Detail uživatele diskuzního fóra - zeppelin

Datum prvního příspěvku
31.07.2006
Celkový počet příspěvků
1218
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1048
Ptejte se vedení Bohemky 158
Online chat s vedením 2
Družstvo fanoušků Bohemians 1
Tlachy a kecy 7
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
Rqsk1IVO 410
u/Lvd4Yc 10 sano
5L8qWD8Q 8
sWmBAmcg 6
oxv6dcAp 6
4zRk6MhZ 5
IVfBmjR0 5
LDIE8502 4
n6fF82AP 3
tkWwo4CW 3
hU+jTy1K 3
pvPHDJc6 2
v+/fIjVY 2
TqFV2yS8 2
EB1k9r07 2
tpghaqy5 2
xukTOv5R 2
aYDwkYWe 2
UYIGBQg6 2
//W//3Y+ 2
7lKeRajN 2
Ys6FfZ60 2
E1Z79snX 2
4d/s/u+p 2
ZuRIfeeT 2
uMaGc6a4 1
4O+VI5HW 1
pcfO4P8c 1 zeli
VyEIY9CZ 1
tQ8P8Rrp 1
TIZOpkpE 1 bonano30
7NfnIlAk 1
d0/e8USe 1
J+NIwobn 1
J6jWRK7k 1
LER+j1uf 1
7yoRlhmp 1
WWA0cB4k 1
vVEBvsi1 1
G/5YovS2 1
ONmyW0cc 1
CnrN/VAr 1
9LpdSiEf 1
4SD9eWpH 1
0L5yEirD 1 Svatoslav.Bata
c14NYC9l 1
HMqtVVoM 1
3FZuks4x 1
Nf9l6R+1 1
vbFqK9TK 1
yH+pdd8k 1
nEVqIBa+ 1
BIFHq7rN 1
3j8TDfeG 1
yv/w4RXz 1
6dFZ3C5T 1
i4Ok+EsU 1
82DBCmYD 1
Uj3/HZ14 1

spyder napsal:

Někteří novináři či v tomto případě novinářky jsou opravdu mediální m****. Reakce Bohemky, nebo respektive Petra je podle mě z uvedených klubů nejlepší. Ještě štěstí, že s coming outem přišel Jankto a ne jiný sparťan. ...

Rekne mi nekdo,proc vubec se k tomu nekdo ma vyjadrovat?Nebo snad aby to byla povinnost?

Stano napsal:

Zapoměl jsem na na nějakého Držmíška a Jakubowicze ... asi detail

A k tomu hlavne nejaky a jakysi "Stano"...ktery ma potrebu odejakulovat si  nejaky detailni jed.

berjir napsal:

Ajaj, tady se nám zase vyloupnul měsíc starej profil, kterej ví, jak to dělat nejlíp, co? Doporučuji si poslechnout ten hodinu a půl dlouhý podcast, kde se trenér otázkou hráčů z béčka, včetně brankářů, zabývá. Stejně ...

Pred casem to tady dobre popsal Bororo,jak u nas skauting funguje.

JohnZ napsal:

K Standovi Levému.Je to legenda klubu.Pokud mu vedení nepogratulovalo je to špatně.Obě strany by si to už měli vyříkat a zakopat válečnou sekeru.Nedávno se tu blahopřálo k šedesátinám Rudolfa Pavlíka.Vždycky si vzpomenu na jeho gól ...

Na tomhle asi neni co si vyrikavat,postavil se opravdu na stranu Strizkova,roky v Bohemce urcite  paradni,ale v dobe,kdy slo Bohemce o byti,stal proste na druhy strane

Mates87 napsal:

Dpc zlomte už někdo tomu Valesovi nohu,to je snad nejhorší gólman,co jsme u nás meli

Tomuhle bych rekl prispevek veskrze imbecilni.

suicideblond napsal:

Drchal? Sice podobnej chroustovi, hrou, situací... Ale za poslední roky furt hostování, nikde nic nekopl, ani v Dynamu Drážďany Za mě nesmylsl, talent to byl, ale ne teda pokud to není hostování s opcí... nemá cenu někoho vyhrávat kdo je ...

Chce vubec tak kluk do Bohemky nebo nechce?Neznam mechanismus,jak to funguje a jestli proste dostane befel.

Klokan z Černošic napsal:

Je vidět, že jsi patrně v kalkulaci (jak jsi byl zvyklý z práce) zahrnul i všimné v případě veřejných zakázek. Podívej se na ceny mimo Prahu (třeba ta Karviná, o které jsem psal), rozdíl je ...

Uvery existuji,ale pak nasleduji uroky...na znovuzrozeni jsme vybrali cca 4 melouny,presne nevim,na novy travnik to bylo mozna okolo milionu,tehdy se to sledovalo,uz si nepamatuju cifru,kolik asi tak bysme vybrali na stadion?????Ovsem optimismus je krasna vec

koyak napsal:

Tohle se tady řešilo před několika roky při nastěhování do Edenu. Někteří si dodnes myslíme, že ten projekt mohl být prospěšný pro všechny, kluby, fanoušky i širokou veřejnost. Stadion mohl mít fasádu z poloviny červenobílou, ...

Dolicek v Edenu.....teda uznejme,to ma svuj zvuk.

Klokan z Černošic napsal:

Je vidět, že jsi patrně v kalkulaci (jak jsi byl zvyklý z práce) zahrnul i všimné v případě veřejných zakázek. Podívej se na ceny mimo Prahu (třeba ta Karviná, o které jsem psal), rozdíl je ...

Nemas v Cernosicich kus volnyho pozemku?Treba by tam pasoval nejaky vytribeny stadion