Ptejte se vedení Bohemky

Do tohoto fóra mohou přispívat pouze registrovaní a přilogovaní uživatelé.

Přilogujte se nebo se zaregistrujte

Čtení příspěvků je povoleno všem uživatelům, příspěvky jsou zobrazeny níže na této stránce. Použijte posuvník okna nebo kolečko myši.

Obsah diskuzních fór je tvořen příspěvky, které vyjadřují názory a postoje jednotlivých pisatelů. Redakce ani klub Bohemians 1905 neodpovídá za obsah příspěvků, vyhrazuje si však možnost odstranění příspěvků, jejichž obsah je ve zjevném rozporu s právními předpisy nebo normami slušného chování.

karass napsal:

Velice se omlouvám, ale opravdu mám upřímný dotaz. Posílíte realizační tým? Nechci se opakovat, jen připomenu mé oprávněné obavy psané týden před utkáním v ČB, jejich potvrzení a poté výsměch od nějaké zasrané komise, která ...

No na to, že se to v klidu zamete, bych si vsadil taky :)) 

Velice se omlouvám, ale opravdu mám upřímný dotaz. Posílíte realizační tým? Nechci se opakovat, jen připomenu mé oprávněné obavy psané týden před utkáním v ČB, jejich potvrzení a poté výsměch od nějaké zasrané komise, která rozhodla, tak jak se na jihu vědělo. Asi tak den či dva po protestu Bohemky na ginzela a spol se se mnou (jsem vlastně z ČB) chtěl vsadit jeden známý blízký "dění fotbalu" o soudek, že to takto dopadne a vše bude pečlivě zameteno. Jestli si myslíte že lžu nebo to smažete, je mi vás líto. Ale snad vám alespoň dojde, že takto Bohemka i fanoušci ztrácejí imič, klub, hráči, trenéři a všichni okolo i peníze. Nikdo neříká, že je třeba uplácet rozhodčí, ale stačí tak trochu osobnost ve vedení, aby se nám všichni v zákulisí nesmáli tak jako teď.

A ještě jedna otázka, když už jsme u toho Brna. Neuvažovalo vedení po ukončení loňského ročníku o získání útočníků Michala Škody, nebo Magery a jejich přestup k nám do Ďolíčku? Když mohla Škodu získat Příbram, tak snad my taky. Podle mě je to škoda. Brnu nevyšla baráž a do ligy nepostoupilo, bylo tam určitě velké zklamání, tak proč v ten moment nenahodit udičku. A Škoda se Příbrami sakra vyplácí. Díky za odpovědi.

Dobrý den, otázka pro vedení. Včera jsem si na stránkách brněnské Zbrojovky pročítal články s Michalem Šmídem, kde se vyjadřuje tak, že pokud s ním v Brně bude spokojenost, nebránil by se tomu, aby v Brně působil dál. Chci se zeptat, jestli se teď, po změně trenéra Michalova pozice nějak změnila, jestli s ním klub nějak komunikuje a jestli je tu nějaká šance, že se Michal do Bohemky vedené trenérem Klusáčkem zase vrátí a dostane šanci, porvat se o místo v sestavě. Přece jen, liga je liga, je tu nový trenér a to je vždycky pro hráče motivace. Musí ale vědět, že ho chceme, což se za trenéra Haška asi moc nedělo a vyvrcholilo to jeho hostováním v Brně. V každém případě, pokud by do Brna třeba přestoupil, měli bychom mu poděkovat a důstojně se s ním rozloučit. Patřil k oblíbeným hráčům, srdcařům, je to sympaťák a jeho góly do sítě Sparty, Slavie a Plzně by měli patřit do zlatého fondu novodobé Bohemky.

klokyn napsal:

Dobrý den. Co ten protest? Smeteno ze stolu nebo se to řeší?

Dobrý den, protest byl označen za nedůvodný. Celé rozhodnutí jsme právě zveřejnili na klubovém FB. Podle odůvodnění Komise rozhodčích FAČR nebyl Lukáš Hůlka před 2. gólem faulován a další popsané situace neměly vliv na konečný výsledek.

Dobrý den. Co ten protest? Smeteno ze stolu nebo se to řeší?

skip napsal:

Jen jedna technická,  Jiné kluby toto fórum a pergoly nemají, ale taky nemají fanoušky, kteří si svůj klub zachránili!

ano!To nemají!!!

Cavalera napsal:

Přesně tak, Opava naopak začala hrát po naprosto vypuštěný první půli, když se dověděli, že jim duo DJ nic nedá, že si to jako odkopem sami. Když to skončilo, tak do jednoho popadali nasraný, protože věděli, ...

Naprostý souhlas, druhou půli makali až až a po brance na 1:1 se mohli vzteky posrat. A Opava má jízdenku ještě se 14 dalšími kluby, někdy je to až trapné, když se zamyslíme nad tím, co si dovolují hráči soupeře Bohemky v porovnání s našimi kluky.

Šála napsal:

Co se Sektoru týče, netrvrdím, že nekomunikujete, a už vůbec ne, že konkréntně Vy. Trochu jste to mimochodem vytrhl z kontextu. Je to trochu komplikovanější a vycházím z informací, které nemohu veřejně propírat. Navíc zmínka ...

 Dík za pěkně dlouhej příspěvek, bez nadávek.

 Dovolím si na něj zareagovat, byť je to v sekci dotazy vedení.

 S většinou s Vašeho příspěvku se musí souhlasit. Jen téma brigády bych s dovolením raději přeskočil. 

 Pokud jde o zrušení diskuzního fóra jsem rozhodně proti a nesouhlasím ani s jeho přesouváním “kamsi”! Rozhodně by mělo mít fórum někoho, kdo se o něj stará. Pod slovem stará myslím samozřejmě odpovědi na dotazy, vymazání velmi vulgárních a nesmyslných příspěvků nebo umravnění rejpalů. 

Pokud jde o informace ze schůzek vedení DFB, to jsem měl vždy na starost  a psal poměrně podrobná psaníčka. Poslední dva roky to výrazně omezuju, protože kromě časově náročné práce ještě řeším bydlení a volný čas po nocích raději věnuji spánku ;).  Moje stavební aktivity samozřejmě neomezují činnost DFB, naopak Martin Kurka s Davidem Vodehnalem jsou velmi aktivní v klubu a na neviditelné frontě “boje za Ďolíček”. Jožo Škriab nás bez jazykové bariery napojil na bývalého trnavského bose. DFB tak spolu s klubem řeší věci budoucí okolo Ďolíčku doslova na “mezinárodní úrovni”. Na přípravě rekonstrukce budoucího Ďolíčku se konečně p”pohnuly ledy”.Jenže zrovna tyhle záležitosti není vhodné psát na VD. 

Další nejasnost v dění před odvoláním trenéra Haška?  Tak tam samozřejmě proběhla schůzka vedení DFB a to ne jedna. Dále jsme byli celou dobu ve spojení s vedením klubu a vše se řešilo společně. Informování o změnách v klubu by mělo být věcí klubu. DFB nemůže a ani nechce být v informování členů družstva a všech ostatních fanoušků rychlejší, než klub. 

Zmíněné “výkřiky do tmy” jsou samozřejmě nepříjemné, ale někdy bohužel nutné. Informujeme o tom, co chceme - ale už nemůžeme “na plnou hubu” oznámit, jak jsme k tomu došli. Všichni potom vidí výsledek. Není možné na VD “odkrývat karty” a předvádět se na veřejnosti. Pokud to někdo nechápe nebo má pocit, že to bude dělat lépe, tak bude mít brzy možnost kandidovat do vedení družstva a ukázat všem, jak má vypadat práce DFB a spolupráce s Bohemkou. 

Ve čtvrtek byla další schůzka vedení DFB, o které bude nejspíš brzy informovat Martin nebo David.

Na závěr chci ještě připomenout, že jsme byli pár let kritizováni za špatnou administrativní práci (evidence členů, vkladů a distribuci členských kartiček). To je pravda, nedařilo se nám kvůli časové náročnosti, komplikované organizaci a někdy i kvůli lemplování dotáhnout tyhle věci do konce. Tohle ale máme teď diky Martinovi Kurkovi vyřešené. Stejně, jako máme konečně vyřešenou změnu sídla, korespondenční adresu, atd... Chceme DFB předat na valné hromadě, nově zvolenému vedení v pořádku a v také dobré finančni kondici. 

BOFOR & ĎOFOR! 

Martin Kurka napsal:

Ještě poznámka k Sektoru, se Sektorem jsem v každodenním kontaktu a nikdy neřekli, že by se na ně kašlalo, nevím, kde tuto informaci berete? Všechny jejich dotazy a žádosti vyřizuji. To samé od DFB. Spíš ...

Co se Sektoru týče, netrvrdím, že nekomunikujete, a už vůbec ne, že konkréntně Vy. Trochu jste to mimochodem vytrhl z kontextu. Je to trochu komplikovanější a vycházím z informací, které nemohu veřejně propírat. Navíc zmínka o sektoru nebyla podstatou mého příspěvku. 

Např. když si pozvu na brigádu na nepříjemnou práci kamarády, nakoupím pivo, limo, manželka navaří guláš, a prostě jim poskytnu servis, protože jsem vděčný, že mi přišli pomoct a že mi ušetřili dost peněz, které bych musel jinak zaplatit firmě. Neotevřu jim stánek, kde si mohou občerstvení koupit. Na brigády do Ďolíčku chodí čím dál míň lidí, dříve měli pocit že to dělají pro sebe, a teď mají pocit, že to dělají pro Darka aby ušetřil. (je to jen můj názor a pokud jsem úplně mimo, předem se  všem omlouvám...)

Mimochodem, možnost komentovat články na Webu sektoru rozhodně nebyla zrušena. A souhlasím, že toto fórum není místo, kde zní křišťálová pravda a kdo se jí neřídí dostane na holou. Jenže je to místo kde ty názory zazní, i když se nám třeba nelíbí. Navíc řada nicků tady není anonymních ani náhodou. Někteří se podepíšeme DFB číslem (a tím víte vše), někteří se znají a i Vy určitě spoustu nicků znáte jménem. Takže ta anonymita není zas až taková. Pro mě je toto fórum místo kde očekávám nějaké nadstandarní "drby" nebo naznačení či popření atd..., plus odpovědi na položené dotazy.  To taky nefunguje např. 11.10.2019 16:27 Byl položen dotaz jak dopadl náš protest proti rozhodčímu Ginzelovi. Bez odpovědi. A pak je to místo kde si fans vyměňují názory na fotbal a dění kolem klubu. Nevím jak reprezantivní vzorek to je, ale něco to napovídá. Pokud máte dojem že si tu pár debilů vylévá svoji frustraci, můžete zrušit fórum a fans si najdou jiné místo pro komunikaci (myslím že facebook to asi nemůže úplně nahradit), pokud ovšem slova o rodině a sepjetí fans a klubu nejsou fráze, fórum by mělo přežít.

Za sebe jsem proti rušení fóra, i když jsem do teď byl spíše mlčící většina, a moc jsem nepřispíval. Zkultivovat ho nebude lehký úkol, řada příspěvků je tu dost přes čáru, Lidi si nedělaj starosti kam co píšou apod. Aby to mělo jakous takous kulturu, fórum musí mít moderátora. Možná potřebuje i technologickou inovaci. Ale hlavně by měly reakce od klubu pravidelné (podle mně ideálně 1x týdně + při nějaké mimořádné věci něco navíc)

Chápu že na to asi nemáte čas, máte pro klub důležitější práci. A z toho asi plyne chuť toto otravné fórum zrušit. A jsme u jádra mého předchozícho příspěvku. Na výtku, že nekomunikujete, odpovíte, že klub vše co měl komunikoval standardní cestou.... 

ALE!!! průser v Chlumci nekomunikoval klub vůbec (za sebe video s Barťasem pojeďte do Budějovic potřebujeme Vás - NEDOSTATEČNÉ) Vůbec to nevyznělo jako promiňte hráči si uvědomují že to posrali pojeďte s námi do Budějovic budem potit krev abychom to napravili. A v Budějkách jsem byl, a to taky dlouho nevypadalo, že by to měla být náprava výkonu z Chlumce. Mě z toho vyplývá v souvislosti s nepovedenou děkovačkou / neděkovačkou v ČB problém v kabině který jste nechtěli / nemohli komunikovat. A pak tedy beze slova byl odejit Hašek. 

A teď ještě trochu osobně. 3.10. jste zveřejnil příspěvek, že svoláte představenstvo DFB a budete informovat ostatní akcionáře o oficiální pozici DFB. K tomu se zjevili dotazy zda můžete informovat i členy DFB. Každý proces, který začne by měl být i ukončen. Tento proces tedy stále běží? Sešlo se představenstvo DFB, nebo byl Hašek odvolán dříve než se sešlo? Nemají členové DFB právo vědět co si představenstvo myslí? Prostě chybí konec. A to se Vám již podařilo vícekrát, a dá se to nazvat např. "výkřik do tmy".

Věřte že cílem mých dlouhých příspěvků není prudit. Je to právě naopak. Úroveň tohoto fóra je dána nejen úrovní přispěvatelů, ale také úrovní komunikace z druhé strany.

Aby to nebylo anonymní M. Šalanský DFB 275

vytrznik napsal:

No jasne ona Opva prestala uplne hrat a nechala si dat gola shvalne a vedela ze se Pepa takhle trefi ze vetci blbost si tu napsat nemohl co tam mas dal-)))))))))))))))))))

Přesně tak, Opava naopak začala hrát po naprosto vypuštěný první půli, když se dověděli, že jim duo DJ nic nedá, že si to jako odkopem sami. Když to skončilo, tak do jednoho popadali nasraný, protože věděli, že nic nedostanou ani od druhý zainteresovaný strany. Twl Jendo, bych radši na A1 už nechodil... ;-) 

Takže jim nic nedlužíme, ale budou hrát jak o život, protože jsme je loni připravili vo prachy. A vlastně nemáme tu jízdenku, kterou si Opava nedávno dokoupila...

vytrznik napsal:

Ty se mozna smej z celou tribunou ja se smeju tobe a tvejm uvaham tady je videt ze jsi asi fotbal v zivote nehral pust si ten gol jeste jednou a pak neco pis preju ...

Hele Kočičáku, gól nikdo nezpochybňuje (jak jsem psal, Pepa to trefil parádně), ty se směj čemu chceš ale aby se po zápase nesmáli borci z Opavy...

→ Tlachy&Kecy

jenda napsal:

Celá tribuna jsme se tomu smáli. Z kotle to asi nebylo vidět, ale z A1 (kam jsme se po blamáži v Příbrami mohli posadit) jsme to měli jako na dlani.  Ano, Pepa se trefil náramně, ale ...

Ty se mozna smej z celou tribunou ja se smeju tobe a tvejm uvaham tady je videt ze jsi asi fotbal v zivote nehral pust si ten gol jeste jednou a pak neco pis preju peknej den-)))

vytrznik napsal:

No jasne ona Opva prestala uplne hrat a nechala si dat gola shvalne a vedela ze se Pepa takhle trefi ze vetci blbost si tu napsat nemohl co tam mas dal-)))))))))))))))))))

Celá tribuna jsme se tomu smáli. Z kotle to asi nebylo vidět, ale z A1 (kam jsme se po blamáži v Příbrami mohli posadit) jsme to měli jako na dlani. 

Ano, Pepa se trefil náramně, ale Opaváci byli v nastavení úplně bez pohybu, nenapadali, když měli balón tak si nahrávali jak žáčci a hned o něho přišli atd.

A ano, mohli nám dát gól na 2:0 a nebylo by o čem...

jenda napsal:

Hezký den, chtěl bych se zeptat, zda je účet s Opavou za poslední kolo nadstavby "srovnaný" anebo jim ještě za to, jak v posledních minutách přestali úplně hrát a nechali si dát vyrovnávací gól dlužíme a ...

No jasne ona Opva prestala uplne hrat a nechala si dat gola shvalne a vedela ze se Pepa takhle trefi ze vetci blbost si tu napsat nemohl co tam mas dal-)))))))))))))))))))

Hezký den,

chtěl bych se zeptat, zda je účet s Opavou za poslední kolo nadstavby "srovnaný" anebo jim ještě za to, jak v posledních minutách přestali úplně hrát a nechali si dát vyrovnávací gól dlužíme a můžeme po závěrečném hvizdu očekávat radující se hráče Opavy...

Děkuji za odpověď.

H.

Holas napsal:

Pošlete mi na můj mail holas.michal@centrum.cz odkaz na fotografii, kde jste Vy a ostatní, kterým to vadí, okamžitě ji stáhnu. A zapamatuji si snad i ty obličeje, abych na ně už neplýtval svým časem a ...

Holas má pravdu, mě taky fotil a od té doby co mu vždycky udělám ještě horší ksich než jsem, mě pro jistotu nefotí

Mamut

tyfoon napsal:

Znovu. -- 30.9.2019 16:06 Zdravím, je více osob, který jsou značně znepokojeni chováním pana Holase, který fotí na různých stadionech a v okolí stadionu fanoušky Bohemians. Tato osoba, která od Vás má prý akreditaci, následně fotky využívá tak, že je ...

Pošlete mi na můj mail holas.michal@centrum.cz odkaz na fotografii, kde jste Vy a ostatní, kterým to vadí, okamžitě ji stáhnu. A zapamatuji si snad i ty obličeje, abych na ně už neplýtval svým časem a místem na kartě ve foťáku. Zatím mi naprostá většina fanoušků spíše děkuje za moje fotky, že mají vzpomínku třeba na výjezd mimo Prahu.

Případně mi pošlete odkaz na mou fotku použitou někde v nějaké reklamě, jak píšete, budu se u té firmy bránit. Děkuji.

Ale spíše si myslím, že se jedná z Vaší strany pouze o výmysl (nechci psát přímo lež), jen abyste mi uškodil u klubu. :-(

Martin Kurka napsal:

Ještě poznámka k Sektoru, se Sektorem jsem v každodenním kontaktu a nikdy neřekli, že by se na ně kašlalo, nevím, kde tuto informaci berete? Všechny jejich dotazy a žádosti vyřizuji. To samé od DFB. Spíš ...

Jen jedna technická, 

Jiné kluby toto fórum a pergoly nemají, ale taky nemají fanoušky, kteří si svůj klub zachránili!