Online chat s vedením

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Družstvo fanoušků Bohemians spouští nové a moderní diskuzní fórum. Více v článku na HP na Virtuálním Ďolíčku.

Nové fórum najdete zde: www.forumbohemians.cz

Darek.Jakubowicz napsal:

Dobrý den, na umístění banneru má především vliv velikost reklamního plnění partnera, tudíž nemůžeme s bannery hýbat dle libosti. Preferovanou barvou je jistě zelená a bílá, ale ne každý z našich partnerů používá přesně tyto ...

Děkuji za odpověď, o rekonstrukci stadionu jsem vůbec nevěděl.

Jakub Havlík

Bylo mi potěšením zodpovědět vaše otázky. Zároveň věřím, že se tu v dohledné době někdy opět sejdeme.

Rád bych vás touto formou pozval nejen na příští domácí ligové utkání se Zlínem (20. 9., pátek, 18:00), ale i na divadelní talkshow Hovory nad Ďolíčkem, která se koná v úterý 17. září od 19:30 v divadle Mana přímo za stadionem. Hosty Tomáše Poláčka budou Kamil Vacek, Jakub Podaný a Lukáš "Musa" Musil. 

S přátelským pozdravem 

BOFOR, ĎOFOR!

Darek Jakubowicz

Jakub Havlik napsal:

Dobrý den, jak moc je pro Vás, jako pro majitele klubu, důležitá vizuální kultura stadionu? Konkrétně mám na mysli reklamní bannery, jejichž uspořádání je podle mě opravdu nepovedené, jasne, že reklama je potřeba, ale úplně ...

Dobrý den, na umístění banneru má především vliv velikost reklamního plnění partnera, tudíž nemůžeme s bannery hýbat dle libosti. Preferovanou barvou je jistě zelená a bílá, ale ne každý z našich partnerů používá přesně tyto barvy v prezentaci své značky. Velikost bannerů podél hrací plochy je totožná. 

Ve Zlíně mi v rámci vizuální kultury především bije do očí budova místo poloviny protější tribuny. 

Věřím, že s rekonstrukcí stadionu se vizuální kultura Ďolíčku posune na zcela jinou úroveň a nikdo poté nebude řešit reklamní bannery.  

Dobrý den, jak moc je pro Vás, jako pro majitele klubu, důležitá vizuální kultura stadionu? Konkrétně mám na mysli reklamní bannery, jejichž uspořádání je podle mě opravdu nepovedené, jasne, že reklama je potřeba, ale úplně se mi nelíbí, jak jsou vedle sebe naskládané bannery jednotlivých velikostí a barev, přitom podle mě to lze vyřešit celkem jednoduše. Za pozitivní příklad bych uvedl stadion ve Zlíně, kde je sice také reklamy spousta, ale je barevně slazena tak, že to vyloženě nebije do očí.

S pozdravem a přáním mnoha sportovních úspěchů

Jakub Havlík

hrdin napsal:

1.) Proč jsme uvolnili Michala Šmída a ne Bederku nebo Vondru? 2.) Jaké budou dlouhodobější cíle B-týmu?

Ahoj,

1. O Michala Šmída byl zájem. Hráč i klub v jeho hostování viděli logiku, i kvůli počtu středních obránců v týmu. Nabídky na Bederku a Vondru nebyly tak zajímavé, abychom je uvolnili. Raději jsme preferovali jejich setrvání v týmu.

2. B tým slouží k možnosti většího vytížení hráčů A týmu a rozvoje talentovaných hráčů z mládeže. Naší ambicí není postup do druhé ligy. Chceme se stabilně pohybovat v první polovině tabulky třetí ligy. 

Otázka od fanouška Atletiko z emailu:

Uvědomuje si někdo z vedení, že je Hašek nejvíce neoblíbeným trenérem co pamatuji?

 

Dobrý den, jaké měřítko na toto tvrzení používáte? Jen si matně vzpomeňte, kteří trenéři poslední dobou Bohemkou prošli. Určitě zde najdete oblíbené, ale i neoblíbené trenéry. Máme za sebou špatnou sezonu, což víme všichni. Ale i v tak špatné sezoně nás dělilo dvacet minut od bojů o kvalifikaci do Evropské ligy.

Jen tak mimochodem, po posledních dvou domácích utkáních byl trenér Hašek vyvoláván kotlem při děkovačce. Je toto projev neoblíbenosti? 

1.) Proč jsme uvolnili Michala Šmída a ne Bederku nebo Vondru? 
2.) Jaké budou dlouhodobější cíle B-týmu?

Dotaz z vedlejšího fóra od hm71:

Teda vám povím že SŘ je opravdu na trhu přestupů vidět. To je Teda aktivita.

Můžeme ještě čekat nějaký příchod? 

Dobrý den, letní přestupové období skončilo 6., respektive 8. září. 

Dotaz z vedlejšího fóra od DTzDK:

Uvažuje se už o přestavbě Ďolíčku ve dpolupraci s Prahou... Nemyslím tím nové záchody, což samozřejmě také vítám... Nebo je to zatím utopie... 

Dobrý den, není to utopie. Klub si uvědomuje, že nám Ďolíček stárne a je nejvyšší čas začít připravovat generální rekonstrukci. Chceme moderní stadion, který bude odpovídat požadavkům prvoligového mužstva, který chce jednou hrát Evropské poháry na svém stadionu, což by dnes nešlo. Stadion Ďolíček bohužel nesplňuje požadavky UEFA pro základní skupinu Evropské ligy. Tuto rekonstrukci musíme řešit s majitelem stadionu, Magistrátem hlavního města Prahy. Na jaře se sešli zástupci DFB, klubu a Magistrátu, a výsledkem jednání je ustanovení pracovní skupiny, která řeší lokalitu Ďolíček komplexně. My jsme kolegům v pracovní skupině předali naše studie a požadavky, které teď zpracovává IPR Praha. Jednání se účastní za Prahu, radní pan Šimral, zástupci odboru školství, mládeže a sportu, pan náměstek Hlaváček a pan radní Chabr. Termín dalšího jednání je ve čtvrtek 10. října. Následně plánujeme veřejné setkání fanoušků s vedením Magistrátu.

Otázka z FB:

Je reálná šance že se Jan Morávek vrátí zpět do Bohemky? Když jsem viděl číslo magazínu klokan kde s ním byl rozhovor, tak mě napadlo jestli nás nečeká na druhou půlku sezóny velký překvapení ?? je to vůbec reálné?

Dobrý den, s Honzou Morávkem jsme v kontaktu co odešel z klubu. Pokud se Honza někdy vrátí do Čech, tak jedině do Bohemky. V tom jsme my i hráč stejného názoru. Zároveň mu přeji, aby mu jeho zdravotní stav umožnil hrát v zahraničí co nejdéle. My si na něj rádi počkáme :)

sasek napsal:

Dobrý den, klasická otázka na rekonstrukci stadionu. Je v plánu i střecha nad kotlem? Nebo na nás bude furt pražit slunce, nebo pršet? Bez střechy nad kotlem jsme snad už jediní v lize. 

Dobrý den, jakákoliv studie rekonstrukce vždy počítala i se zastřešením severní tribuny. 

Dlouhas napsal:

Dobrý večer, jak to vypadá se zraněnymi hráči? Už jsou všichni v tréninku? 

Dobrý večer, na včerejším tréninku trénovalo 25 hráčů + čtyři brankaři. Aktuálně je mimo pouze Levin. 

Dobrý den, klasická otázka na rekonstrukci stadionu. Je v plánu i střecha nad kotlem? Nebo na nás bude furt pražit slunce, nebo pršet? Bez střechy nad kotlem jsme snad už jediní v lize. 

Otázka z FB:

Darku nešlo by získat Milana Havla na přestup?

Ahoj, Milan je u nás na hostování. O žádné jiné formě jeho působení v Bohemians zatím s Plzní nejednáme. 

Dobrý večer, jak to vypadá se zraněnymi hráči? Už jsou všichni v tréninku? 

vapno80 napsal:

Dobrý den. Proběhla po vítězném zápasu s Olomoucí nějaká odměna v podobě opékání špekáčků, či grilování. Případně je taková vypsána za výhru v Karviné jako bonus za první letošní body z venku?

Dobrý den, letošní program je tak nabitý, že na špekáčky zatím nedošlo. 

Dobrý den. Proběhla po vítězném zápasu s Olomoucí nějaká odměna v podobě opékání špekáčků, či grilování. Případně je taková vypsána za výhru v Karviné jako bonus za první letošní body z venku?

dexicek napsal:

Dobrý den. Mám dotaz směřující k tréninkovým plochám pro mládež (přípravky), kde hraje i můj syn Jediné travnaté hřiště je Lokáda (u gymnazia Přípotoční). Na ní se nesmí trénovat, pokud dva dny předtím spadla v Praze kapka ...

Dobrý večer,

mládež disponuje několika tréninkovými plochami, které jsou rozmístěné po celé Praze. Každé hřiště je zatíženo týmy různých kategorií, z hlavy bych vyjmenoval právě lokádu, Hrdlořezy, Šeberov, Ďolíček, ale i Uhříněves, kam se poslední dobou přesunuly dorosty.

Problémem je sportovní infrastruktura na Praze 10, která nám neumožňuje koncentrovat celou mládež na jednom místě.

Co se týká Vašeho příspěvku, tak věřím, že stav hřiště na Šeberově se v nejbližší době zlepší. Usilujeme o rekonstrukci této UMT.

Lokáda je vytížena především o víkendu, kdy zde probíhají zápasy několika kategorií a o pravidelném uzavírání travnaté plochy nemám žádné informace. Výjimku tvoří opravdu pouze velice špatné klimatické podmínky, kterými rozhodně nejsou srážky velikosti kapky vody.

Maestro8108 napsal:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak to vypadá s Janem Havlenou?někde jsem četl že uspěl na testech ale od té doby nic tak bych chtěl vědět jestli přijde nebo ne...děkuji 

Dobrý den,

Jan Havlena se dával posledních pár měsíců dohromady po vleklých a těžkých zraněních, stále je součástí tréninkových procesů a ohledně jeho budoucnosti se bude rozhodovat až ve chvíli, kdy bude plně připraven objevit se na ligovém trávníku.