Tlachy a kecy

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

petr.koukal napsal:

Ahoj Klokani, rozhodnout o osudu zápasu by se mělo během dopoledne. Sledujte VĎ a sociální sítě. Zpráva se tam v případě odložení objeví bez zbytečného průtahu. Technický úsek od rána maká, sněhová nadílka je z plochy ...

Dík za info!

      BOHEMKA DO TOHO!!!

rio napo napsal:

Nevím jak v Praze, ale v Písku se sype celý den. Nyní cca 10-12cm a stále padá, padá a padá.

Tady též a pada a padá!!!

Nevím jak v Praze, ale v Písku se sype celý den. Nyní cca 10-12cm a stále padá, padá a padá.

Pardik napsal:

Prosba,kde najdu na Ticketportalu můj účet,sem přihlášen.

Nemohu zitra jit,chci uvolnit permici.

Prosba,kde najdu na Ticketportalu můj účet,sem přihlášen.

Fan1905 napsal:

Budějovice si odložili kvůli sněhové nadílce zápas. Asi je lepší hrát než kumulovat zápasy. Popřejeme Tondovi a na těžším terénu mančaft porazí Liberec.

Setri prachy - tolik snehu tam neni.

bob.in napsal:

Mam to naopak. Velmi rád se ze studijních důvodů podivám, ale nejsem schopnej se přinutit třeba takový Spartě fandit. Například Kuchta je tak odpornej křivák, že na koeficient naprosto kašlu. 

Přesně tak, tomu křivákovi lze přát snad jedině to co udělal Vondrovi...a navrch vyřazení na Kypru po penaltě jakou si vysimuloval při zápase s námi 

AFK11 napsal:

Přesně ten důvod, proč se radovat z úspěchů českých týmů v pohárech. Ačkoli mě po nedávném připomenutí české reality o silnějším psu několikrát během jednoho týdne ani nenapadne, abych se na ty zápasy díval.

Mam to naopak. Velmi rád se ze studijních důvodů podivám, ale nejsem schopnej se přinutit třeba takový Spartě fandit. Například Kuchta je tak odpornej křivák, že na koeficient naprosto kašlu. 

CarlUweSteeb napsal:

Holandanum stacila vyhra o gol. Pro Iry(nejaky nesmyslny pravidlo o lize narodu) zas byla nejlepsi prohra.Proto hrali jak hrali.

Vlastně si matně vzpomínám, že to kritizovali v Nosičích vody.

Klokan z Černošic napsal:

Myslím, že jsem něco podobného psal i po návratu ze San Sira počátkem září. Žádné plameny či čoudy jsem tam neviděl, jen chorály, plno vlajek nejrůznějšího provedení, skvělá atmosféra. Ale asi jiný kraj, jiný mrav:-)) A ...

Já byl v květnu na West Hamu, a byla to teda taky pecka. Z těch chorálů jde mráz po zádech, když se zapojí fakt celej stadion. No a ty bubliny jsou taky specifický. :))

rio napo napsal:

Z Londýna zdravím všechny ortodoxní kotelníky. Včera jsem poprvé navštívil Tottenham stadium. Kromě neskutečného zážitku ze stadionu, který je jak z jiné planety a určitě trumfnul předvedenou hru , mě ohromila atmosféra. Opakovaně tady někteří ...

Myslím, že jsem něco podobného psal i po návratu ze San Sira počátkem září. Žádné plameny či čoudy jsem tam neviděl, jen chorály, plno vlajek nejrůznějšího provedení, skvělá atmosféra. Ale asi jiný kraj, jiný mrav:-))

A v počtu diváků jsi až druhý, vedu 72 : 60 :-))).

Z Londýna zdravím všechny ortodoxní kotelníky. Včera jsem poprvé navštívil Tottenham stadium. Kromě neskutečného zážitku ze stadionu, který je jak z jiné planety a určitě trumfnul předvedenou hru , mě ohromila atmosféra. Opakovaně tady někteří hájíte ty vaše ohníčky, ale to co jsem zažil na tribuně včera, je nepopsatelné. Předem jsme se nadrtili chorály a když kolem vás všichni - i na hl. tribuně - zpívají, mladí i starší a jednotně (60 tisíc) , nepotřebujete žádné ohně a čmoudy. Přimlouval bych se za stejný přístup k fandění I u nás. 

rio napo napsal:

A co ti na tom vadí. Píše programově. To jest, že měl jisté obavy a tak se raději nedíval. Věděl asi, jak je ten mač důležitý a chtěl si třeba ušetřit nervy. Jen tak mimochodem ...

Aha. Tak sorry, toto mě fakt nenapadlo.

Klokan z Černošic napsal:

Co tím chceš říct, že sem nemůžu psát? Jsi cenzor? Tak to nečti, chytrolíne:-))

Ale v poho, sorry, -jen samo piš co chceš:-), -já jen, že konkrétně tenhle tvůj příspěvek neobsahoval (kromě toho, že jsi spal) žádnou informaci... 

Robert66 napsal:

Proč toto sem tedy vůbec píšeš??

A co ti na tom vadí. Píše programově. To jest, že měl jisté obavy a tak se raději nedíval. Věděl asi, jak je ten mač důležitý a chtěl si třeba ušetřit nervy. Jen tak mimochodem jsem tohle už v minulosti několikrát udělal taky. Protože jsem nerv, prostě jsem na zápas nešel a počkal si na výsledek. Pak třeba záznam. Každý jsme jiný. Nerad třeba chodím na zápasy s S, kde to většinově dostáváme dost nehezky. A ještě ke všemu nás to teď čeká hned po sobě. Víš, jak je po nákládačce těch 100km domů dlouhých?