Detail uživatele diskuzního fóra - Blekota1905
Fórum | Poč. příspěvků |
---|---|
Fotbal - Bohemians | 10 |
Ptejte se vedení Bohemky | 1 |
Tlachy a kecy | 1 |
Maskovaná IP | Poč. příspěvků z IP | Z této IP také píše |
---|---|---|
kb2gpfWW | 6 | |
0SNAUIXW | 2 | |
hECfZ7uZ | 2 | |
8ZOrXmqL | 1 | |
HCo1Tiqv | 1 |
Fans napsal:
Blekoto, bacha na Rumburaka tvl. Ivan Hašek s Arabelou to vezmou zadarmo do konce života. :-):-):-):-):-)
Tebe snad někdo ptal? Ale pobavil jsi :-)
Dobrý den, moc děkuji za odvolání alibistického trenéra Haška, ty kecy už nedaly poslouchat a na tu hru se nedalo koukat,vždyť ty hráči ani nevěděli co mají hrát. Ale dobře, děkuji za odvedenou práci. Teď teda otázka na vedení... Uvažujeme jako klub o oslovení trenéra Ivana Haška??? Myslím že by to byla trefa do černého a myslím že by to mohlo přitáhnout i nové sponzory! Pamatuji si jeho větu když řekl že v naší lize jsou jen 2 kluby které by trénoval...Bohemku a Spartu... Každopádně má určitě kladný vztah k Bohemce a nejen já bych byl nadšený jeho příchodu. Předem děkuji za odpověď
jb1 napsal:
A teď bych prosil něco od Hajlekenu. Pořád si stojím za tím,že krušovice 10' je nepitelnej odpad odněkud ze severních čech snad. Ještě otázka-pil si to někdy???v lahvi,plechu,točený??? HNŮJ!!!!Nepitelný hnůj. Ať aspoň nechaj klobásy ... takový jaký jsou. Pitivo si vždycky protáhnu.
Protáhni si co chceš ty násosko, ale nepiš sem ty sračky co nikoho nezajímají! Nám jde o fotbal a o Bohemku!
jb1 napsal:
Prej v Ďolíčku budou točit 10 Krušovice jo??? Tak to je pěknej výsměch :-) to už by Staročech z Penny za 35 měl větší reprezentativní úroveň. I když se ke kultuře záchodů vlastně Krušovitze hodí...
Ty hňupe vylízanej, tak si kup v Penny toho Staročecha a zůstaň si doma v tom svojem chlívku! Nikdo o tebe v Ďolíčku nestojí
Michalklokan1905 napsal:
Trenér Hašek říkal do živého vysílání že přijdou 2 posily tento týden přišel Vacek a kde je ta druhá posila? A proč neni Vacek na přestup ?
Hele měl by jsi si pustit ten rozhovor ještě jednou a zjistíš že jsi špatně poslouchal ....ne že přijdou dva hráči, ale že by si je přál a to jsou dvě odlišný věci!
Za mě super příchod Kamila Vacka.Přál jsem si aby přišel a splnilo se mi to, takže děkuji vedení. Jinak mě zase rozčilujou ty negativní a kritické komentáře . .. Do Bohemky ať by přestoupil kdokoliv tak to tady bude pořád někdo hanit... Smutné
hm71 napsal:
Otázka pro vedení ... do začátku jarní části soutěže zbývají cca dva týdny, nějak mi uniklo to posílení klubu. Zatím a to nic proti novým hráčům jsme přivedli do mužstva hráče kteří nejsou vesměs v ... pořádku a je třeba aby se doléčili či získali na kondici. Navíc jsou to hráči kteří možná stěží nahradí ty kteří přes zimu odešli a to je trochu málo. Můžeme ještě někoho jiného čekat? Pro mě zatím oslabení kádru a bohužel zklamání.
Co kdyby jsi se podíval na rozhovor s trenérem Haškem a tam se toho dozvíš.... Nebuď pohodlnej a jdi těm otázkám aspoň trochu naproti ...
cossacs napsal:
Ale proti Sionu ještě hrát nebude což je škoda. Alespoň to někde psali.
Jj, prý nebude, ale nechme se třeba příjemně překvapit .... ;-)
Děkuji za útočníka!Doufám že se u nás chytne a nastřílí aspoň 7 gólů za jaro ;-) . .. Jinak jsem oproti všem kritikům tady a na fb věřil že vedení doveze posilu ještě do Turecka....
Svatoslav.Bata napsal:
To ti vysvětlím jednoduše. Jen a pouze kvůli této diskusi byl dnes obchodní ředitel Bohemians na koberečku u obchodního ředitele Heinekenu a není to nic hezkého k vyprávění.
Ach jo, stydím se za ty fanoušky mezi námi, kteří tím než začnou přemýšlet tak vše zkritizují a nadělají tím spoustu škody :-(