Bug Reporting

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

jakobrek50 napsal:

konkrétně letošní seznona

Muzete prosim napsat ktera konkretni stranka (idealne presna adresa z adresniho radku prohlizece) a ve kterem prohlizeci? Diky.

Dobrý den Tondo.Bylo by možné ve fóru zřídit označení "ignor"?V praxi by to znamenalo,že bych si označil uživatele a jeho trapné příspěvky by se mi neobjevovaly.V praxi to má např.Tipsport.Díky

Poslední dobou by bylo asi dost využito ;-)

Romanovo psaníčko ke včerejšímu výpadku VĎ:

Včerejší výpadek Virtuálního Ďolíčku byl způsoben hardwarovou závadou serveru. Kolem osmé hodiny ranní začal správce serveru řešit nedostupnost internetových služeb na serveru. 

Po několika testech a ověření funkčnosti jednotlivých částí serveru se potvrdila závada základní desky serveru, tedy takového "podvozku", bez kterého server fungovat nemůže. Bohužel jde o velmi specifický hardware jehož dostupnost byla včera v Praze a prakticky v celé ČR nulová, s dodacími lhůtami 48 hodin a více. Naštěstí se ukázalo, že lze stejný typ desky obratem zakoupit v Německu.

Cesta pro základní desku a zpět zabrala osm hodin a ve večerních hodinách se mohl správce serveru začít věnovat opětovnému zprovoznění serveru, které neproběhlo úplně hladce a došlo i na takové operace jako fyzickému prohození EEPROM s BIOSem. Provoz serveru byl obnoven přibližně kolem půl dvanácté v noci.

V prvních hodinách po znovuspuštění mohl mít server pomalejší odezvy kvůli verifikaci konzistence dat v RAID polích a případných opravách konzistence. Je možné, že bude server ještě nutné v průběhu dne a noci
restartovat, nelekejte se tedy případných kratších výpadků.

Podobně dlouhý výpadek zaznamenal server téměř na den přesně před čtyřmi roky, kdy bylo na vině vyhoření řadiče SAS disků. Jakoby nám nebylo v čase letních olympiád přáno :)

Ahoj Pavle, mozne to samozrejme je a at uz Svata nebo nekdo jiny z klubu to muze udelat sam v administracnim systemu. I ja rad pomuzu, ale nikdo me ohledne toho nekontaktoval.
Navic Milan Simacek rozjel asi pred 3 mesici akci na vetsi zviditelneni DFB na VD navrhovanou upravou hlavniho menu, opet je to vec kterou opravnena osoba muze udelat pres admin bez me pomoci (a nebo s moji pomoci, kterou sem nabizel), ale opet me nikdo nekontaktoval.

tonda napsal:

Toto je opravené, díky za upozornění.

Ahoj Tondo, přeju všechno nejlepší k svátku ;) Mám dotaz ohledně umístění aktuálních stanov zde na VĎ, zda-li je to technicky možné. Díky Pavel.

Tondo,
DFB si by si zasloužilo odkaz už na liště, ne pouze v pop um menu "FANS". A v menu bych "členství" nahradil "jak se stát členem". Už teď tam je "Mé členství" (což je zavádějící) a nemusí to být první odkaz.
No ono to asi je na zamyšlení se nad strukturou celé složky...

spyder napsal:

Při kliknutí na záložku "Zápasy" se mi už asi týden zobrazuje "Vlastní gól". Můžete to prosím opravit? Děkuji.

Toto je opravené, díky za upozornění.

Při kliknutí na záložku "Zápasy" se mi už asi týden zobrazuje "Vlastní gól". Můžete to prosím opravit? Děkuji.

albertusman napsal:

Toto není ani tak bug, jako mylné a zavádějící tvrzení v článku  . V závěru článku se píše, že po remíze 0:0 v Ďolíčku dává Bohemce výsledek 2:2 z Androva stadionu lepší výchozí pozici v záchranářských ...

A když pominu tenhle omyl, tak je nepravdivé i tvrzení, že jsme na podzim hráli s Olomoucí 0:0...

Toto není ani tak bug, jako mylné a zavádějící tvrzení v článku http://www.bohemians.cz/clanek/17446/z-prvniho-jarniho-kola-klokani-vytezili-bod.aspx .
V závěru článku se píše, že po remíze 0:0 v Ďolíčku dává Bohemce výsledek 2:2 z Androva stadionu lepší výchozí pozici v záchranářských bojích díky více vstřeleným brankám na hřišti soupeře.
To je pohárové pravidlo.
V ligové tabulce při rovnosti bodů rozhodují ze vzájemných zápasů body, pak rozdíl skóre a pak počet vstřelených branek (celkový ve vzájemných zápasech, nikoli na hřišti soupeře). Body jsou při dvou remízách rovny, rozdíl skóre též a třetí jmenované kritérium vstřelených gólů má v takovém případě význam pouze při rovnosti bodů více jak 2 týmů. Následující kritérium je rozdíl celkového skóre v lize, a ten by tedy rozhodoval o pořadí při bodové rovnosti s Olomoucí na konci letošního ligového ročníku. Viz oficiální pravidla FAČR. Prosím o nešíření tohoto již tak velmi rozšířeného omylu. Díky.

To "skrob" & "tonda": kluci díky z a porady a snahu pomoci. Nějak se s tím pokusím popasovat, v případě neúspěchu, když tak ještě poprosím o podporu. Dík a mějte se. JN

IE
pánové, jen přidám svoji zkušenost. Jako dnes již ortodoxní linuxák zde nechci vířit vášně okolo systémů, ale IE používaný ve windows....... a následně Edge ve win 10 bude dělat problémy pořád. Nejsem programátor, takže Vám neřeknu proč, ale je to tak. Mám zkušenost s web aplikacemi, online servery, síťovým provozem a rozhazuje to všechno, mnohdy zobrazení v IE a ve Firefoxu, Opeře, nebo Chromu je diametrálně rozlišné, nemluvě o funkcích, chyba je v něm. Proto doporučuji jeden z vypsaných browserů, nebo spustu jiných, které fungují. S Firefoxem nemám problém. Pokud byste chtěli do začátku s FF něco na uvítanou, stačí napsat.

http://imageshack.cz/image/qe4
http://imageshack.cz/image/qeG
http://imageshack.cz/image/qeP

 

@Babojedy a @jn052 - dopredu se omlouvam, ale v tehle chvili vam s IE neumim pomoct. Snazil sem se to nejak vyresit, ale musel sem uznat porazku. V pripade naseho webu je pro IE smrtelna ta lista Synot ligy, kterou udajne musime zobrazovat a jejiz obsah nemuzeme kontrolovat. Tim nechci rikat, ze programatori te listy muzou za vase problemy, je to proste kombinace te listy a naseho webu. V mem pripade (Windows 7 a IE 11.0.26), kdyz se mi podarilo tu listu nejak zablokovat, tak se mi VD zobrazuje bez chyb, videa funguji v poradku. V takovem pripade je nutne zablokovat tento soubor: https://gambrinusliga.s3-external-3.amazonaws.com/strip/strip-utf8.js . O nizsich verzi IE ani nemluvim, MS velmi nedavno ukoncil jejich podporu a pokud mate neco nizsiho nez IE 11, tak uz jen z vlastnich bezpecnostnich duvodu upgradnete.

Ahoj, mám úplně stejný problém jako "babojedy". Koukal jsem na foru Fotbal, že to Tonda řešil s "lososem". Když jsem zkoušel jít přes G Chrome funguje to, přes mobilní internet taky, přes IE, kterej standardně používám nikoliv. Nejdou podobně ani videa. Mám nějak změnit nastavení IE? Předem díky. Jarda Novotný /602360914/janovo@centrum.cz