLPhzkqE 1
AOikEDED 1
sfLg7Zi6 1 hm71
27I0SwJ3 1
7cpcbN9f 1
poaZdZVR 1
mgPMHD2+ 1
fem2Zjcj 1
M1MHbps6 1
AuQ4903X 1
pKLVIxAW 1
CadmQSuv 1
Q6eCtIkR 1
MwvL+rE4 1 Seela, Vertigo

Dneska slabá Slavie,ale my do útoku špatný,bez kvality...(predfinalni a finální fáze úplně na hovno! Výkon na hranici možností,vzhledem k sestavě a okolnostem z mého pohledu... Skvělej kotel,takhle fandit v Doliku,tak tam nevyhraje ani Real Madrid!!!Díky kluci,škoda že  už jsem tak starej......

Já  si osobně myslím, že  kamarády si  musíš vybrat,to za první:). Pokud to neumíš, tak jsi čurak sám. Matku a otce si nelze vybrat,ale ty Vaše alibistický kecy úplně nechápu. Nechci bejt negativní, ale tohle mě tady sere,viz zhovadilí hospodský komentáře ohledně hráčů a trenérů,potažmo  sportovního ředitele...,nechci bejt zavádějící  ale já  se ptám.? Jak mohu kritizovat sestavu,herní projev,možnosti doplnění, rozpočet,atd asi 1000 věcí, když  máš budget,kterej  máš? Budu znovu kritickej,je to o majiteli,a nebo neee? To je reálný stav věcí. Béčko je hrůza, dorostenci ještě šílenější ..Před 15ti jsem to zde zmiňoval:) Za 10let U19 není  v lize proč? Odpovězte  si sami....,

Bohemians je moje srdeční záležitost, a právě proto jsem smutnej.,tak alespoň tip pro sazkare,:)

NEPROHRAJEM,VYHRAJEM u těch ZMRDU

Klokani moji,pokud majitelé  dostatečně nepřispívájí do klobouku alespoň přiměřeně...,vše je v jejich dikci. Hovna o tom,abych,pročbych,atd nechám na Vás. Předpokládám, že  ještě žiji ve svobodné společnosti .. Někoho hájit a naopak vyzdvihn data:text/mce-internal,ForumPostEditor,Klokani out je složitější  než si myslíme. Nicméně od roku 2005 jsme dokázali co??? Mohli to poslat doprdele,mohli se domluvit,..atd. Co dělají? Odpověď hledej v realitě posledních 10ti let. Ačkoliv jsem totálně  nevěřící,....,tak Bůh s námi. 

Robert napsal:

Pane Držmíšku, to jsme zase posílili !!! Všichni okolo nás ano a my opět nic. No nic. Skupina o udržení je naše.

Jak tohle můžeš vůbec napsat u rodinněnízkonákladového klubu...? Není love,není láska,v našem případě výsledky,výkonnost, hra,atd.! Až ty dva držgrešláci vyndaj z klobouku nějaký bankovky,tak pak můžeš  nadávat na manažera. 10 let Vám to tady neustále opakuju,ryba smrdí od hlavy! A přesto, Bohemians nejlepší všude!!!

Když si to tady dlouhodobě čtu, tak je mi na blití. Samý zaručený informace,absolutní odborníci a s tím hodnocení hráčů, kteří ani nenastoupili. Nyní se sem dostalo ještě pokrytectví, tvl co se s Vámi cca 10ks ,co tady ještě diskutujete děje? Když jsem Vám před 10lety psal ohledně našeho vedení,mládeži, atd(a to je ten celej problém naší situace),tak jste mě v drtivý většině kamenovali(a nebylo Vás 10). Doposud se v tomto směru nic nezměnilo. Pro další hnidopichy pod nickem dykovka!(smazán správcem fóra).

hrdin napsal:

Po praktické stránce to vidím jako katastrofu. Tímto hrajeme o záchranu. Abychom se tomu vyhnuli, bude nutné posílit i realizační tým! Hodil bych do diskuze jméno Romana Bednáře, a zároveň i posílit "analytický tým" 

Proč katastrofu...?,alespoň to zvýší prestiž Bohemky a dorazí nějaký naděje:). Trenér není debil,aby si neuměl zorganizovat svůj  čas. Hodně štěstí pane Veselý, věřím že  repre bude hrát úplně jinak,než doposud s totožnými hráči (moc na výběr kvality tato země nedisponuje),vyjma pár jednotlivců. O nás strach nemám, polovina tabulky bude absolutně reálná, pokud posílíme ,může to bejt i lepší. 

Klokan z Černošic napsal:

Ano, i Tvoje stanovisko je zcela legitimní, ale to je přesně to, o čem jsem psal při vzpomínce na mnohé zahraniční kluby. Asi nikdo neví, kolik fanoušků definitivně na klub zanevřelo. Ale přidám další čistě ...

Víte o tom jedno velký, Víte co:). Pan Z.Svoboda byl klokan jakse patří. V tý idiotský době, která se na spoustě lidí podepisuje,víc než covid dodnes dokázal z průměrného klubu udělat top klub,nejen v ČSSR !! Bohužel to sralo jak bolševickou Spartu,tak zkurvenou Slavii.O lampasacích z Julisky ani nemluvím. Kdyby nás neudávali  s podporou tehdejších kadrú,byli jsme připraveni na transformaci již v roce 1989!. Takže čest a sláva p.ZS! Právě kvůli úspěchům z minulosti má Bohemka ještě nějaký fanoušky. Když se podívám na hlavní tribunu,tak je tam věkový průměr hooodne přes 50.,a mladejch? Odpověz si sám. Bohužel já jsem též 50+,a je mi smutno,že hrajeme v takovém skanzenu jako je náš legendární Ďolíček,a nedokážeme to prostě vyřešit. A s vychcanými politiky to vyřešíme opravdu těžko! 

Hrúzostrašnej výkon,pěší fotbal bez střely na branku,invence ve středu hřiště a centru do vápna (10x trefíme prvního hráče)!Po dlouhý době jsme s kamarády navštívili A3,a to,co tam sedí za odborníky....Tak to je fakt unikát, člověk neví jestli se smát, nebo blejt! Ikdyž k dnešnímu a myslím si,že i k posledním cca 5-6 zápasům skvěle ladící. Bože, ať už je konec sezóny,a modlím se,aby se na nás v sobotu opět nechytil nejslabší tým ligy,což bývá v našem případě docela často...

Zaplať pánu bohu za 3body,ale to je dle mého názoru všechno. A to,co jsme předváděli od 65minuty,to bylo minimálně na pobliti! A čemu nerozumím už vůbec, a je to téměř každý zápas, že můžeme bez atakovani soupeřem centrovat ,ve vápně 5 hráčů,a my si radši ještě 2x nahrajeme,aby všichni byli staticti a centrujici v presu tvl....Finále, z 50 centru jich je 49 na hovno...Vysledkem je 12 gólů za 15 kol. Že jsme takto ziskali 20bodu je normální zázrak! Tak snad už to brzy protrhnem,tuhle jalovost.

vituscz napsal:

Puška je ok, na klubovym facebooku je video kde děkuje za podporu. To je pro mě osobně nejdůležitější zpráva, protože ten střet vypadal zprvu hrozivě..

Děkuju za zprávu, vypadalo to šíleně! Zmrdi  z cirkusu jsou prostě jinde,na ně platí hrát důrazně na hranici možností.(v ČR),těžko je  budeme přehrávat,ale  dneska jsme jim to  prostě umožňili,ten druhej gól...?Neustále  se mi zdá ,že na to nemáme fyzicky (zranění, indispozice atd,),s tím samozřejmě souvisí hlava atd....Kdo rozumí, ví ! Pojďme tu fandit,ať je nás slyšet. Na jaře to zlomime.Bohemians nejlepší všude,volové !!!!