Ptejte se vedení Bohemky

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

rad bych si tady na VD precetl dlouhy rozhovor s novym trenerem. Jak vidi svou praci, jak vidi hrace, ktere ma k dispozici, jaky ma obecne nazor na fotbal/taktiku, jaky fotbal by chtel s Bohemkou hrat, jaka by jeho Bohemka mela byt, zda sledoval Bohemku predtim nez sedl na lavicku - pokud ano, jake jsou jeho postrehy k dosavadni hre, kde jsou slabiny tymu, kde musime posilit a nejdulezitejsi, kolik bodu bychom meli ziskat do zimy a jakou hrou bychom se meli prezentovat. Proste neco, kde bychom mi fanousci ziskali prehled o tom, co muzeme od trenera ocekavat a jeho nazor na fotbal. Nastavit benchmark, bod nula - tady zaciname, a koncem podzimu posoudime, kde jsme a jestli je tam nejaky progres

Martin Kurka napsal:

Zdravím Klokani, nejprve bych chtěl i za DFB poděkovat Martinovi Haškovi za jeho práci. Odvedl kus dobré práce, díky trenére! Dále bych chtěl přivítat našeho nového trenéra, Luďka Klusáčka. Jemu bych chtěl popřát hodně štěstí a sil, ...

Promiň, ale ředitel přece není nepřítel, natož úhlavní nepřítel, ale je to o komunikaci ostatně v tom smyslu píše Bororo, že?!?

Položme si otázku proč byl mimořádně oblíbený L.P. a stejně tak J.S. přitom je dělila minimálně jedna generace?!?

No, já to vím, oba jsem i dobře znal, byla to komunikace s fanoušky třeba i zde na foru (nic standardního) každý z nich navíc šel s fanoušky do kotle a třeba i do hospody, nebo myslíš že to i v tom není?!?

Víš, každý se může chovat jak chce, ale pak ponese následky svého chování, lidé/fanoušci jej pak na základě toho začnou více či méně mít nebo nemít rádi...

Skus na to prosím odpovědět jak to vidíš?!?

Martin Kurka napsal:

Tak jenom stručně, nejsem tiskový mluvčí, o svolání představenstva DFB jsem informoval a všechny další informace, které klub potřeboval a měl komunikovat, tak komunikoval přes ředitele komunikace. Klub fungoval a komunikoval naprosto standardně a vše ...

Jasně, ale není to málo v Bohemce informovat "standardně" v té Bohemce kde si každý zakládal na nadstandardním propojení fanoušků s klubem?!?

Prosím teda o stručnou odpověď zda to je nebo není málo či zda se tento přístup o této frekvenci již stal "standardem"?!?

Žádná informace o tom, jak proběhl první trénink s mužstvem a třeba o tom, kolik hráčů zítra nastoupí za B mužstvo v 10.15 hod. těsně u Prahy. Myslím, že na to čeká stovky fans.

Martin Kurka napsal:

Tak jenom stručně, nejsem tiskový mluvčí, o svolání představenstva DFB jsem informoval a všechny další informace, které klub potřeboval a měl komunikovat, tak komunikoval přes ředitele komunikace. Klub fungoval a komunikoval naprosto standardně a vše ...

Pokud se nepletu, tak jsi zodpovědný za komunikaci směrem k fanouškům. Což je vcelku jedno, jestli nazveme mluvčím ( tiskový jsem nezmínil, jak mi podsouváš ). Informoval jsi pouze o iniciování představenstva DFB a to 3.10, což byl také tvůj poslední příspěvek do dnešního dne na tomto foru. O zasedání představenstva klubu, které řešilo situaci trenéra jsi neinformoval vůbec. Když odcházel Sváťa, tak jsi se prezentoval tím, že chceš ziintenzivnit komunikaci s fanoušky. Výsledek je takový, že v nejvypjatější situaci se na týden odmlčíš a pak si postěžuješ, jaká je tu atmosféra. Sorry, ale je totální neúcta k fanouškům. Ptám se tedy opakovaně, co bylo důvodem tvého odmlčení a zda sjednáš do budoucna nápravu..

sirkamil napsal:

Dobrý den, jak dopadl náš protest proti rozhodčímu Ginzelovi?

Já si myslím, že se ani na protest či sporné záběry nepodívali. Věděli, že to tak dopadne a k jejich spokojenosti to tak dopadlo. Když tuším v Liberci byla proti spartě "přísná" penalta a rudoši si stěžovali, sešla se ta verbež ihned v pondělí a dali ji za pravdu.

kamenda napsal:

Ahoj Martine, jestliže je pro tebe zarážející tvrdá kritika pana Jakubowicze ( já osbně ho vnímám pozitivně ) a histerie, která zde panovala, tak si nejdříve sundej sám máslo ze své hlavy. Histerie vzniká tam, kde ...

Tak jenom stručně, nejsem tiskový mluvčí, o svolání představenstva DFB jsem informoval a všechny další informace, které klub potřeboval a měl komunikovat, tak komunikoval přes ředitele komunikace.

Klub fungoval a komunikoval naprosto standardně a vše k zveřejnění obratem zveřejňoval.

Dobrý den,  info a dotaz. I já se připojil ke kritice  ředitele Darka (ač se osobně neznáme). Myslím si totiž, že on se značnou měrou přičinil o atmosféru nedůvěry a pocitu malosti klubu v očích fanoušků. Jen si přečtěte, kolik různých útoků, podezření z prospěchářství, finančních pochybností a dalších zásadních ataků k  celému vedení včetně pana ředitele se zde na jejich adresu objevuje. Vhledem k tomu, že pracuji „bokem“ pro auditorské společnosti mám informací dostatek, ale jsem vázán mlčenlivostí. Vím proto, že se řada takových pochybnosti nezakládá na pravdě, ale nemůžu se k tomu vyslovit a navíc moje stanovisko nebude stanoviskem klubu. Proto je zarážející , že ředitel klubu nedokáže, nebo neumí s dostatečnou přesvědčivostí fanouškovskou obec informovat a usměrnit. Už jenom finalizace konkurzu a jeho dlouhodobý dopad na klub, některé nešťastné výroky trenéra Haška, řada dalších věcí… to vše by mělo být komentováno  (samozřejmě v rámci informačních možností)  ústy povolaného. Možná je to ze strany vedení podceňováno, ano malé pokusy o popření některých blábolů zde byly, ale to je málo. Tento web je svým způsobem obrázkem klubu, přístup má široká veřejnost. Proto vidím dvě možnosti vysvětlení: buďto pocit že není potřeba podávat takové  informace ze strany ředitele klubu, nebo vlastní osobní  neschopnost. Budu rád, když se budu mýlit. Mýlím se?          

Martin Kurka napsal:

Zdravím Klokani, nejprve bych chtěl i za DFB poděkovat Martinovi Haškovi za jeho práci. Odvedl kus dobré práce, díky trenére! Dále bych chtěl přivítat našeho nového trenéra, Luďka Klusáčka. Jemu bych chtěl popřát hodně štěstí a sil, ...

Ahoj Martine,

jestliže je pro tebe zarážející tvrdá kritika pana Jakubowicze ( já osbně ho vnímám pozitivně ) a histerie, která zde panovala, tak si nejdříve sundej sám máslo ze své hlavy. Histerie vzniká tam, kde chybí informace. A sorry, v momentě, kdy je situace vážná, má být mluvčí nejaktivnější. Ty jsi se naopak odmlčel. Pokud jsi měl zákaz podávat informace, tak jsme zase zpět u kritiky Darka a v tomto případě oprávněné. V tom případě nechápu proč se ho zastáváš. V opačném případě jsi ty totálně selhal a jsi toho hlavním viníkem. Asi tady nečekáme info ve stylu (ne)odvoláme kouče, kandidáti jsou tito.. Stačí ale napsat v pondělí zasedne předsednictvo a bude se tím zabývat apod. Nechce se mi věřit, že toto ti někdo zakazuje.  Můžeš tedy vysvětlit důvody tvého několikadenního odmlčení?

Díky vedení za rychle a citlivě vybraný nový realizační tým, přeji klid na práci a posun do vyšších pater tabulky, který všichni netrpělivě očekáváme.   Dan

Za hlavního trenéra i za novýho asistenta palec nahoru, myslím, že je dobře když si Slezi na chvíli od asistování odpočine a mám radost z Ericha, kterej podle mě nechodí moc dlouho kolem horký kaše a umí pojmenovat věci pravým jmenem. Takže za výběr vedení ještě jednou díky a upřímně hned se těším do Ďolíčku mnohem víc (a to rozhodně nejsem sám).

Zdravím Klokani,

nejprve bych chtěl i za DFB poděkovat Martinovi Haškovi za jeho práci. Odvedl kus dobré práce, díky trenére!

Dále bych chtěl přivítat našeho nového trenéra, Luďka Klusáčka. Jemu bych chtěl popřát hodně štěstí a sil, bude to potřebovat.

Věřím, že se mu podaří naše Ačko posunout výše a že bude s fanoušky rád komunikovat! Díky!

 

Dále bych chtěl podpořit Darka Jakubowicze, protože kampaň proti jeho osobě, která se v poslední době strhla na FB a fóru, nám přijde, za prvé nespravedlivá, a za druhé nevkusná.

Je zarážející, že se z osoby, který pro klub dýchá, stal úhlavní nepřítel. Přitom jeho zásluhy o rozvoj a stabilizaci klubu jsou nezpochybnitelné.

DFB se této kampaně, často anonymů, nebude a nechce účastnit!

Klub standardně funguje a na sportovní neúspěchy reagoval správným krokem.

 

Tak a teď zpátky k práci!

 

DFB se včera zúčastnilo pracovní komise na MHMP na téma rekonstrukce Ďolíčku.

První krok, přesvědčit politiky, že se musí Ďolíček a lokalita okolo revitalizovat, tak ten se nám povedl!

Teď je musíme navézt správným směrem a donutit, aby nevymýšleli „divočiny“, nebo jak to jeden radní sám řekl, předkládat „radikální návrhy“!

Chceme Ďolíček moderní, ale aby si zachoval svoje kouzlo.

 

Budu rád, když se někdo z řad DFB, který rozumí architektuře, developmentu, stavařině atak, ozval a napsal mi.

Myslím si, že by bylo dobré vytvořit expertní komisi DFB, které bude seriózně a odborně s MHMP komunikovat na toto téma.

 

Prosím, kdo máte zájem a máte v tomto oboru zkušenosti, tak mi napište na martin.kurka@bohemians1905.cz

Členy DFB budeme informovat na speciální setkání na jediné téma – Ďolíček a také pomocí newsletterů DFB.

 

Bohemka potřebuje opravený Ďolíček, držte nám palce a zapojte se s námi do procesu příprav!

Myslím si, že nám budou naslouchat.

Díky

Dobry vecer, jake umístění se bude po 30-ti kolech brát jako úspěšné?

Dobrý den. Jednáme se Stanislavem Levým o jeho působení na pozici ředitele klubu?Jestli ne, tak bychom rozhodně měli. 

Na fotce z inaugurace LK není ředitelskej, lze doufat, že to má hlubší význam?

Znamená to, že vyhozením Haška konečně úplně končí temné období, kdy jsme byli neoficiálním (většinou) prvoligovým béčkem Sparty?


Mates87 napsal:

Nevim jestli jsi dnes videl ten vzkaz,kde tu byla zveřejněna komunikace hráče přímo z kabiny který sam napsal,ze hlavne ať vyhodí sleziho..taky me to uprimne zarazilo..

jj videl. muze to byt skutecne problem celeho muzstva, nebo pouze jednotlivce. nevim, s kym si doublefish pise (muj tip by byl jeden z matadoru Bartas/Jindrisek), ale muzu se mylit. kazdopadne me to zarazilo hodne, zrovna u Sleziho bych tedy problem nehledal. ale kdo vi co se deje v kabine..