Kompletní víkendový program

Bohemka konečně doma v Ďolíčku, rezerva hostí vedoucí tým divize. Dorostenci jedou již v pátek do Jihlavy.

Kompletní víkendový program

A - tým
Dlouhé čekání na další zápas v Ďolíčku mají fanoušci za sebou. Po nuceném vyhnanství na Strahově, ve kterém se ovšem svěřencům trenéra Hoftycha podařilo vydolovat slušný bodový zisk v podobě 10 bodů, se Bohemians v neděli střetnou s Teplicemi od 17 hodin na svém tradičním místě ve Vršovicích. Více v článku V neděli poprvé v Ďolíčku, přijedou Teplice.

B - tým
Rezerva pod vedením trenéra Hradeckého zatím na jaře nebodovala a v sobotu od 15 hodin na umělé trávě na Šeberově ji čeká těžký úkol. Přijede totiž vedoucí tým divizní soutěže, rezerva Příbrami.

Dorosty
Prvoligové dorosty zůstávají nadále přikovány na dně tabulky a s každým odehraným zápasem se jim vzdaluje vytoužená záchrana. Již v pátek se od 12 respektive 14 hodin představí A a C dorost v Jihlavě proti místním mladíkům. Více v článku Prvoligové dorosty míří do Jihlavy.
B a D dorosty v české lize v posledním zápase podlehly doma Spartě a své zaváhání budou chtít odčinit na severu Čech, kde v neděli poměří síly s Teplicemi. Výkopy utkání v Bystřanech jsou stanoveny na 10.15 a 12.30. Více v článku Dorosty se v České lize vydají do Teplic.

Žáci
Na ligové zástupce Bohemky v žákovské kategorii čeká tuto neděli na domácím hřišti na Šeberově zápas s Teplicemi. Svá utkání odehrají A - žáci (1995) od 10.30 a C - žáci (1997) od 12.15. Více v článcích Ligoví žáci přivítají TepliceV neděli pětkrát proti Teplicím.
Divizní žáci odehráli svůj první jarní zápas již ve středu v České Lípě a v dalším zápase míří opět na hřiště soupeře. Tentokrát ovšem neopustí Prahu a v sobotním zápase se střetnou se Střešovicemi na jejich "umělce". B - žáci (1996) začnou své utkání od 11.30 a D - žáci (1998) pak od 13.15.

Další zápasy žáků a přípravek naleznete v článku Zápasy žáků a přípravek v pražských soutěžích.