Online chat s vedením

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Miroslav.Drzmisek napsal:

Dobrý den, Havel a Hubínek mají v Bohemce uzavřené dlouhodobé smlouvy a bude jen na Bohemce, zda je uvolní. Co se týče brankáře Berkovce, kterému končí hostování k 30.6., dohoda zní tak, že po sezóně ...

Ještě jednou dobrý den živě, na jakých faktorech bude příchod Martina Berkovce záviset? A máme už nějaké tipy na útočníka? Nechci jména, jen jestli se v našich možnostech a v našich zmapovaných hráčích jeví nějaká možná posila. Moc děkuji za všechny dnešní odpovědi. Bohemka do toho!

bonano30 napsal:

Dobrý den.Tým asistentů nového trenéra zůstává stejný? Za volbu M.Haška dávám palec nahoru.Ať se daří

Dobrý den, není tomu tak. Trenér Hašek si ze současných čtyř asistentů vybral dva, což je trenér brankářů Petr Kostelník a Dalibor Slezák jako fotbalový asistent. V budoucnu přibude do realizačního týmu ještě kondiční trenér a fyzioterapeut. Jejich výběr je plně v kompetenci hlavního trenéra Haška.

zeppelin napsal:

Dobrý den,věřme,že volba na M.Haška bude BINGEM,někomu se sice zdá nezelený,což sám i přiznal,ale je to moderní trenér s hřebíkovskou školou a filosofií,teda myslím si to.Můžete prozradit délku jeho smlouvy?Pokud bude delší nežli jen do ...

Dobrý den, nejsem člověk, který si maluje katastrofické scénáře. Jsem spíše optimista, a kdybych jím nebyl, tak bych se musel v minulém létě zbláznit. Jsem přesvědčen, že příští léto bude minimálně o 60-70 % lepší, než to léto uplynulé. Alespoň jsem k tomu většinu svých kroků během posledních osmi měsíců směřoval. 

Miroslav.Drzmisek napsal:

Dobrý den, Martin Hašek senior podepsal v Bohemce tříletou trenérskou smlouvu, proto musely být všechny jeho ostatní smluvní vztahy ukončeny. Martin Hašek junior má v Bohemce smlouvu o hostování do 30.6. tohoto roku bez opce. Po sezóně ...

Díky za odpovědi na rovinu!

Tak snad nehrozí, že bychom se stali ,,Spartou B''. :)

hrdin napsal:

Dobrý den vážený pane Držmíšku :) Proti Martinu Haškovi osobně nic nemám, možná naopak, ale proč neangažujeme někoho s víc bohemáckým srdcem?? Např. Frňka, Vavruška...??

Dobrý den, důvod angažmá již byl vysvětlen v jedné z předchozích otázek.

sasek napsal:

Dobrý den, zajímalo by mně, jak sportovní úsek přijde na posily typu Acosta, Mosquera a Luts?  Je to tak, že povětšinou tito hráči mají české agenty a ti se je pokouší "udat" v českých klubech?  Děkuji předem ...

Dobrý den, co se týče Mosquery a Acosty, tak ti přišli ještě před mým příchodem, takže všechny detaily neznám. Já jsem osobně po odchodu Mosquery hledal stejný typ hráče, kterého jsem ale v České republice neviděl. Proto jsem se obrátil na lidi, s nimiž dlouhodobě spolupracuji a mají přehled o zahraničí, a od jednoho z nich jsem dostal tip na Lutse. Shodou okolností jsme ho mohli vidět naživo v předkole EL, kdy hrál proti Slavii Praha a prokázal svoji výkonnost. Typově to byla vhodná náhrada za Jhona. 

Kolda napsal:

Dobrý den. Nemyslíte že angažmá p. Koubka u repre nepomohlo ani Bohemce a ve výsledku ani jemu. Nehodnotíte to nyní jako chybu ? děkuji.

Dobrý den, neumím si představit, že bych trenéru Koubkovi v jeho věku a fázi trenérské kariéry nepovolil možnost stát se asistentem u reprezentačního týmu. I z tohoto důvodu byli v Bohemce čtyři asistenti, aby v době svého pobytu s reprezentací byl Koubek plně nahrazen. Vůbec si nemyslím, že by toto měla být příčina jakéhokoliv našeho současného problému. Pro Bohemku může být čest, že měla trenéra, jehož si za svého spolupracovníka vybral hlavní kouč české reprezentace.

berjir napsal:

Dobrý den, jak je to se smlouvou Martina Haška sr. ve Spartě a máme opci na Martina jr.? A můžete říct, kterým hráčům končí po sezoně smlouva? Předem moc díky!  

Dobrý den, Martin Hašek senior podepsal v Bohemce tříletou trenérskou smlouvu, proto musely být všechny jeho ostatní smluvní vztahy ukončeny.

Martin Hašek junior má v Bohemce smlouvu o hostování do 30.6. tohoto roku bez opce.

Po sezóně končí, jak jsem již zmínil, hostování Berkovcovi a Vrzalovi. Smlouva končí pouze Jindřiškovi a Markovičovi.

Nitram86 napsal:

Dobrý den, myslím, že pan Koubek odvedl dobrou práci v Bohemce a končit nemusel. Ale také záleží jak to cítil on... a jestli chtěl nebo nechtěl odejít. Je samozřejmě divné, že na podzim s útočnou taktikou ...

Dobrý den,

toto byl právě ten důvod, proč chtěl pan Koubek naučit mužstvo dva styly hry, abychom mohli na různou kvalitu soupeře reagovat různým stylem hry. Proti silným soupeřům se ukázal nový systém plně funkční, zatímco v utkáních, kde jsme měli soupeře papírově přehrát, mělo dojít ke změně stylu. Trenéři však ještě byli limitováni zraněním ofenzivně laděných hráčů. Nový trenér ví, co chce, a věřím, že si vybere pro Bohemku vždy ten správný herní styl.

Jelikož trenér Koubek už dříve avizoval, že po sezóně skončí, byl Martin Hašek jedním z užšího výběru kandidátů, o němž jsme uvažovali. Nastalá situace si vyžádala okamžité řešení a i po konzultaci s trenérem Koubkem jsme toto řešení vyhodnotili za možné, rychlé, a tudíž nejlepší. Proč ne Slezi? Chtěli jsme nového člověka, který přijde do kabiny s novými myšlenkami, s novými vizemi a především s novým impulsem.

Co se týče možného prodeje mladých hráčů, už jsem odpovídal výše. Havel s Hubínkem i Maškem mají dlouhodobé smlouvy v Bohemce. Tím neříkám, že neodejdou. Pokud to pro Bohemku bude výhodný obchod, tak může kterýkoliv z nich odejít.

klokyn napsal:

Dobrý den. Jak to vypadá, se zraněním, M.Švece? Díky za informaci.

Dobrý den, Michal Švec se připojil k mužstvu, ale zatím ještě trénuje individuálně.

klokyn napsal:

Dobrý den. Jak to vypadá, se zraněním, M.Švece? Díky za informaci.

Dobrý den, Michal Švec se připojil k mužstvu, ale zatím ještě trénuje individuálně.

klokyn napsal:

Dobrý den. Proč nedostal šanci T.Fryšták? Budinskému se pár zákroků povedlo, ale pouštěl laciné góly. Stejně chytal dál. Po zranění Martina, Tomáš chytal dobře. Proč byl zase posazen na lavičku? Doufám, že Koubek Bohemku totálně ...

Dobrý den, trenér brankářů Petr Kostelník společně s trenérem Koubkem pravidelně konzultují momentální formu brankářů a rozhodli se tak, jak se rozhodli. Po vyléčení zranění se do brány vrátil Martin Berkovec a je v tuto chvíli opět jedničkou.

Ziimakk napsal:

Dobrý den. Chápu že někdy se musí na hráče vlídně a spíše jim sebevědomí zvednout, ale někdy je potřeba bouchnout do stolu a pořádně "zařvat", nemyslíte? Jsou stanovené nějaké pokuty pro hráče za nedodržení pokynů ...

Dobrý den, je plně v kompetenci hlavního trenéra, jak přistupuje k hráčům. Bouřka v kabině proběhla na jaře nejednou. Co se týče postihu, tak před každou sezónou je uzavřen pro celý tým prémiový a sankční řád, kde jsou všechny případné prohřešky pod různými sankcemi. Myslím, že největší postih pro hráče v případě, že neplní své povinnosti, je, když příští utkání sedí na lavičce nebo na tribuně.

dingo33 napsal:

Navážu na předešlý dotaz uživatele Martin99:  pokud už zmíněné finance budou - lze očekávat investici do vybudování líhně talentů pokud možno evropské nebo alespoň islandské úrovně? Pro klub s naší ekonomickou silou by bylo ideální, dosáhnout ...

Dobrý den, pokud bychom měli uvažovat nad touto cestou a měli bychom takové možnosti, tak by muselo dojít především k vybudování mládežnického centra, aby tito hráči měli v první řadě kde trénovat, na čem trénovat, aby každé družstvo mělo plně profesionálního trenéra... To si myslím, že je momentálně největším neduhem naší mládežnické líhně. Lidem, kteří se momentálně o mládež starají, se i za současné situace však povedlo vychovat hráče, jako je Venca Kadlec, Honza Morávek, a v poslední době Hubínek, Havel, Vaníček, Blecha, a za to jim patří obdiv.

V první řadě bych věnoval případné získané prostředky na vybudování takového tréninkového zařízení, které pojme celou naši mládež, bude centralizované na jednom místě, a posléze bychom se teprve mohli pustit do podobného projektu.

Miroslav.Drzmisek napsal:

Dobrý den, uveďme zde fakta. Podle Instatu, který zpracovává statistiky pro českou ligu, naběhalo mužstvo Bohemians Praha během prvních dvou mistrovských zápasů nejvíce km ze všech klubů první ligy, ve všech ostatních se pohybujeme do ...

Dobrý den pane Držmíšku,

děkuji za vyčerpávající odpověď a přeji Vám ve vedení klubu , hráčům i nám fanouškům klidný zbytek letošního ročníku a mnoho úspěchů v tom nadcházejícím...

BOHEMKA DO TOHO !!!

poupe napsal:

Dobrý den,je mi to líto,ale musím se zeptat znovu,protože odpovědi jsem nedostal.1.máte už vyhlídnutého nového brankáře na příští rok.2.máte náhradu za H+H.Děkuji za odpověd.

Dobrý den, Havel a Hubínek mají v Bohemce uzavřené dlouhodobé smlouvy a bude jen na Bohemce, zda je uvolní. Co se týče brankáře Berkovce, kterému končí hostování k 30.6., dohoda zní tak, že po sezóně si sedneme a řekneme si, co dál. Není tak vyloučeno, že bude u nás pokračovat.

Martin99 napsal:

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se finanční situace klubu zlepšila natolik, že peníze za případný prodej hráčů (Havel, Hubínek, Mašek...) bude možno už konečně investovat do hráčského kádru. Já osobně obdivuji, že s tak omezenými možnostmi ...

Dobrý den, já musím říct, že podmínky v Bohemians se od mého příchodu neustále zlepšují. Ať je to tréninkové středisko v Uhříněvsi, poskytování servisu hráčům, atd... Můžu potvrdit to, že 50% prostředků získaných za Mosqueru, šlo do pořízení nových hráčů a jsem přesvědčen, že i v dalších případech to bude minimálně stejné. Určitě by se Bohemce hodil aspoň jeden vlastní transfer v podobě Schicka, pak bychom asi byli všichni spokojeni :-)

Kolda napsal:

Dobrý den. Moje otázka zní : Na podzim se na hru dalo celkem dívat a postupně se zlepšovala. Co se stalo o zimní přestávce, že se stejným kádrem je to taková holomajzna?

Dobrý den, jak jsem již odpovídal, Bohemka byla poznamenána zraněními, proto se nejednalo o úplně stejný kádr.

Chrobák napsal:

Dovedu pochopit hru na pět obránců proti Sraltě apod. Ale nechápu, proč to hrajeme i proti Slovácku nebo Starkovu.

Dobrý den, již jsem na tuto otázku odpovídal výše.

hrdin napsal:

Zdravím ;) Mám pár dotazů... A teď už půjdeme odprosit Čížka a nabídnout mu amatérskou smlouvu?? (Když ne teď, tak až po Jihlavě nebo na co čekáme?)  Už jsme oslovili Tomáše Truchu? (pakliže ne, na ...

Dobrý den,

rozhodnutí Tomáše Čížka o odchodu bylo jeho vlastní, jak jsem již uvedl. Tím bych tuto věc uzavřel.

Příchodem nového trenéra Haška dochází i ke změnám v realizačním týmu a s panem Truchou se v něm nepočítá. 

Hráčům nemá proč chybět sebedůvěra, protože jsou výborně připraveni. Nepopírám, že někdy hráčům v hlavě zůstane zmar, když v utkáních jsou lepší, ale nedokáží vstřelit branku, která by to jejich úsilí korunovala. Nicméně jsem přesvědčený o síle našeho mužstva a ve fotbale to taky tak někdy chodí - stačí jeden zápas, a všechno je jinak.

Výsledek snažení se ukázal tento týden, o zvrácení kurzu se nyní bude snažit nový trenér.