Ptejte se vedení Bohemky

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

Fanda_1905 napsal:

Zdravim, nechtel jsem se k tomu vyjadrovat, ale neda mi to. Co mam informace tak velkej problem je v nasem milovanem klubu “ legenda “ Slezak. A kdyz se nad tim clovek zamysli jak je ...

muzete trochu konkretizovat v cem Bohemce pan Slezak tak skodi? Fandove ho maji za legendu hlavne za jeho pusobeni v klubu od znovuzroveni v '05. 

Fanda_1905 napsal:

Zdravim, nechtel jsem se k tomu vyjadrovat, ale neda mi to. Co mam informace tak velkej problem je v nasem milovanem klubu “ legenda “ Slezak. A kdyz se nad tim clovek zamysli jak je ...

Vidím to uplně stejně.

Zdravim, nechtel jsem se k tomu vyjadrovat, ale neda mi to. Co mam informace tak velkej problem je v nasem milovanem klubu “ legenda “ Slezak. A kdyz se nad tim clovek zamysli jak je mozne, ze tento clovek prezil uz 5 treneru ? Nechapu jak nekdo muze nazvat cloveka, ktery prosel 8 kluby v cesku za legendu Bohemky. Kdyz koncil trener Pivarnik odesli panove Trucha a Vaniak, kdyz odesel trener Koubek opet to odnesli panove Zach, Korytar a Kostelnik. Slezak prezije vsechny a je zlo Bohemky ! 

Jestli v Bohemce funguje všechno jako pan Kůrka tak Bůh s námi. Proč neodpovídáte na dotazy ?

Díky za tu změnu! Jsem fanoušek od 80. let, ale na Bohemku jsem úplně přestal chodit, protože se na to pod Haškem prostě a jednoduše nedalo dívat.

Prosím někoho kdo se účastnil úspěšných období Bohemky! Je třeba přivést tu zkušenost jak být úspěšný, sebevědomí s tím spojené, že to v Bohemce jde! Standa Levý, Vláďa Hruška. Nebo Slezi, Klusáček. Současnému kádru by nejvíc prospěl Petržela, to by tu ale asi leckdo nevydýchal. Jenom ne zase další sparťanský experiment - snad ještě nejsme definitivně farma?

Ještě neco k zamyšlení - různým vypuzeným hráčům s v lize náramně daří - Hubínek, Budinský, Jirásek - je třeba myslet i na osobnost která tu bude chtít hráče udržet.

Dobrý den, děkuji za odvolání pana Haška (i když měl jít už na konci minulé sezony). Ale chci se zeptat, jak pevná je nyní pozice pana Držmíška, on je přece taky odpovědný za špatné výsledky ne? Jinak za mě, jsem proti tomu, abychom nadále dělali couru Spartě a proto tady nechci žádný Holoubky.

Dobrý den, 

odvolání trenéra je logickým vyústěním největší ostudy (Chlumec) od znovuzrození. Ale chci se zeptat, dostali hráči pokuty? Tohle přece nelze přejít jen tak, hráči musí třetiligový tým porazit, i kdyby je trénovala retardovaná améba. Pokud jim vedení pokuty neudělí, tak takovýhle výkon schvaluje, což by podrylo už tak dost chatrnou důvěru fanoušků vedení. 

Tomáš Tesař (DFB 2135)

Dobrý den,

může tady někdo fundovaný sdělit, zda máme vůbec čekat nějaké informace o aktuální dění v klubu? Třeba, že se jedná, nebo jednat bude. Nebo, že je vše z pohledu vedení v pořádku a trenér má i přes tragické výkony důvěru. Hlavně alespoň nějaké info, protože to mlčení je děsné a flustrující.

Děkuji za odpověď

Dobrý den, 

požádal jste představenstvo DFB o schůzku, poté o závěrech z této schůzky budete informovat další akcionáře klubu. Do té doby nebudete nic komentovat, dle Vašich slov. Takže nyní se čeká a čas běží. Nebylo by vhodné ze své pozice člověka, který má toto fórum na starosti oznámit nám obyčejným fanouškům a členům DFB také názor, řešení a stanovisko těch ostatních akcionářů klubu dříve? Nebo od nich máte nějakou stopku tohoto fóra? Toto by se za Dr Steinbrocha, či Příby nikdy nemohlo stát a jen nás fanoušky více frustrujete. Otázky jsou položeny v textu.

Děkuji za odpověď Slavek 

ludvavestec napsal:

Dovolím si malou vsuvku. Pan Valášek  před časem domluvil schůzku vedení DFB s panem S., který se dle Tebe a Tvého zdroje snažil “proniknout do Bohemky”.  Šlo o proniknutí/domluvení kšeftíčků s různými podnikatelskými subjekty na ...

I to je možné, napsal jsem to a zeptal se slušně. Já jsem kdysi jako kapitán v nižší soutěži ve fotbale odmítl zápas prodat soupeři, také jsem byl takový MD. Dopadlo to tak,že prachy dostaly všichni rozhodčí a se mnou půl manšaftu několik týdnů téměř nemluvilo. Jinak se bojím, má dnešní Bohemka Dušínů na můj vkus až moc. Včera nebylo dobré od fanoušků domácích slyšet něco v tom smyslu, že nečekali, že jejich silnější pes bude Bohemku mrdat tak suverénně. Měli pravdu. 

Takže Zlín se rozloučil s trenérem Caplárem. Kdy se naše vedení konečně rozloučí se sranda trenérem Haškem? Pokaždé, když slyším jeho inteligentní promluvy na tiskovce, chce se mi blejt.

Máme brát protest proti výkonu sudích jako vaší snahu zavřít fanouškům ústa a zamést pod koberec velmi špatnou práci Haška a Juniora? Rozhodčí nás řežou už dlouho a vy se ozvete až teď, když fanouškovská obec žádá personální změny?

karass napsal:

Dobrý den, nebudu bouřit již tak napjatou atmosféru, zvláště po včerejším výkonu zařezávačů, ale jak to dopadne věděl každý, sám jsem na to jako Jihočech upozorňoval. Slušně se zeptám: je pravda, že pan Smrž, který ...

Dovolím si malou vsuvku. Pan Valášek  před časem domluvil schůzku vedení DFB s panem S., který se dle Tebe a Tvého zdroje snažil “proniknout do Bohemky”.  Šlo o proniknutí/domluvení kšeftíčků s různými podnikatelskými subjekty na spolupráci při likvidaci odpadů, kterou pan S. umí.  Nešlo tedy o nákup akcií klubu nebo o nějaký významný sponzorský příspěvek. Pan S.je opravdu fotbalový znalec a šíbr. Je velmi zábavný a má mraky tzv. “historek z natáčení”. Zcela určitě by se líbil našemu oblíbenému diskutérovi panu Kolinovi, zejména pro vřelý vztah k některým sudím :)). Můj život v mládí nalajnoval p. Foglar, proto je mi výrazně bližší Mirek Dušín, než pan S. 

Dobrý den, nebudu bouřit již tak napjatou atmosféru, zvláště po včerejším výkonu zařezávačů, ale jak to dopadne věděl každý, sám jsem na to jako Jihočech upozorňoval. Slušně se zeptám: je pravda, že pan Smrž, který vytáhl nedávno Táborsko neskutečně vysoko a pro problémy s městem Táborem tam skončil, se snažil tak nějak proniknou do Bohemky a přinejmenším jí pomáhat? Ne každý ho má rád, ale má konekce, peníze, za sebou pracovní úspěchy. Než řeknete že to pravda není, rád bych upozornil, že tyto zdroje nikdy nelhaly.

Já nevěřím vlastním očím. Trenér není stále odvolán a tady ani zmínka od vedení, že se něco bude dít, nebo, že je z jejich pohledu vše ok. Uvědomujete si vůbec, že nasranost lidí už překročila únosnou mez? Komunikujte s námi! Nebo jsou vám fanoušci u zádele? 

Pondeli odpoledne a tady porad od vedeni/SLO ani carka. Prijde Vam to normalni??

Protest proti tendencnimu zpusobu rizeni -  od zacatku tydne se tu vyskytovaly hlasy, ze v Budejicich bude hodne naklonena rovina. Ale i navzdory tomu jsme meli zapas v klidu vyhrat. V zakulisi silni nejsme a stiznostmi na sudi to fakt nezlepsime.

Mimochodem, kdyz byl Myslivecek vypuzen z Plzne, nebylo v nasich silach ho dostat k nam? Zrovna misto DJ jr by se vyjimal.

Může se někdo z vedení vyjádřit k větě, která padla v pozápasovém rozhovoru s naším srandatrenérem?

"fanoušci jsou flustrovaní, že se nevyhrává a na nikom si to musí vybít", jako reakce na skandování Hašek ven. On si snad chudák myslí, že reakce kotle byla jen na poslední excesy v minulém týdnu a ne, že včera sklidil úrodu za dlouhodobou svojí mizérii ve všech směrech. Kdyby předváděl takové vyjádření a trenérský um ve Spartě, tak už měl vymlácený okna v celém baráku. 

Milé vedení, říct na tiskovce, že jsme se zoufalejma Budějkama prohráli se ctí a, že jsme je ve druhé půlce do ničeho nepustili, 2.pol 2:2 a hraje se 45", to může vypustit opravdu pouze zoufalec.

Hašek a další ven !!!

Dobrý den, neptám se - oznamuji. Já  mé děti a další dva kamarádi s námi na fotbal chodící, nebudeme jako projev nespokojenosti s trenérem a vedením klubu cokoliv na stadionu kupovat. Nápoje, jídlo ani jakékoliv zboží ve fanshopu. Celková částka na jeden zápas činí cca 1500kč.  Dále nebudeme nakupovat navštěvovat ani jinak podporovat všechny obchodní partnery klubu a to včetně generálního sponzora. Omlouváme se DFB jako akcionáři klubu za nepodporu beden. Samozřejmě doufáme že pouze dočasně.