Detail uživatele diskuzního fóra - Lubo1

Datum prvního příspěvku
12.07.2023
Celkový počet příspěvků
24
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 22
Tlachy a kecy 2
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
HmRfCi3u 16
7pVsTmIu 4
mrCbb38O 2
zj1iMSgH 1 Fan1905
0+oWelFB 1

Hrubajz napsal:

Jsem překvapen,že trenér chce útočníka.....můj fanouškovský pohled říká,že to chce především posílit zálohu a kraje.

Taky jsem koulal dnes na hodnocení trenéra a nechápubjak jeho hodnocení,tak i to,že chce útočníka a nikoli rychlé kraje nebo akutně chybějícího středníhobzáložníka.

berjir napsal:

A myslis, ze ted jsou ty kluci nahore jako loni? On tu situaci v kabine vidi kazdej den, asi dokaze rozlisit, kdy je muze verejne natrit, aby si sedli na prdel, a kdy jsou dole ...

Tím,že jsi to utkání před novinářema nějak obhájim,pravdu nezměním. A všichni věděli,že si dnes Bohemka ani neškrtla a hodnocení trenéra bylo zcela mimo mísu a realitu. 

cossacs napsal:

Jaké posily? Nikdo k nám nechce, protože nikoho nezaplatime. Vždyť se podívejte jak jsme posilovali před pohárama. Jen doplnění kus za kus a ještě špatně. Prostě jsme pořád v hajzlu a nikdy se to nezlepší. ...

Majitelé si asi mysleli,že to bez posil půjde stejně jako loni. A ono ne. Drchal i Hronek šli raději jinam. My jsme přivedli Hybše,Kozáka a Hrubýho a vypadá to,že se toto posílení nepovedlo. Takže seznámit fanoušky jak je to se zraněnými hráči a jestli opravdu přijde alespoň posílení kádru v záloze.

rocknroll napsal:

Chtel jsem napsat neco podobnyho.  Lidi maji kratkou pamet.  Pro me byl Marecek v Bohemce pan Neviditelny.  Nekdy se ale stanou zajimave veci - kdo by treba rekl, ze Kuchta da nekdy gol; u nas ...

Ano byl. Ale dostal jen půl roku. A kolik času dostává Mužík? Stejně neviditelný jako byl Mareček,ale času dostává trojnásobně. Kolik prostoru dostal Osmančík,Novák,Kadlec,Vala?

kíša napsal:

Zrovna u Marečka bych nikomu nic nevyčítal, za celou dobu u nás nepředvedl absolutně nic, byl pomalý, skoro až líný na krok, spousta lidí tady na fóru ho nemohla vystát a když odešel, byli rádi ...

A kolik dostal ten Mareček prostoru? Půl roku? Kolik toho času dostává třeba Mužík? A proč nehraje nikdobz našich mladých a na úkor nich hraje takový Mužík nebonKozák? Proč odešel Osmančík a je tady Beran a Kozák na hostování? Co to je za nenormální přestupovou politiku?

Lamas napsal:

Osmančík chtěl odejít, protože věděl že trenér prostě mladým nedá šanci.

Pravda je to na trenérovi. Loni ukázal,že to nějak jde. Uvidíme jak mu to půjde letos. Ale opravdu zatím je to strašná a nekoukatelná bída. Musí si to teď sám rozebrat.

poustmen napsal:

Osmančik dával góly v druhé lize, u nás nedostal ani čuchnout, místo něj hraje Mužík. Když někoho pošleme na hostování, prosadí se, pak ho pošleme pryč. Výborná strategie. 

Mareček dal teď dva góly za Bolku. Proč nezůstal v týmu u nás? Místo něj tam máme Berana. Nepochopitelné. Zbavíme se perspektivního hráče a necháme si hráče na hostování. Proč máme Kozáka na hostování ze Sparty a pustíme do Budějek Osmančíka. To je katastrofální.

bonano30 napsal:

A za týden si na nás smlsne Mechov.....

Na nás by si v současné době smlsl i kdokoli z druhé ligy.

Vedení prosím přiveďte posily a ne jen ty co jsou za zenitem nebo zranění. Nebo s tím co hrajem se budeme horko těžko zachraňovat.