Online chat s vedením

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Dobrý den, trenére, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s naší letní posilou Jani Urdinovem? Dále bych se rád zeptal jak jste spokojený s výsledkem utkání s U21. Kolik posil máte vyhlídnuto na zimu a na jaké posty? Děkuji za odpověď

Ještě jednou dobrý den , trenére .

Teď už sám za sebe :

Stavebním kamenem Vámi vybraného mančaftu má být rychlost . Rychlost , díky níž se budeme dostávat do více šancí s předpokladem vyššího počtu vstřelených branek...

Rychlost , které by podle Vás už nestačili např. Pilík , Rezek atd . (Děkuju Bohu za Pepu , který nevěda o tom , že už v letech je , hraje furt stejně famózně jako před lety a mladým dává na prdel ):-)

Rychlost , při které mnozí hráči " nestíhají " hrát s balonem a " rychlost " , se kterou se vracejí bránit..

Není sázka jenom na mladé a rychlé tak trochu ruská ruleta ?

Protože pevně věřím , že Bohemka při vašem angažování nesáhla vedle , ze srdce nám všem přeju úspěšnou sezonu a následné poháry !

Opatrujte se .

Dobrý den trenére.

Můžete nastínit plán zimní přípravy?Tuzemsko+Turecko?

Už máte vytipované posily,nebo kádr zůstane bez větších příchodů.

Díky a hodně úspěchů v Bohemce i v soukromí

Dobrý den , Martine .

Zprostředkovávám dotaz slavičínských Klokanů,jimiž jsou Klokan 77 a Klokanka 262 a ti se ptají :

" Trenére , jsme nespokojeni s defenzivní a ofenzivní činností hráčů na levé straně obrany a zálohy . Jak to vidíte Vy a chystají se popřípadě nějaké změny na těchto postech v zimě ? Dále - proč dostává přednost na postu stopera hráč Hůlka před Petrem Buchtou , našim kmenovým hráčem , který se již zcela zotavil po operaci ramene . Na závěr bychom se chtěli zeptat , jestli to nechce změnu na pozici asistenta , kde by přišel odborník , který má v krvi ofenzivní styl fotbalu a této činnosti by věnoval značnou část tréninku , když Vy jste spíš zastáncem defenzivního stylu ."

Děkujeme . 

Dobry den. Mam jen jeden kratky dotaz. Kdy budem davat goly? Neberte to jako provokaci, fakt mne to zajima :-). S pranim mnoha stastnych zelenobilych chvil Michal Hlavaty

Dobrý den trenére,

vyhrajeme letos titul nebo si pro něj půjdeme až příští rok?

Jaké jsou nastaveny cíle v dlouhodobém horizontu? 

Co udělat pro, aby se hrály evropské poháry?

Chtěl bych to všechno minimálně ještě jednou prožít..........

Děkuji za odpověď.

Dobrý den, trenére. Díky moc za práci v Bohemce. Jak vidíte šance stávajícího týmu na celkové umístění v lize? Je reálná šance, že se tým bude dál zlepšovat? Ať se daří!

Zdravím Martine, chtěl bych se Vás zeptat, jak reálné je získání Ivanschitze z Plzně pro jarní část ligy? Díky a ať se daří :P

Zdravím pane trenére,

v zápasech s Jabloncem a především s Vlašimí jsem byl nemile překvapen horší fyzičkou našich chlapců oproti soupeři. Je k tomu nějaký racionální důvod a pracuje tým na zlepšení?

Druhý dotaz směřuje k zápasu v Plzni. Jak je pro Vás obtížné udržet morálku hráčů v zápase jako tento, kdy rozhodčí systematicky po celý zápas píská ve prospěch soupeře?

Edit. 5.10.

Po zápase se Lvíčaty přidám třetí dotaz. Jsou nějaká pozitiva po dnešní "kopané" předvedené hráči B1905? Nebyl to hezký pohled, jak zaostáváme ve všech měřitelných parametrech (ve sprše jsem nebyl...). Pro laika to navíc vypadalo, že hráči neví, co mají hrát.

Děkuji

Dobrý den, trenére, mám dvě otázky.

1. ta vážnější - nechci analyzovat, ani po Vás nechci hloubkovou analýzu. Ale Martin Hašek mi přijde (laickým pohledem) spíše jako tahový hráč, vhodný třeba k uběhání soupeře, nebo na kraj, kde také loni hrál. Naopak Milan Jirásek mi tahový vůbec nepřijde, moc neběhá, ale přesto - není přeci jen více kreativní? 

A 2., záludnější - Kdybyste stále aktivně hrál, nasadil byste sám sebe na úkor Pepy Jindřiška? :)

Mějte se krásně a doufám, že tým dovedete k rychlé záchraně a půjdeme tabulkou jen výše.

Otevíráme fórum pro novou várku dotazů, tentokrát na trenéra Martina Haška. Trenér tu bude k dispozici fanouškům v pátek 6. října od 14 hodin.

V repre pauze by se snad našel čas na využití tohoto fóra. Jako respondenta navrhuji pana Haška. Samozřejmě toho staršího, mladší nemá co říct ani na hřišti, natož tady.

Miroslav.Drzmisek napsal:

Dobrý den, nemám osobně problém dělat chaty pravidelně podle zájmu fanoušků. Pokud zájem bude, domluvíme se na nějaké pravidelné frekvenci online setkání. Oba trenéři, jak Koubek, tak Pivarník, si zakládají hodně na kondiční přípravě. Oba dva ...

Dobrý den.

Dodatečně děkuji za Vaše odpovědi.

Doufám, že si je interpretuji správně:

1. Chaty Vás častěji než 1x rok a půl ano, pokud bude zájem fanoušků. To bych nechal hlavně na DFB.

2. Pochopil jsem, že s kondiční přípravou to oproti loňskému jaru tedy  není horší ani lepší a vše OK. Čekal jsem od Vás jasné ano nebo ne. Tak zněla otázka. Rozumím...

3. Co se týká odvolání Koubka z aktivity vedení: Vaše odpověď je myslím dostatečně výmluvná. Čekal jsem od Vás jasné ano nebo ne. Ale je mi to jasné...

Ještě jednou díky za všechny Vaše odpovědi a ať se vše daří!

RD

Pokud už nejsou žádné další otázky, loučím se pro dnešek s Vámi. Uvidíme se všichni zítra v Ďolíčku. Společně musíme dotáhnout Bohemku za prvním jarním vítězstvím! 

Martin99 napsal:

Ještě jednou dobrý den živě, na jakých faktorech bude příchod Martina Berkovce záviset? A máme už nějaké tipy na útočníka? Nechci jména, jen jestli se v našich možnostech a v našich zmapovaných hráčích jeví nějaká ...

Děkuji za vaši přízeň. S Martinem je to jednoduché, jeho příchod bude záviset na dohodě se Slavií a jeho vlastním rozhodnutí, že u nás bude chtít dlouhodobě působit. 

Tipy na útočníky máme i dlouhodobé, nicméně nezáleží pouze na Bohemce, ale i na každém vyhlídnutém hráči, jestli do Bohemky chce. V neposlední řadě i na dohodě s mateřským oddílem. Jak jsem již předznamenal v jedné z minulých odpovědí, útočník je jednou z priorit letního přestupového období.

RMCF napsal:

Dobrý den pane Držmíšku,   Mám na Vás několik otázek a doufám ,že mi na ně postupně odpovíte:   1) Jak se Vám jako sportovnímu řediteli pracuje v prostředí, kde nedostanete žádnou korunu na přestupy a jste tak odkázán ...

Dobrý den, pokusím se postupně odpovědět.

Do Bohemky jsem přicházel s tím, že jsem plně věděl, v jakých možnostech se tu pracuje. Moje vize zůstává v podstatě pořád stejná - příchod vlastních, pokud možno talentovaných mladých hráčů, kteří se během nějaké doby stanou žádaným zbožím. K tomu je potřeba zkušená osa týmu a v některých případech se podaří složit dobré mužstvo i za rozumné peníze. Na příchod nadstandardních rozdílových hráčů však Bohemka pořád připravena není, ale myslím, že i v tomhle se snažíme jít postupnými kroky dopředu, čehož je případ transfer Dominika Maška.

Co se týče reinvestice a budgetu na přestupy, myslím, že již bylo zodpovězeno.

Věřím tomu, že v letním přestupním termínu otázku vlastního útočníka a brankáře vyřešíme. Plně si uvědomuji, že to jsou klíčová místa naší sestavy.

Styl rozestavení je nyní plně v kompetenci trenéra Haška, stejně jako zapojení našich mladých nadějí. Myslím ale , že v současné době je zapojení našich mladých hráčů  na maximální možné úrovni. Záleží jen na každém z nich, jestli se svou výkonností udrží v kádru i pro příští soutěžní ročník.

Otázku končících hráčů budu diskutovat s trenérem po nějakém čase, kdy bude v Bohemce působit a sám si udělá vlastní obrázek o našem týmu.

Statistiky používám, ale nejsem notebookový manažer. Rád vidím hráče naživo.

everlast79 napsal:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda se k Vám dostala informace,že byl trenéru Koubkovi nabízen htáč Golgol Mebrahtu z Boleslavi,kterého ale odmítnul?? A na to navážu....jsme již vypořádaní řádně s Boleslaví?? Vím,že za trenéra Svědíka si ...

Dobrý den, z Boleslavi jsme měli zájem o dva útočníky. Jedním z nich byl Klobása a druhý byl právě Golgol Mebrahtu. Chtěli jsme je už do začátku přípravy. Možnost hostování hráče Golgola Boleslav umožnila až poslední možný den přestupového okna, kdy už jsme měli útok doplněný o Kabajeva i Markoviče. V případě, že by byl Golgol uvolněn dříve, tak tady opravdu mohl být a byli bychom rádi, kdyby tady býval skončil.

robert dvorak napsal:

Dobrý den pane sportovní řediteli. Prvně a asi naposled jste zde odpovídal tuším v prosinci 2015. Nešlo by to prosím o něco častěji a nejen až tehdy, když je velká krize a nedaří se jako nyní? Druhá ...

Dobrý den, nemám osobně problém dělat chaty pravidelně podle zájmu fanoušků. Pokud zájem bude, domluvíme se na nějaké pravidelné frekvenci online setkání.

Oba trenéři, jak Koubek, tak Pivarník, si zakládají hodně na kondiční přípravě. Oba dva týmy, jak loňský, tak letošní, jsou připraveny velice dobře.

Poslední otázka je v tuto už jen hypotetická a  nechci se pouštět do zbytečných spekulací.

atletiko napsal:

Dobrý den, pane Držmíšku, Má klub nějakou konkrétnější nabídku na našeho/naše hráče ze zahraničí? A v případě, že ano, je pro klub dost lukrativní? Chápu, že konkrétně zde nemůžete popisovat podrobnosti, ale zkuste alespoň nastínit. Hledá, nebo ...

Dobrý den, v zimním transferovém okně konkrétní nabídky již přišly. Vedení klubu je vyhodnotilo situaci tak, že naše mladé reprezentanty U21 neprodá a bude se tím případně zabývat v letním přestupním období po skončení mistrovství Evropy do 21 let.

O otázce Martina Berkovce jsem psal výše.

baca napsal:

Dobrý den, v dnešním deníku Sport me zaujalo vysvetlení p.Koubka proč chtel koncit v lete. Cituji:"Poznal jsem,ze v klubu se pracuje podle omezenych ekonomickych moznosti.Dospel jsem k nazoru,ze se nedopracuju k nejakemu prijemnejsimu vysledku,ze to bude porad ...

Dobrý den,

Míra Koubek ve svých posledních dvou angažmá trénoval špičkové české týmy, kde jsou diametrálně odlišné možnosti případných transferů. Při příchodu jsem s ním na tohle téma mluvil a věděl tedy o tom, že možnosti Bohemky jsou v tomto směru jiné. I přesto si myslím, že se nám podařilo přivést hráče s velkou perspektivou. K tomu, abychom bojovali o umístění na špičce ligy, to však momentálně ještě nestačí. Nechci hovořit za něj, ale myslím si, že si tohle vyhodnotil tak, že než to naše mladé mužstvo vyzraje, tak to bude ještě nějaký čas trvat. Já jsem nicméně přesvědčen, že jdeme správnou cestou, která do budoucna Bohemku na ty horní pozice pozice posune.